Dan Bittman: „Cu 20 de politicieni ca Diana Șoșoacă am fi departe!”

Declarații fulminante și argumente oneste ale celebrului cântăreț despre noua politiciană - fenomen

Într-una din emisiunile sale, Adriana Bahmuțeanu l-a avut invitat pe celebrul Dan Bittman, solistul Holograf dând din nou măsura gândirii sale oneste și a viziunii inteligente, deschise.

O importantă parte a discuției s-a referit la situația actuală a societății, la perspectivele sumbre în contextul „pandemiei”, dar și a impunerilor internaționale.

În momentul în care Bittman s-a plâns de lipsa unor politicieni care să fie pentru țară, să acționeze independent de interesele altora, Adriana Bahmuțeanu a intervenit: „Acum avem un politician independent, doamna Diana Șoșoacă!…”

Ah, da, o salut și, uite, beau un pahar de vin în cinstea ei!”, a spus Dan Bittman. „Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Șoșoacă – eram Suedia, nu România! Eram departe de tot…”.

De ce consideră Bittman asta? Pentru că vede în senatoare pe cineva care cere deschis drepturi pentru oameni! „Românii au uitat să-și ceară drepturile, nu știu nici ce drepturi au…”, spune Bittman.

Unii sunt deranjați de modul în care ea se exprimă…”, remarcă Bittman, explicitând contextul: „Ea e femeie, iar în România misogină femeile trebuie călcate în picioare, dar este o femeie care cunoaște legile, este o femeie care apără legile și vorbește în numele legii”.

Suntem într-o țară, România, în care nimeni nu apără legea în fața autorităților – „Nu avem o lege a răspunderii prezidențiale – pentru că președintele încalcă legea în fiecare zi”, spune Bittman.

Noi nu avem un lider”, spune Bittman, la care Adriana Bahmuțeanu intervine: „Doamna Șoșoacă ar putea fi un lider?

Ar putea fi… Doamna Șoșoacă este un om credibil”, spune Bittman, „dar are nevoie de consilieri buni”.

Marele artist consideră că Diana Șoșoacă „are elocință, se înțelege ce spune”.

Alții dau cu invective în ea…. Pentru că… e pe interese, întreaga presă e pe interes, e plătită… presa liberă e o poveste”, spune deschis Dan Bittman.

Dan Bittman vede în Diana Șoșoacă un început al unei mișcări noi. „Fără îndoială Diana Șoșoacă este un început, îmi pare rău că cei din fostul ei partid nu au știut să renunțe la orgolii”.

Diana Șoșoacă trebuia menținută, pentru că face treabă. Ea face treabă, face pentru popor – ea este un adevărat avocat al poporului!

Și, surpriza de final: o nouă mișcare civică: mișcarea celor care îndrăznesc să spună „NU!”.

Cel mai greu este să spui NU, NU vreau!”, declară Bittman. „Uite, poate facem o mișcare civică, o invităm și pe Diana Șoșoacă și facem o mișcare civică adevărată”, a încheiat Dan Bittman interviul acordat Adrianei Bahmuțeanu.

Citiți și:
Diana Iovanovici-Șoșoacă, singurul senator care ține cu românii?
Diana Șoșoacă îl face praf pe Cîțu – punctează oficial, exact la țintă!

 

yogaesoteric
4 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More