Piers Morgan își injectează în direct un vaccin de la Dr. Oz şi apoi se îmbolnăveşte!

 
Într-o recentă şmecherie publicitară eşuată în mod teribil, Piers Morgan, infama personalitate CNN şi jurnalist britanic ale cărui vederi neconstituţionale asupra controlului armelor de foc au declanşat petiţii pentru deportarea lui, a fost de acord să îşi facă primul lui vaccin antigripal în direct la show-ul Dr. Oz care a fost difuzat pe 11 ian. 2013. Însă, ca o ironie a sorții, doar 10 zile mai târziu, Morgan, care promisese ca „va veni după el, Oz”, dacă va face gripă după ce a făcut vaccinul respectiv, chiar  a căzut la pat cu simptome de gripă, care l-au slăbit atât de mult, încât nu a putut să-și mai prezinte propriul show TV Piers Morgan Tonight.
 
Într-un complot evident pentru a potoli atât neîncrederea crescândă privind vaccinul antigripal, cât şi pentru a pleda pentru pretinsa siguranţă şi eficacitate a acestui vaccin, Morgan a fost de acord să fie cobaiul mediatic de anul acesta pentru a primi o injecţie antigripală direct de la suporterul vaccinului, dr. Mehmet Oz, un susţinător fervent al vaccinărilor.
În faţa audienţei, Morgan şi-a suflecat mâneca şi a primit injecţia pentru a spulbera „mitul” că injecţiile antigripale ar fi în vreun fel periculoase…
 
Puteţi viziona aici videoclipul cu Morgan primind injecţia antigripală de la dr. Oz în direct (în limba engleză):

 

Câteva zile mai târziu, Piers a început să dezvolte simptome similare gripei care i-au afectat în mod clar capacitatea de a vorbi. Simptomele s-au înrăutăţit rapid, făcându-l să publice un mesaj „tweet” pe 23 ianuarie, la 1
1 zile după ce își făcuse vaccinul, explicând că datorită faptului că gripa i-a afectat serios vocea nu va putea, probabil, să-și prezinte show-ul din acea seară.

 

Iată că, printr-o misterioasă și totodată necesară „intervenție” a sorții, o emisiune care intenționa să promoveze siguranţa şi eficacitatea injecţiilor antigripale şi să valideze pretenţia Dr.-ului Oz că injecţiile antigripale nu pot cauza gripă, s-a dovedit a fi exact groapa pe care acești promotori ai crimelor împotriva umanității au săpat-o oamenilor, căzând chiar ei în ea. Aşa după cum s-a văzut, sănătatea lui Morgan a început rapid să se deterioreze imediat după ce a primit injecţia antigripală de la Dr. Oz. Morgan însuşi a afirmat, câteva zile mai târziu, în timpul unui interviu, că injecţia antigripală primită a fost responsabilă pentru declanşarea bolii.

 
Puteţi viziona aici interviul respectiv (în limba engleză):
 

 

Milioane de americani, au văzut în direct că injecţiile antigripale îi pot îmbolnăvi!

Iată că ceea ce se dorea a fi o propagandă în favoarea vaccinurilor, s-a transformat în opuslul ei, exact ca o palmă a sorții peste obrazul celor care au orchestrat-o: milioane de oameni știu acum cu certitudine că injecţiile antigripale sunt periculoase şi pot într-adevăr să cauzeze simptome similare gripei şi alte deteriorări ale sănătăţii.
Acestea fiind spuse, am putea să-i mulţumim, de fapt, lui Piers Morgan pentru că, fără să intenționeze aceasta, a bătut ceea ce sperăm să fie ultimul cui în coşciugul înşelătoriei cu vaccinul antigripal.
 
 

Sursa:
Viața verde viu 

Citiţi şi:

Vaccinurile şi autismul – o foarte posibilă legătură tip cauză-efect

Bill Gates recunoaşte că vaccinurile sunt folosite pentru reducerea populaţiei la nivel mondial

yogaesoteric

20 martie 2012

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More