Planul B al „Marii Resetări” a globaliștilor: Războiul din Ucraina. Analiza unui important analist politic american

Foarte interesant acest editorial de pe site-ul alt-market.us al analistului politic american Brandon Smith. Iată ideile principale:

 • Există oameni în mișcarea pentru libertate care atribuie prea multă inteligență elitelor puterii globale, până la punctul în care par să creadă că globaliştii plănuiesc mereu 10 pași înainte. Aspectul amuzant despre planificarea cu 10 pași înainte este că dacă ceva nu merge bine în pașii 1-9, atunci trecerea la pasul numărul 10 va fi imposibilă și tocmai ai irosit o mulțime de energie într-un plan elaborat care a ajuns nicăieri.

 • Globaliștii NU SUNT cei mai deștepți oameni din lume… nici măcar pe aproape. Nici măcar nu sunt atât de eficienţi atunci când planurile lor funcționează efectiv și nu există surprize. Ideile lor eșuează constant.
 • Există un singur motiv pentru care globaliştii criminali nu au fost doborâți și acesta este pentru că nimeni nu i-a vizat niciodată în mod direct. De fiecare dată când există o revoltă / revoluţie anti-guvernamentală sau o mișcare de masă pentru transformare, oamenii vizează „sistemul”; ei dau vina pe sistem pentru toate problemele noastre (sau dau vina pe o mână de marionete politice) și caută să adauge un strat proaspăt de vopsea sau să-i modifice unele dintre funcțiile de bază, dar oamenii din spatele cortinei ajung întotdeauna înapoi în spatele cortinei. Problema nu este niciodată „sistemul”, ci oamenii care conduc și influențează sistemul, în timp ce se bucură de protecţia cortinei.
 • Iată cum globaliştii par să opereze cel mai bine: ei ţintesc cu mai multe săgeţi spre o tablă şi aruncă cât de tare/mult pot. Când un plan se menține, ei bine, globaliștii par a fi geniali, nu-i așa? În realitate, ei doar au aruncat legaţi la ochi. Problema este că, în timp ce globaliștii bâjbâie în întuneric în căutarea unui plan care să funcționeze, pot face multe daune și pot atrage foarte mult atenția.
 • Din când în când, devine evident când globaliştii au investit o cantitate imensă de timp și de planificare. Nu există nicio îndoială că pandemia de covid-19 a fost planul menit să realizeze o centralizare completă înainte ca marea majoritate a oamenilor să știe măcar ce i-a lovit. Emoția și adrenalina pură pe care globaliștii le arătau la începutul pandemiei au fost palpabile. Practic dansau pe străzi, vorbeau despre câte programe socialiste la nivel mondial urmau să aibă loc, ca să nu mai vorbim de câte libertăți personale erau pe cale să le șteargă.
 • Însă, planurile lor nu merg întotdeauna aşa cum îşi doresc. Agenda covid-19 și, prin extensie, „marea resetare globală” s-a destrămat (cel puţin în SUA) și acest fapt a dus la probleme pentru ei în alte părți ale lumii. Rezistența americană la vaccinarea obligatorie și blocajele au fost „puncte nevralgice”. Chiar dacă globaliștii ar putea implementa tirania medicală în mare parte din restul lumii, cu unele state importante ale lumii blocând agenda globalistă la fiecare pas, acest fenomen a creat „zone de rezistență”. Adică, toți oamenii din lume pot vedea în continuare că există un alt mod de a rezolva situația, care să nu implice vreo urmă de autoritarism.
 • Atunci când Curtea Supremă de Justiţie a SUA a blocat mandatele ilegale și neconstituționale de vaccinare ale lui Biden, n-a fost o coincidență faptul că guvernul Marii Britanii a decis să elimine toate restricţiile şi obligativităţile legate de covid-19. Când libertatea este vizibilă, se răspândește. Este greu pentru guvernele occidentale să explice oamenilor lor de ce ar trebui să fie înrobiți pentru protecţia împotriva virusului covid-19, când atât de mulți alți oameni din altă parte își trăiesc viața normal în fața aceleiași boli.
 • Acest aspect nu înseamnă că unii dintre cei mai mari criminali globalişti nu vor încerca să-și mențină controlul asupra populațiilor lor. S-ar părea că guvernul australian a fost pierdut pentru totdeauna din cauza tiraniei globaliste. Va exista întotdeauna o șansă de revoltă în Australia, tocmai pentru că America este dovada vie că restricţiile şi obligativităţile anticovid-19 nu este necesar să existe.
 • Deşi există indicii că acest virus a fost o armă biologică concepută în laborator, nu se ştie sigur dacă el a fost lansat în mod deliberat sau accidental. Totuși, globaliștii de la Forumul Economic Mondial (World Economic Forum) și de la Fundația Bill și Melinda Gates au organizat o „simulare” a unei pandemii globale de coronavirus cu doar 2 luni înainte ca pandemia să înceapă. Simularea, numită „Event 201”, părea să prezică aproape tot ce s-a petrecut în cele din urmă cu adevăratul focar de coronavirus care a izbucnit în China, iar mass-media globalistă şi Big Tech au deţinut toată puterea pentru ca omenirea să fie manipulată.
 • A existat însă o singură problemă: virusul nu a fost atât de mortal pe cât speraseră ei. Event 201 a prezis 65 de milioane de decese inițiale la nivel mondial, iar OMS a prezis o rată a mortalității prin infecție mult mai mare de 3%. Acestea nu s-au petrecut. Globaliștii și mass-media s-au luptat în ultimii 2 ani pentru a convinge publicul că rata deceselor cauzate de covid-19 este mult mai mare decât în realitate, dar zeci de studii au arătat că rata medie de mortalitate a bolii covid-19 este de doar 0,27%. Iar cifra aceasta nu poate să mai crească, ci doar să scadă pe măsură ce apar forme din ce în ce mai puţin mortale de covid-19.
 • De ce s-a petrecut asta? Este imposibil de spus. Poate că virusul a funcționat diferit în laborator, dar apoi s-a schimbat dramatic odată ce a fost eliberat în lume? Poate a fost intervenția dumnezeiască? Orice motiv ar fi fost, se ştie că globaliștii au investit o cantitate imensă de energie în acest coronavirus și au fost dezamăgiţi de rezultat.
 • Deci, ce se petrece în continuare? Este logic că vor avea nevoie de o distragere a atenției ca mijloc de a redirecționa impulsul, iar globaliștii vor face ceea ce fac întotdeauna, adică să creeze tensiuni de război. Aceasta nu înseamnă că războiul pe scară largă este rezultatul dorit, dar războaie regionale limitate sunt întotdeauna pe masă. Nu este întâmplător faptul că SUA ar putea fi prinsă în acest moment nu în unul, ci în două conflicte regionale majore: invazia chineză a Taiwanului, precum și în invazia rusă a Ucrainei.
 • Pe de altă parte, instabilitatea economică globală, care a crescut exponențial în ultimii doi ani, va ajunge acum la suprafață. Inflația, prețurile gazelor, lanțul de aprovizionare, toate amenințările care planează deja asupra noastră se vor extinde foarte mult.
 • Cu aceste posibile conflicte, problema pandemiei poate fi aruncată la marginea drumului, cu puțin zgomot. Globaliștii știu că nu mai pot face nimic acum, dar au nevoie de o modalitate de „a ieși din r***t”, fără a explica numeroasele minciuni pe care le-au vândut în ultimii 2 ani. Iar războiul este o modalitate de a șterge aceste minciuni.

Citiți și:
Sfârșitul democrației: „Marea resetare” (I)
Revenirea războiului
Conflictul din Ucraina și actorii săi

 

yogaesoteric
9 aprilie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More