Pe 1 mai, de Paşti, incendii stranii în lume, mai ales în biserici ortodoxe

 

Duminică, 1 mai 2016 a fost data care a marcat două sărbători importante pentru două forţe care se confruntă de secole. Pentru creştinii ortodocşi, anul acesta Paştele a picat pe 1 mai, o situaţie foarte rară pentru această sărbătoare care este calculată pe baza unor date astronomice şi care de obicei cade în aprilie.

Ziua de 1 mai este celebrată în fiecare an de către forţele ateiste ale comunismului și ale globalismului. În timp ce aproape toată lumea înţelege semnificaţia istorică a zilei de 1 mai pentru stânga degenerată, puţini sunt cei care știu că la această dată, în 1776, a fost fondată de către Adam Weishaupt, în regiunea Bavaria din Germania, gruparea virulentă, satanică a aşa-zişilor „iluminaţi”.

De asemenea, data de 1 mai figurează în calendarul satanic ca o sărbătoare importantă.

După această scurtă introducere în contextul istoric, să detaliem unele incidente stranii petrecute anul acesta de 1 mai.

La Catedrala Ortodoxă din New York City, în noaptea de Paști a izbucnit un teribil incendiu, despre care Departamentul de Pompieri a concluzionat cu rapiditate că a fost „un accident”.

New York Times relata: „Probabil incendiul a fost cauzat de către lumânări care nu au fost stinse aşa cum trebuie în urma slujbei de Paşti. «Focul a măturat Catedrala Ortodoxă sârbă Sf. Sava din Manhattan», au afirmat oficiali din cadrul Departamentului de Pompieri din New York a doua zi după incendiu. «Nu avem motive în acest moment să declarăm incendiul ca fiind din cauze suspecte», a declarat Francis X. Gribbon, unul dintre purtătorii de cuvânt ai pompierilor newyorkezi.

În schimb, Bob Stopanjac, fondator al Asociaţiei Sârbilor din New York a afirmat că se îndoieşte că focul a pornit de la lumânări. El a mai spus că lumânările aprinse au făcut mereu parte din sărbătorile bisericii timp de zeci de ani şi niciodată nu s-au mai iscat incendii.”

Care ar fi şansele ca un astfel de foc masiv să izbucnească dintr-o lumânare de biserică bine protejată, tocmai în duminica Paştelui Ortodox, dintre toate zilele posibile? Dar coincidenţele nu se opresc aici.

Mai multe publicații, printre care și ziarul conservator New York Post, au publicat reportaje despre acest episod distrugător şi… alte trei incendii care s-au petrecut în lăcașuri ortodoxe de cult (două biserici şi o mănăstire) în aceeaşi zi!

În articolul intitulat Apar temeri cu privire la un atac coordonat în urma incendiului masiv din catedrală, New York Post scrie:
„«Prea multe biserici au ars pentru a numi aceste fapte accidente», a afirmat dr. Dušan T. Bataković, fost ambasador sârb, actualmente director al Institutului de Studii Balcanice din Belgrad. «Este foarte bizar faptul că toate incendiile au avut loc de Paşti, cea mai mare sărbătoare creştină ortodoxă», a mai afirmat acesta. «Nu putem exclude posibilitatea ca ele să fi fost nişte atacuri teroriste».”

„Pe lângă focul care a mistuit biserica Sf. Sava, lăcașuri de cult din Sydney şi Melbourne, Australia şi din nordul Rusiei au fost devorate de flăcări la doar câteva ore de la încheierea slujbei de Paşti.
Biserica macedoneană ortodoxă din Sydney a fost în totalitate distrusă, iar biserica grecească ortodoxă din Melbourne a fost grav afectată, cauzele fiind considerate «suspecte». În Rusia de Nord a avut loc un incendiu devastator la binecunoscuta mănăstire Varlaam.”

Deși corelează inteligent aceste incidente stranii, autorul articolului încearcă să strecoare o idee bizară în ceea ce privește vinovaţii:

„Aceştia sunt îngrijoraţi că focul devastator – alături de incendiile din bisericile din Australia şi Rusia, au fost o răzbunare pentru rolul religiei ortodoxe în oprirea canonizării susținătorului naziștilor, Cardinalul croat Aloysius Stepinac – a cărui beatificare potenţială a declanşat o scindare între Serbia şi Croaţia, lideri politici ai ambelor ţări făcând lobby pe lângă Papa Francisc.
Prim ministrul croat Tihomir Oreskovic a abordat acest subiect într-o vizită pe care a făcut-o la Vatican la începutul lunii aprilie, în timp ce preşedintele sârb Tomislav Nikolic şi-a susţinut propunerea în septembrie anul trecut. Papa Francisc a decis de curând să amâne ceremonia de beatificare pentru Stepinac, aducând ca argument unele eventuale răzbunări.”

„Conservatorul” New York Post nu pare să admită că sataniştii, comuniştii sau agenţii globalişti ar putea incendia vreodată biserici ortodoxe estice în ziua de Paşti. Potrivit lor, aceste fapte diavoleşti trebuie să fie actele criminale ale catolicilor croaţi nazişti, supăraţi pentru că ramura ortodoxă creştină, au presupus ei, s-a opus canonizării catolice a unuia dintre eroii lor locali. O „teorie a conspiraţiei” aiuristică.

Este mult mai plauzibil că atacurile coordonate din Duminica Paştelui de anul acesta, împotriva unor biserici ortodoxe creştine, sunt doar manifestarea cea mai recentă a războiului pe care Noua Ordine Mondială şi agenţii săi îl duc în secret împotriva Rusiei şi a aliaţilor săi istorici ortodocşi, şi împotriva creştinătăţii în general.

Atacurile asupra catedralelor ortodoxe au semnificaţii importante pentru Noua Ordine Mondială.

În anul 1931, sovieticii au demolat mult iubita catedrală Christos Salvatorul din Moscova. După căderea şi dezintegrarea Uniunii Sovietice, creştinii ruşi au strâns bani şi au reconstruit-o așa cum era inițial, redându-i splendoarea. În 2012, trupa feministă de punk rock Pussy Riot a întrerupt slujba din catedrală ţipând versuri instigatoare, în timp ce complicii ei zdrăngăneau din chitările electrice cu volumul la maxim.

Iată un fragment din versurile urlate de Pussy Riot cu acea ocazie:

„Fantoma libertăţii este în ceruri.
Parada Gay a fost trimisă în Siberia în lanţuri.
Șeful KGB, sfântul lor principal,
Duce protestatarii la închisoare cu escortă.

Fecioară Maria, mama lui Dumnezeu, devino feministă
Devino feministă, devino feministă!

Patriarhul Gundyaev (Papă ortodox) crede în Putin.
Nenorocitule, mai bine ai crede în Dumnezeu.

Fecioară Maria, mama lui Dumnezeu, îndepărtează-l pe Putin,
Îndepărtează-l pe Putin, îndepărtează-l pe Putin.”

După ce au făcut aproape un an şi jumătate de închisoare pentru ofensele lor repetate şi pentru aroganţa plină de ironie pe care au manifestat-o în curtea de judecată, două dintre membrele agitatoare şi anti-creștine ale trupei Pussy Riot au fost tratate ca personalități de vază cu ocazia vizitei lor la New York.
  

În poză sunt înfăţişate alături de Killary (joc de cuvinte, kill înseamnă a ucide) Clinton, Charlie „Bildeberg” Rose de la Public Broadcasting Service (PBS), primarul Bill de Blasio împreună cu soţia sa fostă lesbiană, Chirlane McCray.

 


Citiţi şi:

«Cu ochii larg închişi»

Încremenirea Zoiei – un miracol uluitor şi nedezlegat din epoca Rusiei comuniste

Cum a rămas bătrânul continent fără Dumnezeu

 

yogaesoteric
26 iunie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More