Pentru ca Vanguard și Blackrock să-și piardă puterea, o masă critică de oameni este necesar să pună etica mai presus decât câștigul monetar

Este dureros de evident că Vanguard și Blackrock dețin practic toate corporațiile mari din lume. Vanguard și Blackrock au monopol pe Pământ. Ei dețin toate marile companii farmaceutice, companii alimentare, companii de gaze, companii electrice, companii de calculatoare, bănci, guverne și mass-media. Aceasta nu este o teorie a conspirației. Este un fapt real.

Oamenii cred că au de ales pentru că pot alege să cumpere diferite mărfuri cu banii pe care îi au, dar dacă Vanguard și Blackrock dețin majoritatea banilor și corporațiilor, banii aparțin cu adevărat oamenilor?

Puterea Vanguard și Blackrock este dată de averea lor de trilioane de dolari. Dacă Vanguard (V) și Blackrock (B) au nevoie ca mass-media să spună ceva, tot ce este necesar să facă este să-și folosească banii pentru a obține ceea ce doresc. Dacă V și B au nevoie de tehnologie performantă pentru a cenzura, cu banii și influența lor se rezolvă. Lista de exemple poate continua.

Dacă V și B s-ar supăra vreodată suficient de tare, probabil că V și B ar urmări să întrerupă aprovizionarea cu alimente și/sau să declanșeze un război nuclear.

Totuși, există o cale de ieșire.

Ieșirea este ca suficient de mulți oameni să nu mai fie controlați de bani.

Unul dintre punctele slabe ale V și B este că nu își pot exercita întotdeauna cerințele, deoarece ordinele lor este necesar să treacă printr-un lanț de comandă și să se scurgă „în josul piramidei” prin mai multe canale. Există momente când comenzile lor „se pierd pe drum”. O altă slăbiciune a V și B este că există momente în care cei de la baza piramidei refuză să urmeze ordinele din cauza faptului că au reprezentanți morali care nu pot fi cumpărați.

Când o masă critică a umanității pune dreptatea și etica mai presus de câștigul monetar, V și B își vor pierde stăpânirea pe Pământ. Întotdeauna vor exista ființe josnice care vor face orice pentru bani, dar o masă critică de oameni care se ridică îi va ține în frâu pe cei josnici.

În cazul Statelor Unite, populația este necesar să se revolte împotriva guvernului deținut de V și B. Aceasta se petrece deja în anumite state și sperăm că vor urma din ce în ce mai multe.

Citiți și:
Babilonia UE
Aceiași oameni din umbră dețin atât marea industrie farmaceutică (Big Pharma) cât și mass-media principale

 

yogaesoteric
20 iunie 2022

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More