Vaccinare sau fraudă prin injecție? (I)

Conform istoriei jurisprudenței, vaccinurile, în termeni legali, sunt medicamente. Intoxicația intenționată cu metale grele nu este un medicament. Componentele de supraveghere injectabile nu sunt medicamente. Cardurile de credit injectabile nu sunt medicamente. O interfață injectabilă creier-mașină nu este un medicament. Imunitatea juridică și financiară pentru companiile de asigurări nu creează imunitatea umană împotriva bolilor. De ce numim aceste formulări „vaccinuri”?

Frauda prin injecție – NU ESTE UN VACCIN

Nu sunt om de știință. Nu sunt medic. Nu sunt inginer biotehnician. Nu sunt avocat. Cu toate acestea, citesc, ascult, apreciez și urmăresc să-i înțeleg pe cei care sunt.

Am fost bancher de investiții până când politica a făcut imposibilă continuarea practicării profesiei mele. Am fost instruit ca strateg de portofoliu – așa că scrutez lumea urmărind fluxurile financiare și alocarea resurselor. Am fost, de asemenea, instruit ca generator de conspirație – conspirațiile fiind principiul fundamental de organizare a modului în care se fac afacerile în lumea noastră. Abia după ce am părăsit instituția, am aflat că cei care nu erau în club au fost instruiți să disprețuiască și să evite conspirațiile – un truc inteligent care le sabotează eforturile de a acumula putere.

Răspunsul meu la a trăi în război cu agențiile guvernului SUA pentru o vreme a fost să răspund la întrebările oamenilor care erau suficient de curajoși și curioși pentru a-mi cere părerea. De-a lungul multor ani, acel răspuns s-a transformat în două afaceri. Una a fost Raportul Solari, care continuă să crească ca rețea globală de informații – căutăm să ne ajutăm reciproc să înțelegem ce se petrece și să contribuim la rezultate benefice. Cealaltă servea drept consilier de investiții pentru persoane fizice și familii prin intermediul serviciilor de consultanță pentru investiții Solari. După zece ani, am transformat acea afacere în realizarea unui ecran ESG. Ceea ce își doresc cei care îl folosesc – altfel nu este ușor disponibil pe piața cu amănuntul – este un ecran care reflectă cunoștințele despre corupția financiară și politică. Urmărirea corupției metastazante este o artă, nu o știință.

Când ajutați o familie în ceea ce priveşte finanțele sale, este imperativ să înțelegeți toate problemele lor de risc. Succesul lor financiar depinde de atenuarea cu succes a tuturor riscurilor – fie financiare, fie nefinanciare – pe care le întâmpină în viața lor de zi cu zi. Riscurile nefinanciare pot avea un impact major asupra alocării resurselor familiale, inclusiv atenția, timpul, activele și banii.

Mulți dintre clienții mei și copiii lor au fost devastați și epuizați de eșecurile din domeniul sănătății și de corupție – iar cel mai comun catalizator al acestei devastări a fost moartea și vătămarea produsă de vaccinuri. După experiențele lor îndelungate și oribile cu instituția medicală, ei ar întreba invariabil: „Dacă corupția este atât de adâncă în medicină, alimentaţie și sănătate, ce se petrece în lumea financiară?” Înghețați de gând, vor căuta un profesionist financiar care a fost școlit în guvernul SUA și corupție financiară. Și m-ar găsi.

Rezultatul acestui flux de oameni strălucitori, educați, binecuvântați cu resurse pentru a-mi plăti timpul, a fost că, timp de zece ani, am primit o educație destul de mare despre dizabilitățile și moartea cauzată copiilor noștri de ceea ce eu numesc acum „marea otrăvire”. Am avut ocazia să estimez în mod repetat daunele cauzate tuturor celor interesați – nu doar copiilor afectați, ci şi părinților lor, fraților și generațiilor viitoare – cartografierea costurilor financiare ale vătămării produse de vaccinuri din nou și din nou și din nou. Aceste cazuri nu au fost atât de neobișnuite pe cât te-ai putea aștepta. Studiile indică faptul că 54% dintre copiii americani au una sau mai multe boli cronice. Medicii în care am încredere îmi spun că numărul este de fapt mult mai mare, deoarece mulți copii și familiile lor nu își pot permite îngrijirea și testele necesare pentru a diagnostica în mod corespunzător maladia de care suferă.

Una dintre mamele prezentate în VAXXED – un documentar care este necesar să fie vizionat de orice cetățean treaz, la fel ca și continuarea sa VAXXED II: The People’s Truth – a estimat că un copil autist ar costa 5.000.000 dolari pentru creștere și îngrijire de-a lungul vieții. Când clienții mei care erau bunici au insistat că nu vor interfera cu alegerile de vaccinare ale copiilor lor pentru că „nu era treaba lor”, le spun: „Chiar? Cine are 5 milioane USD? Tu sau copiii tăi? Când copiii tăi au nevoie de 5 milioane de dolari pentru a-și crește copilul vătămat prin vaccin, o să-i refuzi? Sunteți bancherul, iar banii dvs. sunt în pericol aici, deci este afacerea dvs. Vreți să cheltuiți 5 mil USD pentru creșterea unei familii puternice de-a lungul generațiilor sau pentru gestionarea unui copil cu dizabilități care nu era cazul să fie handicapat?” Adesea, cheltuielile de 5 milioane USD se traduc și în divorț, depresie și oportunități pierdute pentru frați.

Clienții mei m-au ajutat să găsesc cele mai bune resurse – cărți, documentare, articole – despre vaccinuri. Veți găsi multe dintre ele indicate sau revizuite la Raportul Solari, inclusiv în Biblioteca noastră. 

De ce…

Dintre toate întrebările pe care le-am avut, cea la care am petrecut cel mai mult timp cercetând și gândindu-mă a fost de ce. De ce corpul medical a otrăvit intenționat generații de copii? Mulți dintre autorii care au cercetat și au scris despre vătămarea și moartea provocată de vaccinuri au presupus că este o aberație – rezultată din ortodoxia unei instituții medicale care nu putea să facă față greșelilor și răspunderilor sale. Asta nu a avut niciodată sens pentru mine. Scrierile lui Forrest Maready, Jon Rappoport, dr. Suzanne Humphries și Arthur Firstenberg m-au ajutat să înțeleg rolul vaccinurilor în trucul personal al economisirii de bani pentru companiile de asigurări și pentru persoanele cu răspundere legală.

Iată un exemplu al modului în care trucul se poate juca. O toxină creează o boală. Toxina ar putea fi pesticide sau poluare industrială sau radiații de la tehnologie fără fir. Toxina afectează milioane de oameni și comunităților lor. Companiile sau furnizorul lor de asigurări pot fi răspunzători pentru încălcări ale legislaţiei civile sau penale. Apoi, un virus este blamat. Un „remediu” se găsește într-un „vaccin”. Expunerea la pesticide sau alte substanțe toxice este oprită la momentul introducerii vaccinului și, gata, boala dispare. Vaccinul este declarat un succes, iar inventatorul este declarat erou. O potențială catastrofă financiară a fost transformată în profit, inclusiv pentru investitori și fonduri de pensii. Ca strateg de portofoliu, recunosc că a fost un truc strălucit și probabil a protejat industria asigurărilor de pierderile falimentare pe care le-ar experimenta dacă ar fi nevoită să compenseze în mod echitabil oamenii și familiile distruse.

Mulțumită muncii lui Robert Kennedy și Mary Holland de la apărarea sănătății copiilor, înțeleg acum profiturile enorme generate de așa-numitele „vaccinuri” ulterioare adoptării Legii naționale privind vătămare prin vaccinare în copilărie din 1986 și crearea Legii naționale a vaccinării, Program de compensare – un mecanism federal pentru compensarea leziunilor sau deceselor legate de vaccin prin stabilirea unei proceduri de reclamație care implică Curtea Statelor Unite pentru Reclamații Federale și judecători speciali.

Numiți un „medicament” sau un cocktail de biotehnologie „vaccin”, iar companiile farmaceutice și biotehnologice sunt libere de orice răspundere – contribuabilul plătește. Din păcate, acest sistem a devenit o invitație deschisă de a face miliarde din „produse injectabile”, în special acolo unde reglementările și legile guvernamentale pot fi utilizate pentru a crea o piață garantată prin obligativitate. Pe măsură ce agențiile guvernamentale și legiuitorii, precum și mass-media corporativă au dezvoltat diferite scheme pentru a participa la profituri de miliarde, au rezultat conflicte de interese semnificative.

Legea privind pregătirea publică și pregătirea pentru situații de urgență (PREPA sau PREP Act) a intrat în vigoare în 2005, adăugând scutirea de răspundere a corporaţiilor. Legea „este un scut controversat de răspundere civilă, care are drept scop protejarea producătorilor de vaccinuri împotriva riscurilor financiare în cazul unei urgențe declarate de sănătate publică. Actul conferă în mod special producătorilor de medicamente imunitatea de la răspunderea financiară potențială pentru studiile clinice de… vaccinuri la discreția puterii executive a guvernului. PREPA întărește și consolidează supravegherea litigiilor împotriva companiilor farmaceutice sub controlul secretarului pentru sănătate și servicii umane.” (Wikipedia)

Ingineria epidemiilor

De-a lungul timpului, aceasta a evoluat către ingineria epidemiilor – versiunea medicală a steagurilor false. În teorie, acestea pot fi „psyops” sau evenimente concepute cu război chimic, biowarfare sau tehnologie fără fir. Dacă sună ciudat, scufundați-vă în toate scrierile „indivizilor vizați”.

Am aflat despre aceasta la prima mână când eram în litigiu cu Departamentul de Justiție și mă confruntam cu hărțuire fizică semnificativă. Am urmărit să angajez mai multe firme de securitate; îmi verificau referințele și apoi refuzau contractul, spunând că este prea periculos. Ultimului i-a fost milă de mine și m-a avertizat să nu-mi fac griji cu privire la armamentele electronice, spunându-mi că principala mea problemă ar fi războiul biologic de calitate inferioară. Acest expert în luptă biologică a prezis că echipa adversă va face găuri în peretele casei mele și va injecta „dușmanul invizibil”. Destul de sigur, exact asta s-a petrecut. Mi-am vândut casa și am plecat din oraș.

Această călătorie a început un proces îndelungat de învățare a modului în care se folosesc armele otrăvitoare și neletale – fie pentru a muta oamenii din apartamentele cu chirie, pentru a îmbolnăvi persoanele în vârstă, pentru a le muta în locuințe mai scumpe subvenționate de guvern, pentru a combate ținte politice sau de afaceri sau pentru a slăbi sau ucide justițiabilii – și lista continuă. Intoxicația s-a dovedit a fi o tactică mult mai obișnuită în jocul războiului politic și economic din America decât am înțeles anterior.

După ce am terminat litigiul, am petrecut câțiva ani cu detoxifierea de toxicitatea metalelor grele – inclusiv de plumb, arsen și aluminiu. În timp ce conduceam prin America, mi-am dat seama că nu eram doar eu cea afectată. Americanii arătau din ce în ce mai mult ca un popor care se luptă cu o mare cantitate de toxicitate a metalelor grele. În procesul de scădere semnificativă a nivelurilor mele neobișnuit de ridicate de metale grele, am aflat ce diferență făcuse încărcătura toxică în perspectiva mea, energia mea și abilitatea mea de a gestiona informații complexe.

Acest fapt mă aduce la întrebarea: ce este exact un vaccin și ce anume se află în preparatele injectate în oameni astăzi, precum și în preparatele „magice”în curs de dezvoltare.

Țesut fetal avortat, țesut animal, aluminiu, mercur, materiale modificate genetic și ce altceva?

Citiţi a doua parte a articolului

Catherine Austin Fitts, Raportul Solari

Citiţi şi:
Noile vaccinuri nu sunt vaccinuri…
Legătura dintre 5G, cip-uri, nanoparticule și actele biometrice (I)

yogaesoteric
24 martie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More