Postura mersului tigrului

 

A face dragoste cu continenţă şi transfigurare în mod perseverent ne oferă totodată timpul şi ocazia de a simţi din ce în ce mai intens amorul. Prin practicarea acestei posturi, care este o metodă secretă taoistă de act amoros realizat numai cu continenţă, se amplifică mult virilitatea, mărindu-i-se bărbatului puterea amoroasă şi se previne manifestarea „celor o sută de suferinţe”.
 
La început iubita se apleacă sprijinindu-se pe braţe şi pe genunchi şi se aşează cu fesele în mod provocator ridicate şi cu capul în jos. Iubitul îngenunchează atunci în spatele ei cuprinzându-i iubitor talia. Lent, lingamul său va fi cuprins într-o îmbrăţişare însetată de yoniul ei. Un secret dezvăluit de tratatele tradiţionale taoiste spune că este foarte important ca lingamul să pătrundă cât mai adânc, apoi să se alterneze câte cinci lovituri (mişcări) superficiale, cu opt lovituri profunde. Reţinându-şi complet sămânţa, iubitul trebuie să continue în acest mod până când yoniul femeii se contractă şi se dilată în mod spontan, eliberând minunata esenţă Yin din abundenţă. În final, cei doi iubiţi trebuie să se relaxeze profund şi să conştientizeze toate efectele încântătoare ale acestei posturi timp de 45 de minute.
 
Citiţi şi:

Trăirea erotică de tip tantric

Secrete amoroase masculine
 

yogaesoteric

 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More