Părintele Ioanichie de la Frăsinei: „În curând va fi foarte greu. Ne îndreptăm spre o Nouă Ordine Mondială”

La ultima întâlnire dintre Părintele Ioanichie și Părintele Cătălin, marele stareț al Frăsineiului a profețit următoarele:

Părinte Cătălin, te rog să ai grijă de oameni. Ai putea fi mucenic, că unii îți vor dori sfârșitul pentru că ai curaj și spui adevărul. Poți fi mucenic, dar lumea are nevoie de tine. E nevoie să mai trăiești, ca să ajuți oameni și să faci creștini luptători.

Părintele Ioanichie de la Frăsinei

Nu te mai frământa. Oamenii cei credincioși știu că-i iubești… Dar alții… Le-ai dat mesajul meu despre injecție acum câteva luni, dar nici pe mine nu m-au luat în seamă… Oricum oamenii fac ce vor. Se vor injectata de dragul unor privilegii. Și chiar o să te considere dușman că le vrei binele. Cine vrea să te asculte, să o facă.

Mulți vor relua viața fără slujbe. Nici măcar pe telefon nu vor mai participa la rugăciuni. Gata. Vor zice, «ne-am vindecat fără Dumnezeu, că știe știința ce face»…

Nu mai e ca acum un an. La greu au venit. Dar acum o să fie foarte mulți care vor pleca.

Vor veni vremuri grele. Foarte grele. Și mulți se vor lepăda de Hristos. Dar rămân cei tari!

Cuvânt de întărire al Părintelui Ioanichie, preluat din mediul online

Da, oamenii, prin păcat şi patimi, chiar dacă au mers o viaţă la biserică, aşa de tare l-au pierdut pe Dumnezeu, încât nu mai înţeleg ce se petrece cu adevărat în lume. Sau chiar dacă înţeleg, nu le pasă, sunt indiferenţi. Şi indiferența aceasta este un mare păcat. Că ar fi bine să spui tuturor, să avertizezi ce se petrece, să salvezi suflete, căci de aceea Dumnezeu ți-a dat LUMINA.

Lipsa iubirii, prezența mândriei au dus la satanizarea oamenilor. Prin lipsa iubirii şi a pocăinţei adevărate, oamenii cred că ceea ce fac ei, fac bine.

Deşi o viaţă merg la biserică, viaţa lor a rămas neschimbată, tot cu bârfă, clevetire, egoism, invidie, iubire de arginţi, curvie etc.

Aceste patimi drăceşti au încleştat conștiința şi inima oamenilor, că nu mai realizează ce se petrece acum în lume. Nu este de condamnat, ci scriu aceste rânduri ca cei care aveţi pe unii în familie în această stare, să înmulţiţi rugăciunea pentru a-i salva. Timp a ajuns să fie din ce în ce mai puţin.

Vor mai fi încă 4 vaccinuri, în total for fi 7, după spusele unui mare Sfânt. Se va recurge la constrângeri cât de curând, căci nu mai este nimeni să-i oprească. Diavolul, prin răutatea oamenilor, a căpătat putere mare asupra a tot. Acest duh îi ţine înţepeniţi pe oameni, ei nu se mai roagă, nu mai fac bine, nu mai protestează împotriva abuzurilor / crimelor, au devenit indiferenţi de tot, pur şi simplu NU LE MAI PASĂ de nimic. Oameni ai pierzării, deşi unii chiar se mai şi roagă, dar inima lor este împietrită de patimi şi păcat.

Ne îndreptăm cu paşi mari spre o Nouă Ordine Mondială, a cărui cap va fi Antihrist. În cei 2 sau 3 ani de impunere forţată a vaccinării, economiile statelor super împrumutate for fi egale cu 0, iar sclavii (statele) vor pierde total suveranitatea şi independență. A mai rămas în picioare doar Rusia, Bielorusia şi China. China însă este a lor deja în proporţie de 60 la sută. E doar o chestiune de timp să ia și China în mâna lor.

Indiferent ce va fi, Sfinţii ne sfătuiesc să ne retragem în locuri cât mai izolate de lume, la o căsuţă mică în munţi, cât mai modestă, cu ceva pământ. Să sădim copaci, arbuşti, să punem o seră. Căci nu vom mai putea procura nimic cât de curând. Nu vă faceţi iluzii, certificatul de vaccinat la anul nu va mai permite accesul nicăieri la supermarketurile lor. Ba mai mult, a apărut buletinul cu CIP, cu care vom plăti. În CIP se va indica dacă suntem sau nu vaccinaţi. Această ştire a fost trecută sub tăcere. Încă nu este obligatoriu acest buletin, însă în 6 luni, maxim 1 an va fi.

Procuraţi de acum, cât mai puteţi, cele necesare unei independențe totale faţă de sistem – de la medicamente, seminţe de plantat, până la surse de lumină pe bază de energie solară. Căutaţi o căsuţă cât mai aproape de o mănăstire, biserică. Dar fiţi foarte atenţi, când se va trece la cârmuirea mondială a lui Antihrist – nu mai merge. Pentru o bucată de vreme, adică câţiva ani, veţi putea cumva supraviețui aşa.

Învăţaţi să supravieţuiţi şi în condiţii de pribegie în munți – când va veni vremea. Studiaţi plante, ciuperci comestibile. Vor fi într-adevăr ani grei. Dar vor părea doar câteva luni – aşa va face Domnul să pară acei câţiva ani de prigoană a creştinilor. Nu vă fie frică, ci bucuraţi-vă cei ce trăiţi întru Hristos şi doar pentru El. E vremea muceniciei. Unde există dragoste de Hristos, nu există spaimă şi îngrijorare pentru ce va fi. Dar mare atenţie, căci această indiferenţă sau confort spiritual poate fi dat şi de duhul rău. Cum ştim? Există un termometru de măsurat, şi anume, dacă aveţi gânduri, simţăminte rele multe, aflaţi că sunteţi tare departe de Dumnezeu. Mânie, invidie, iubire de arginţi peste limita necesară, mândrie, curvie, duşmănie, beţie? Vă las pe voi să gândiţi.

Nu putem să zicem că nu ştim vremurile, căci Sfinţii, prin puterea Duhului Sfânt ne-au avertizat de aceste timpuri. Pentru că aşa Domnul a voit să ştim noi prin Ei! Este mare păcat să zicem că nu ştim că trăim anii aceștia.

Căutaţi şi citiţi învăţăturile şi Profeţiile Sfinţilor Părinţi despre vremurile din urmă. Nu ascultaţi prostiile unor conștiințe rătăcite.

Domnul să vă lumineze.

Apăraţi-vă copiii de vaccinuri-experimente, nu fiţi călăii acestora. Veţi răspunde cu capul în faţa lui Hristos!

Citiţi şi:
Profețiile Părintelui Justin Pârvu se împlinesc azi: «Veți fi căutați și în crăpăturile pământului pentru vaccinare și acte biometrice»
Peter Deunov – Profeţii despre vremurile pe care le trăim
De ce să studiem semnele vremurilor?

 

yogaesoteric
13 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More