Dacă vaccinul ar fi funcționat cu adevărat și era sigur, nu ar fi fost nevoie să fie impus sau făcut obligatoriu celor care au îndoieli

Dacă (vaccinul anti-covid) funcționa cu adevărat și era sigur, nu ar fi fost nevoie să dai poruncă, să obligi, să înșeli sau să ameninți pe cei care au îndoieli.”

S-a petrecut de curând în Atena (Grecia). Este interesant cazul unei femei care a fost obligată de angajatorul ei să se vaccineze, fiind amenințată că: „ori îți faci vaccinul, ori vei fi concediată”. Ea i-a răspuns patronului cu o scrisoare, al cărei rezumat îl prezentăm mai jos:

Trupul și sufletul meu mi-au fost date de Creatorul meu spre folosire și cu porunca de a le păstra întregi și neîntinate. Urmând porunca lui Dumnezeu-Creatorul referitoare la integritatea trupului meu, vă cer să mă asigurați în scris că: după fiecare zi de lucru, la sfârșit de săptămână și în zilele mele libere veți îndepărta în totalitate, din fiecare parte a organismului meu, produsul farmaceutic pe care mi-l recomandați să îl introduc în trupul meu.”

Scrisoarea a fost atât de inteligent scrisă încât angajatorul a renunțat la pretenția vaccinării, a pus-o într-un birou separat ca să lucreze acolo singură, și i-a mărit salariul lunar.

Citiţi şi:
Sub imperiul necesităţii: „noua normalitate” a epocii post-corona (I)
O mamă a cinci copii, despre obligativitatea vaccinării: «O lege crudă, ireal de abuzivă, care nu lasă nimănui nici cea mai mică portiță de scăpare»

 

yogaesoteric
13 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More