Parlamentul Germaniei a ratificat ‘Agenda ID2020’

Știri alarmante. În Germania, Parlamentul (Bundestag) a ratificat, la 29 ianuarie 2021, implementarea Agendei ID2020.

Aceasta este o colectare centralizată de date electronice generale ale fiecărui cetățean, la care ar avea acces fiecare agenție guvernamentală, poliția și, eventual, sectorul privat.

Datele acoperă tot ce se știe despre un cetățean, de la contul dvs. bancar la obiceiurile dvs. de cumpărături, dosarele de sănătate (dosarele de vaccinare, desigur), înclinațiile politice și probabil chiar și obiceiurile tale de întâlniri private.

Agenda ID2020 a fost concepută de Bill Gates ca parte a „pachetului de vaccinare”. Este susținută de Fundația Rockefeller, Accenture, WEF și GAVI (Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare, numită acum pur și simplu Alianța Vaccinului), de asemenea o creație Gates (2001), cu sediul la Geneva, Elveția.

GAVI are sediul lângă OMS. GAVI este numit parteneriat public-privat – partea publică este OMS, plus o serie de țări în curs de dezvoltare; partenerii privați sunt, desigur, o serie de companii farmaceutice, i.e. Johnson & Johnson, GlaxoSmithKline, Merck & Co. … și Fundația Bill și Melinda Gates.

Comisia germană extra-guvernamentală Corona, formată din sute de medici, virologi, imunologi, profesori universitari și avocați, printre care se numără dr. Reiner Füllmich, cofondator al Comisiei, a exprimat serioase îngrijorări cu privire la actualele vaccinuri anti covid (Pfizer, Moderna), care ar putea include nano-particule accesibile de la distanţă prin radiațiile electromagnetice, i.e. 5G și 6G ulterioare.

Aceasta ar fi tocmai ceea ce prevede Agenda ID2020, în care Bill Gates și GAVI au avut un rol major. ID2020 ar putea fi implantat prin vaccin și ar putea fi accesat de la distanță de către computerele, roboții sau algoritmii echipați cu EM. (Vezi, în germană „Wirkungsweise und Gefahren der aktuellen Corona-Impfungen in Deutschland mittels mit Nanopartikeln umhüllter mRNA-Impfstoffe – Corona Ausschuss Germany 37th Conference”, 31 ianuarie 2021)

Adoptarea Agendei ID2020 mai are nevoie de aprobarea Consiliului Federal German, dar există puține șanse ca acesta să o respingă.

Agenda ID2020 în Elveția

În Elveția, cetăţenii au fost chemaţi, în data de 7 martie, să îşi exprime votul pentru introducerea unui act de identitate electronic (Agenda ID2020) – 64,36% au spus nu.

Guvernul elvețian intenţiona să externalizeze gestionarea Agendei ID2020 către sectorul privat. Imaginaţi-vă că o bancă sau o companie de asigurări tratează (și vinde) datele dvs.!!! Imaginați-vă ce se va petrece în aceste condiţii cu informațiile dvs. Personale!

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More