Povestea cutremurătoare a lui Maddie. Pfizer califică reacțiile severe ca „nefiind legate” de vaccin, în ciuda a peste 2.500 de pagini cu date din studiile clinice care demonstrează altceva (II)

Maddie de Garay s-a înscris la studiile Pfizer pentru vaccinul covid-19 când avea 12 ani. Înainte o pre-adolescentă sănătoasă, viața ei s-a schimbat pentru totdeauna din cauza problemelor grave de sănătate cauzate de vaccin. Prezentăm a doua parte din materialul despre cazul cutremurător al acestei adolescente, despre care a scris dr. Joseph Mercola.

Citiți prima parte a acestui articol

Pfizer a raportat reacția severă a lui Maddie ca fiind durere abdominală

Dacă vă întrebați cum a reușit Pfizer să scape basma curată, în dezvăluirea făcută de Pfizer, în aprilie 2021, a cazului lui Maddie către FDA, compania precizează:

Un participant a experimentat un SAE [eveniment advers grav] raportat ca nevralgie generalizată și, de asemenea, a raportat 3 AE [evenimente adverse] concomitente care nu au fost grave (durere abdominală, abces, gastrită) și 1 SAE concomitent (constipație) în aceeași săptămână. Participantul a fost în cele din urmă diagnosticat cu durere abdominală funcțională. Evenimentul a fost raportat ca fiind în desfășurare la momentul datei limită.”

Prezentatorul și producătorul de film Del Matthew Bigtree, de la canalul The Highwire, care a realizat documentarul despre cumplita experiență a fetiței Maddie, a declarat: „Arată ca o fraudă”. Chiar dacă familia de Garay a încercat să o transfere pe Maddie într-un alt spital local pentru îngrijiri medicale, familia s-a lovit de părtinire și birocrație; furnizorii de servicii medicale care au primit toate datele înregistrate digital stabiliseră deja diagnosticul înainte să o consulte pe Maddie.

Soții de Garay consideră că se află pe „lista neagră” la spitalele importante și orice medic care va face ceea ce este necesar își va risca propria carieră. După cum a menționat Life Funder, „Pfizer nu are nicio obligație financiară pentru vătămarea lui Maddie și nu a oferit nicio asistență.”

După un an și jumătate, cu ajutorul Rețelei de Acțiune pentru Consimțământul Informat (ICAN) și React19, o organizație nonprofit care oferă sprijin celor care suferă evenimente adverse pe termen lung în urma vaccinurilor covid-19, au găsit medici dispuși să efectueze testele adecvate, medici care au diagnosticat reacția adversă la vaccin a lui Maddie în acest mod:

Constatările indică poliradiculoneuropatie demielinizantă distală cronică severă, neuropatie senzorială cu fibre mici și intoleranță ortostatică în contextul vaccinării împotriva covid”.

Pfizer califică reacțiile severe ca „nefiind legate” de vaccin

FDA și Pfizer au încercat să împiedice, pentru 75 de ani, ca datele din studiile clinice privind vaccinarea covid-19 să fie dezvăluite, dar Tribunalul Districtual al Statelor Unite pentru Districtul de Nord al Texasului a ordonat FDA să publice mai rapid versiuni redactate ale documentelor studiului. În urma hotărârii judecătorești, 80.000 de pagini de documente legate de aprobarea de către FDA a vaccinurilor Pfizer anti-covid-19 au fost publicate la 1 iunie 2022. (Sursa)

Printre aceste documente se aflau formulare de raportare a cazurilor (CRF) care dezvăluie că decese și evenimente adverse severe au avut loc în timpul studiilor de fază 3, dar, după cum a relatat Children’s Health Defense, Pfizer a avut „tendința de a clasifica aproape toate evenimentele adverse – și în special cele severe (SAE) — ca «nefiind legate» de vaccin”.

Printre exemple este cazul unei femei de 50 de ani care a murit în urma unui atac de cord la 4 noiembrie 2020, la cinci zile după ce a primit a doua doză de vaccin experimental covid-19 de la Pfizer. Moartea ei a fost trecută ca „nefiind legată” de vaccinare. De asemenea, alte două decese cauzate de atac de cord – unul în cazul unei femei de 50 de ani și celălalt în cazul unui bărbat de 65 de ani – au avut loc la două până la trei luni de la vaccinare, fiind clasificate drept „fără legătură” cu vaccinul.

Într-un alt caz, o adolescentă a suferit tromboză venoasă profundă la două luni după a doua doză de vaccin, dar, de asemenea, cazul a fost considerat „fără legătură”, la fel cum a fost considerată și accentuarea acută a astmului bronșic experimentată de o femeie de aproape 60 de ani, la două luni după vaccinare. Potrivit jurnalistului independent Michael Nevradakis, care a declarat pentru Children’s Health Defense:

Numeroasele evenimente adverse grave – și mai multe decese – înregistrate în timpul studiilor de fază 3 sunt, de asemenea, evidente într-un document separat, masiv, care depășește 2.500 de pagini, unde sunt calificate astfel de evenimente adverse. Acest document menționează o serie largă de evenimente adverse suferite de participanții la studiu, clasificate ca nivel de toxicitate 4 – fiind cel mai înalt și mai grav nivel de acest fel.

Cu toate acestea, niciunul dintre evenimentele adverse de nivelul 4 (cele mai severe) menționate în acest document special nu este clasificat ca fiind legat de vaccinare… În mod similar, doar un număr mic de evenimente adverse de nivel 3 de toxicitate au fost calificate ca fiind «legate» de vaccinare.”

Chiar și cazurile care au fost legate de vaccinare au fost minimalizate, cum este raportul despre „un participant tânăr fără antecedente medicale care a suferit un SAE de infarct miocardic care pune viața în pericol, la 71 de zile după doza a doua, caz care a fost evaluat de investigator ca fiind legat de studiu”. Raportul adaugă apoi că SAE „a durat o zi și s-a rezolvat în aceeași zi.”

FDA a ignorat cazul lui Maddie

Așa cum a ignorat numeroasele semnale de avertizare din datele din studiile clinice ale Pfizer, FDA a ignorat și cazul lui Maddie, chiar și atunci când s-au implicat avocați. În august 2021, familia de Garay a contactat echipa juridică de la ICAN; Aaron Siri de la ICAN îi reprezintă acum. Conform lui Siri:

Ceea ce sa petrecut cu Maddie nu este doar povestea unui copil vătămat, care este sfâșietoare în sine. Dar Maddie a fost într-un studiu clinic în care au fost implicați doar 1.000 de copii cu vârsta între 12 și 15 ani care au primit vaccinul covid-19.

Când a suferit acele reacții, ar fi fost cazul să vină fiecare expert medical de la Cincinnati și de la FDA pentru a investiga cu privire la ceea ce s-a petrecut cu Maddie, deoarece, dacă ar suferi aceste reacții unul din 1.000 de copii, repercusiunile ar putea fi cu adevărat devastatoare, mai ales în cazul unei infecții care nu afectează copiii în niciun caz la un nivel apropiat de această rată.”

După ce echipa ICAN a obținut dosarele medicale ale lui Maddie și le-a analizat, ei consideră că legătura cauzală cu vaccinul Pfizer covid-19 este extrem de puternică. În octombrie 2021, au trimis o scrisoare către FDA, inclusiv toate dosarele medicale ale lui Maddie și au subliniat modul cum Pfizer a minimizat afecțiunea, descriind acțiunea Pfizer drept „în cel mai bun caz necinstită. Autoritățile de reglementare este cazul să o considere o faptă penală.”

În februarie 2022, FDA a răspuns în cele din urmă, fără a recunoaște situația, spunând să fie depus un raport VAERS sau să trimită o scrisoare către CISA – Clinical Immunization Safety Assessment Project (Proiectul de evaluare a siguranței imunizării clinice) –, care este condus de dr. Kathryn Edwards, care face parte din Consiliul pentru monitorizarea datelor privind siguranța referitoare la studiile Pfizer pentru vaccinul covid. Cu alte cuvinte, nu au făcut nimic.

Cazul lui Maddie este în evoluție, dar, din păcate, este doar unul dintre multele cazuri în care oameni au fost afectați grav sau uciși de vaccinurile covid-19 și nu au fost luați în serios – sau au fost de-a dreptul discreditați – de către furnizorii de asistență medicală și oficialii din domeniul sănătății. Cu toate acestea, există speranță – iar aceasta este dată de apărarea dreptului nostru la consimțământul informat și libertatea de a face propriile alegeri medicale. După cum a spus Siri:

Speranța este dată de faptul că putem alege să spunem nu. Atâta vreme cât putem spune nu, aceasta este protecția noastră. Aceasta e măsura provizorie împotriva acestor comportamente rele. Nu îi va proteja pe cei care nu spun «nu» în anumite situații, dar îi va proteja pe cei care știu să se opună… Este bine să existe mai multă speranță, având în vedere că ordinele privind obligativitatea vaccinării împotriva covid s-au anulat în mare parte din țară…

Libertatea de exprimare, faptul de a mai avea libertăți personale – acest aspect ne va salva… Posibilitatea de a ne educa, de a avea acces la informații și de a lua decizii în cunoștință de cauză… capacitatea de a spune «nu» unei proceduri medicale pe care nu o vrem aplicată pe trupul nostru sau al copiilor noștri.”

Citiți și:
Cazul lui Maddie de Garay, fetița de 12 ani care a rămas în scaun cu rotile după a doua doză de Pfizer, adus în atenție la conferința de presă despre reacțiile adverse post-vaccinare organizată de senatorul Ron Johnson
Date publicate de ONS britanic arată că în cazul copiilor vaccinați există un risc (șocant!) de 30.200% mai mare de a muri decât în cazul celor nevaccinați

 

yogaesoteric
11 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More