Pasibil de închisoare, dacă faci sex necăsătorit

 

Dacă ai în plan să mergi în Bali în viitorul apropiat ar fi bine să te mai gândeşti sau să te asiguri că eşti căsătorit. Parlamentarii din Indonezia au făcut o petiţie – şocantă pentru lumea civilizată – către Curtea Constituţională. Ei vor să aducă modificări Codului Penal, astfel încât turiştii care nu sunt căsătoriţi, dar fac sex în insula Bali, să rişte ani grei de puşcărie.

Ce-i drept este doar o propunere legislativă, însă având în vedere că peste 80% din populaţie este de origine musulmană, are toate şansele să intre în vigoare.

Parlamentarii vor pedepse aspre pentru cei care fac sex şi nu sunt căsătoriţi, dar şi pentru cuplurile de acelaşi sex. Iniţiatorii petiţiei vor ca relaţiile amoroase din afara căsniciei să fie scoase în afara legii, scrie Daily Mail. În felul acesta vor scăpa de orgiile organizate de turişti la beţie şi de alte forme de distracţie care depăşesc normele bunului-simţ.

În plus, îşi exprimă total dezacordul în ceea ce priveşte cuplurile formate din persoane de acelaşi sex.

Anul trecut, câteva poze cu nişte tineri care se destrăbălau într-o zonă a Insulei Bali din Oceanul Indian au făcut înconjurul lumii. Este vorba despre Kuta, unde studenți din toată lumea, cu ceva bani în buzunar, îşi îndeplinesc cele mai năstrușnice fantezii.


Citiţi şi:

Oraşul în care nimeni nu poartă haine

Slovacia a interzis căsătoriile homosexuale
 

yogaesoteric
7 mai 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More