Pentagonul „a pervertit zeci de laboratoare la știința morții”

Federația Rusă se opune Statelor Unite în declanșarea unui război biologic

În articolul publicat în 24 februarie 2022 de publicația conservatoare britanică The Exposé, intitulat Există mai mult decât se vede în conflictul Ucraina – Rusia?, autoarea expunerii recunoaște că Rusia a fost nevoită să desfășoare actuala operațiune militară pe baza intereselor sale de securitate și confirmă că există de multă vreme o amenințare foarte gravă – de pe teritoriul Ucrainei – la adresa vieții și sănătății populației Federației Ruse.

În opinia mea, având în vedere agitația pe care serviciile de informații americane au inițiat-o activ în ultima vreme (inclusiv în diversele lor apariții periodice pe care le citesc), mișcări intense manifestate fie în Asia Centrală (în special în Kazahstan), fie în Caucaz sau în alte zone care se învecinează cu Rusia și China, riscul unui dezastru biologic provenit din multiplele laboratoare biologice militare secrete desfășurate de SUA în regiunile instabile politic și social crește din ce în ce mai mult.

Pericolul tot mai mare ca Pentagonul să inițieze un război biologic folosind cele peste 400 de laboratoare biologice americane situate în întreaga lume și necesitatea unui răspuns clar, la nivel mondial la o asemenea posibilitate, au fost subliniate în mod repetat de către Rusia.

Informându-mă din sursele oferite de Francis Boyle, am constatat că aceste laboratoare biologice numără peste 13.000 de angajați, ocupați să creeze tulpini de agenți patogeni ucigași (microbi și virusuri) rezistenți la vaccinuri.

Nu este niciun secret că SUA au înființat astfel de laboratoare biologice în 25 de țări din întreaga lume: în Orientul Mijlociu, Africa, Asia de Sud-Est, Ucraina, Azerbaidjan, Armenia, Georgia, Kazahstan, Kârgâzstan, Moldova și Uzbekistan. Deși americanii urmăresc să nege caracterul militar al studiilor efectuate, secretul care le înconjoară este comparabil cu cel al celor mai importante instalații militare din Iran sau Coreea de Nord. Nu există nicio responsabilitate față de publicul local și global cu privire la „munca” care se desfășoară acolo. Mai mult, niciun fel de „realizări” științifice nu au fost demonstrate public de către biologii americani de-a lungul anilor, iar rezultatele cercetărilor lor nu sunt publicate nicăieri. Numai că aceste laboratoare colectează în mod activ informații despre fondul genetic al populațiilor din țările în care funcționează, ceea ce indică fără ambiguitate că Pentagonul se pregătește să ducă un război biologic folosind arme construite în astfel de laboratoare.

Este bine cunoscut faptul că SUA au cheltuit deja peste 100 de miliarde de dolari în ultimii ani spre a dezvolta armament biologic, fiind singura națiune care încă blochează instituirea unui mecanism de verificare în conformitate cu Convenția din 1972 privind interzicerea dezvoltării, producerii și stocării armelor bacteriologice (biologice) inclusiv cele cu toxine, la fel cum refuză distrugerea acestora.

Cu toate acestea, exact ca și cererile Rusiei către Occident pentru un acord clar al neextinderii NATO către Est, avertismentele despre disponibilitatea Americii de a declanșa un război biologic global nu au fost niciodată luate în considerare la Washington ori în capitalele Europei occidentale.

Prin urmare, în operațiunea militară a Moscovei de denazificare și demilitarizare a Ucrainei, eliminarea numeroaselor laboratoare biologice militare americane de pe teritoriul acelei țări reprezintă un obiectiv important de atins pentru conducerea de la Kremlin. Se referă la cel puțin 16 laboratoare biologice militare americane situate în Odesa, Vinnitsa, Uzhgorod, Lviv (trei), Harkov, Kiev (tot trei), Herson, Ternopil, Dnepropetrovsk, precum și în apropiere de Lugansk și granița cu Crimeea. O „cooperare” de acest tip între Pentagon și Ministerul Sănătății ucrainean datează din 2005. Partidele de opoziție au reușit în 2013 să pună capăt unei asemenea „colaborări” trecând prin Rada Supremă o lege specifică în acest sens, dar lovitura de stat de la Kiev din februarie 2014 orchestrată de Departamentul de Stat a împiedicat implementarea acestei legi, rezultând nu numai continuarea conlucrării dar și dezvoltarea ei activă la inițiativa Washingtonului.

Multe dintre secretele oficiale ale Pentagonului și Casei Albe despre laboratoarele biologice clandestine ale SUA de peste ocean au fost dezvăluite de Francis Boyle:

Potrivit lui Boyle, „Universitățile americane au o lungă istorie în a accepta de bunăvoie agenda de cercetare… să fie cooptate, corupte și pervertite de Pentagon și CIA în știința morții”. Același Boyle susține că Pentagonul și CIA sunt „dispuse și capabile” să lanseze războiul biologic atunci când se potrivește intereselor lor.

Amenințarea la adresa persoanelor care trăiesc chiar și la distanță de astfel de laboratoare este evidențiată de o investigație realizată de ziarul USA Today, care a demonstrat că din 2006 și până în 2013 au avut loc peste 1.500 de accidente și încălcări ale siguranței în cele 200 de laboratoare biologice militare de pe teritoriul SUA.

Așadar, cum rămâne cu posibilele incidente similare din laboratoarele biologice din Ucraina sau din alte foste republici sovietice?

În vara anului 2019, principalul laborator biologic al Americii a primit ordin să oprească toate cercetările asupra celor mai mortale virusuri și agenți patogeni, din cauza temerii că deșeurile contaminate s-ar putea scurge din instalație, a raportat The Independent:

Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA au revocat licența centrului militar de biocercetare de la Fort Detrick, care se ocupa de Ebola, variolă și antrax, după ce inspectorii CDC au descoperit „probleme cu procedurile utilizate pentru decontaminarea apelor uzate”. De remarcat faptul că posibilitatea ca virusuri și agenți patogeni mortali să se scurgă în apele uzate din Fort Detrick a fost detectată cu puțin timp înainte de focarul covid-19. Apoi, Pentagonul și-a intensificat semnificativ activitățile laboratoarelor sale biologice începând cu 2019, schimbându-și în mod clar „stilul de activitate” cu privire la tulpinile deosebit de periculoase și la dezvoltarea armamentului biologic.

În aceste circumstanțe, sarcina de a înceta activitățile laboratoarelor biologice secrete ale SUA, ca parte a demilitarizării regiunilor ucrainene, este justificată în programul operațiunii militare a Rusiei.

În acest context, ambasada SUA din Ucraina a eliminat toate documentele despre laboratoarele biologice din Kiev și Odesa de pe site-ul său oficial, după ce Moscova și-a lansat operațiunea militară. Acest aspect confirmă și mai mult că, pe lângă amenințarea nucleară din partea lui Zelenski, Federația Rusă se vedea nevoită să se pregătească și pentru bio-extincție.

Pe măsură ce a trecut primul șoc al goanei evenimentelor din primele zile, putem evalua obiectiv tot ce se petrece: Vladimir Putin a decis să înceapă operațiunea militară doar pentru că NU avea altă ieșire! Ultimul aspect pe care președintele rus l-a dorit a fost să rupă relațiile cu Occidentul. De aceea i-a tolerat cu fermitate pe liberali, pe oligarhi, coloana a cincea, personalitățile din vechea nomenclatură sovietică organizate în coloana a șasea, blocul economic din însuși guvernul său. Chiar dacă era conștient de răul imens pe care puteau să-l facă țării! I-a păstrat ca pe o punte de comunicare cu Occidentul. Așadar, nu numai că a ezitat și a amânat începerea intervenției în Ucraina, dar e limpede că nu-și dorea deloc o acțiune militară sau o retragere din civilizația occidentală modernă. Ceea ce se desfășoară în momentul de față, reprezintă o apărare inevitabilă și complet justificată logic. Practic, statu-quo-ul geopolitic și ideologic nu mai era compatibil cu viața unei țări suverane. Iar Rusia dorește nu numai să-și păstreze această calitate, ci chiar să o apere.

PIF

Citiți și:
Planul B al „Marii Resetări” a globaliștilor: Războiul din Ucraina. Analiza unui important analist politic american
Conflictul din Ucraina și actorii săi

 

yogaesoteric
8 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More