Postacii răutăcioşi avizi de scandal au făcut din ţânţar armăsar în cazul lui Lazarus

Imediat ce s-a aflat că Luis Lazarus, cunoscutul realizator TV, a fost internat în spital, au apărut speculații și comentarii răutăcioase cu privire la diagnosticul lui.

Unele publicaţii, nu doar tabloide, au susţinut că Lazarus ar fi grav bolnav de covid-19! Pentru că Lazarus este unul dintre liderii manifestațiilor contra măsurilor din pandemie, cât și realizatorul unor emisiuni fulminante pe această temă, comentariile răutăcioase au început să curgă.

Diana Iovanovici Șoșoacă, apropiată și prietenă cu realizatorul TV, a intervenit clarificând situația: „LUIS LAZARUS NU ARE COVID!”, a transmis ferm senatoarea, completând – „Le-ar plăcea ăstora să aibă!”.

De fapt, „ARE PNEUMONIE!”, a scris senatoarea – în urma unor discuții cu Luis Lazarus. Mai mult, Diana Șoșoacă a prezentat proba că Lazarus nu are covid: „5 teste negative COVID! Și ei tot «covidat» îl consideră!”.

Deocamdată este mai bine să nu vorbească”, a scris senatoarea, care a prezentat și fotografiile testelor, adăugând „M-a rugat să vă transmit aceste date”.

Interesant este că la interval de 2 ore, un test a ieșit pozitiv, apoi negativ. „Noaptea minții!”, a comentat Diana Șoșoacă.

Mesajul tranşant oferit de realizatorul TV din spital

Aflat la spital pentru că s-a confruntat cu anumite simptome, Luis Lazarus a fost dur în declarații și a explicat de ce a cerut, de fapt, ajutorul medicilor.

Eu, cel mai virulent contestatar anti-restricții, mi-am găsit nașul. Vai, ce s-a petrecut, a răcit Lazarus un pic și gata, toată lumea? Am făcut 5 teste, toate negative, am făcut 3 prelevări să vedem dacă am covid. Aveam simptome pentru că am mers cu niște prieteni și eram în frig.

Am avut un frison, am tușit puțin și am luat o rețetă. Și mi-a generat o greață și nu am putut să mănânc. Am mers la spital să fac o perfuzie, m-au primit oamenii pentru că am și eu mulți prieteni buni, mulți doctori care mă supraveghează. Eram deshidratat doar.

Au sărit deja unii că am covid. I-am dat Dianei Șoșoacă și i-am zis ce brambureală poate să fie în țara asta. Mă externez mâine, pot să plec și acum, nu poate să mă oprească nimeni. Plătiți lumea să se vaccineze”, a spus Luis Lazarus într-un video postat pe facebook.

Citiți și:
Diana Iovanovici-Șoșoacă, singurul senator care ține cu românii?
Dan Bittman: „Cu 20 de politicieni ca Diana Șoșoacă am fi departe!”

yogaesoteric
25 iulie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More