Pușcăria numită Pământ

Cei care-și spun „autorități”, din întreaga lume, și-au dat măsura valorii lor.

Elveția va deveni prima pușcărie între frontierele proprii. Dacă îndrăznește elvețianul să aibă în casă peste 19 grade, intră la pușcărie. Doar cel ce a dat centrala sau caloriferul mai tare sau toți cei ce locuiesc într-o casă? E foarte important să aflăm! Cum ajunge la pușcărie? În urma unui proces, sau vin Volgile negre și niște cumetri îmbrăcați în haine de piele?!

Îl saltă în miez de noapte, sau îl invită după gratii? Doar pe el, sau pe toți ceilalți care sunt în incinta respectivă?

Vor exista judecători care vor da sentința, sau se va instaura un nou Gestapo? Ar fi cazul să ne gândim, să întrebăm și să ne și răspundă. Cineva din autoritățile formate din demenții lumii.

După ce oamenii sunt aruncați în pușcării, ce se petrece cu proprietățile lor? În Elveția există Davoșii! Să nu uităm! Și gruparea teroristă numită OMS. Putem să ne gândim că experimentul de confiscare al proprietăților începe de acolo? Confiscarea proprietății înseamnă și confiscarea conturilor bancare? Totuși vorbim de Elveția. Paradisul banilor ascunși, mutați, plimbați, spălați de zeci de ani. Nu doar ai elvețienilor! Că Davoșii nu se încurcă în câțiva firfirei. Ei vor partea leului. Întotdeauna.

Ne-am lămurit pe un palier. Dar câte pușcării există în Elveția? Sunt locuri pentru toată națiunea? În caz contrar, ce fac cu eventualii pușcăriabili? Unde sunt duși? Sunt gata lagărele acelea de care se vorbește din 2020 în toată lumea? Nu de alta, dar noi știm că cel care se vrea șeful Davoșilor, oficial, are rădăcini naziste. Probabil aspectele sunt clare. Lagărele îi vor scuti de prea multe răspunsuri. Ce vor face cu ei? Experimente! Medicale. Că tot sunt la îndemână și ăia de vor „binele” omenirii cu orice preț.

Astfel au rezolvat dilemele. Statul elvețian oferă recompensă financiară turnătorilor. E bine. Sau cum am zice în România, agenților de integritate. Să ne înțelegem. Viitorul sună bine. Sau pentru spălații pe creier, totul va fi bine! Vă amintiți de slogan? Din toată lumea. A venit vremea!

Războiul civil din SUA este inevitabil. Până în noiembrie 2022. Să piară lumea, dar democrații să rămână la putere. Cu orice preț! Chiar și al unui război civil. Să nu uităm că americanii dețin arme. Și sudul încă își linge rănile după 1864. Nu au uitat niciodată. Își vor lua revanșa de data asta? Nici nu mai contează. America este pe fundul prăpastiei. Urmează doar să fie îngropată! De ai lor.

UE este deja îngropată, doar că unii nu vor să vadă. Încă! În numele unui război dintre doi nebuni. Care sunt protagoniști într-un film. Prost. Un actor ratat și unul de se vrea țar. Actorul ratat se crede liderul numărul unu al lumii. Nu se gândește că dacă are în spate un păpușar senil, care cade pe scări și dă mâna cu persoane imaginare, finalul lui este previzibil. Fundul gropii! De acolo nu-l poate scăpa nici reprezentantul matroanei numite UK! Oricât de nepieptănat ar fi.

Doamna aceea din Austria ne explică cum ar fi necesar să facem baie câte doi. În toată UE, sau doar local? Dacă e în toată UE, vrem să știm ce pățim dacă refuzăm? Tot la pușcărie? Tot cu Volgile și hainele de piele? Nu de alta, dar la noi în România există deja câteva geci de piele negre. Vă amintiți personajele din 2020? E posibil ca ei să fi încercat atunci! Erau patru la vedere. Acum nu ne rămâne decât să ne întrebăm care a spălat pe care! Pe spate și cu spatele!

Urmează o mare pușcărie și în UE! Cu consecințele din Elveția. Pe adulți îi bagi după zăbrele, dar cu minorii ce faci? Ei cui rămân? Aceasta-i întrebarea! Poate răspundeți voi. Ar fi interesant să aflăm niște răspunsuri.

În acest mod, autoritățile demente care au fost înșurubate pentru distrugere în ultimii ani, pregătesc planeta să devină o colonie penală! În totalitate! Toată populația va fi la pușcărie, într-un fel sau altul. Asta își doresc de zeci de ani. Și agenda a funcționat conform planului. De exterminare! În aplauzele idioților utili dictaturii mondiale, care probabil vor ajunge în lagăre cu ultimul transport. Că așa e viața!

Și totuși, e posibil ca acest plan să fie dejucat? E posibil ca sutele de milioane de oameni să se trezească la realitate și să năvălească peste demenții lumii?

E posibil! Cu cât pare mai greu, cu atât se poate petrece mai lesne! Și în mod neașteptat. Pentru ei.

Scenaristul actorului ratat v-a dat și sloganul:

FĂRĂ VOI!” Profetic! Gura păcătosului, adevăr grăiește!

E singurul slogan care poate salva Pământul de pușcărie! Mai ales de demenții care se cred dumnezei!

Că va veni și vremea! Dreptății! Și noi știm că „e o vreme pentru toate”!

Autor: Zoe Dantes

Citiți și:
Nimic nu este ce pare a fi! Privim, auzim, ascultăm. Dar ce și cât înțelegem?
„Toarnă-ți Vecinul!” – Afișul care a isterizat internetul este probabil fals. Dar totuși…….
Lumea ca o puşcărie și «profeții»: Gates şi Rockefeller au prevestit pandemia, iar Pentagonul anarhia urbană! Obiectivul vizat este dictatura globală

 

yogaesoteric
11 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More