Plângere penală împotriva Ursulei von der Leyen. E acuzată că a înlocuit guvernul federal din Belgia în timpul pandemiei de covid-19, prin negocierea unui mega contract de vaccin prin SMS cu CEO-ul Pfizer

În Belgia a fost depusă o plângere penală împotriva Ursulei von der Leyen, președinta Comisiei Europene, pentru motivul că a înlocuit guvernul federal în timpul pandemiei de covid-19, prin negocierea unui mega contract de vaccin prin SMS cu CEO-ul Pfizer, conform Le Soir.

Potrivit informațiilor de la Le Vif, justiția belgiană este sesizată de un cetățean belgian care o critică pe președinta Comisiei Europene „pentru că a înlocuit guvernul federal în timpul pandemiei de covid-19, prin negocierea unui mega-contract pentru vaccinuri prin SMS cu CEO-ul Pfizer”.

Ea este acuzată și că și-a șters mesajele cu CEO-ul Pfizer, Albert Bourla.

Ursula von derl Leyen s-a abținut de la orice comentarii pe acest subiect, deși a spus că a „văzut articolul”. Comisia Europeană a fost cea care a coordonat răspunsul țărilor europene la pandemie și a fost instituția care a încheiat contracte de cumpărare în avans cu statele membre cu mai mulți producători de vaccinuri.

În urmă cu patru luni, la Forumul de la Davos, șeful Pfizer a evitat să răspundă la întrebările privitoare la eficacitatea vaccinului și minciunile din ultimii 2 ani.

Citiți și:
Ursula von der Leyen, pusă la zid în UE. A negociat de capul ei achiziția uriașă de vaccinuri covid. Avem Raportul Curții de Conturi al UE
Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, investigată pentru legături personale cu firma Pfizer și contractul de 1,8 miliarde de doze de „vaccin”

 

yogaesoteric
3 iunie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More