Prea multe decese apar deja în Marea Britanie tocmai din cauza chimioterapiei

 
Astfel se realizează planul secret al aşa zişilor „ILUMINAŢI” de a ucide cât mai mulţi oameni

Un studiu publicat în Lancet Oncology avertizează cu privire la nocivitatea curelor cu citostatice care, în unele spitale britanice, ar provoca moartea a 50% dintre pacienţi.

Poate cu adevărat chimioterapia să aibă efecte dăunătoare şi să conducă la moartea a până la 50% dintre pacienţi? Această problemă a fost ridicată într-un articol care a apărut recent pe Lancet Oncology cu privire la un studiu britanic semnat de PublicHealth England şi Cancer Research UK.

Studiul britanic

Cercetătorii au examinat numărul de pacienţi care au decedat în termen de 30 de zile de la începerea chimioterapiei. În special, studiul a examinat peste 23.000 de femei cu cancer la sân şi aproximativ 10.000 de bărbaţi cu cancer pulmonar: 9.634 de pacienţi au fost supuşi chimioterapiei, în 2014.

În 30 de zile au decedat 1.383 de pacienţi. Rata de mortalitate la 30 de zile creştea odată cu vârsta, atât la pacienţii cu cancer de sân cât şi la cei cu cancer pulmonar. Rata de mortalitate a fost, de asemenea, mai mare la pacienţii supuşi pentru prima dată chimioterapiei, comparativ cu cei care făcuseră deja cure de tratament.

Mortalitate ridicată

Studiul a constatat că, în Anglia, aproximativ 8,4% dintre pacienţii cu cancer pulmonar şi 2,4% dintre cei cu cancer de sân au decedat într-o lună de la începerea tratamentului.

Dar, în unele spitale, procentul este mult mai mare decât media observată. De exemplu, în cel din Milton Keynes, rata de mortalitate în cazul chimioterapiei împotriva cancerului pulmonar a fost chiar de 50,9%, chiar dacă statistica se bazează pe un număr mic de pacienţi.

În Lancashire Teaching Hospitals rata mortalităţii la 30 de zile a fost de 28%. Rate mai mari decât media s-au constatat chiar şi în spitale din Blackpool, Coventry, Derby, South Tyneside, Surrey şi Sussex.

Experţii britanici avertizează: „Acestea sunt medicamente puternice, cu efecte secundare semnificative şi, de multe ori, poate fi foarte dificil să se ajungă la un echilibru corect între agresivitatea chimioterapiei şi efectele sale benefice pentru sănătatea pacienţilorˮ.

„În spitalele a căror rată de deces este în afara mediei prevăzute – subliniază aceştia – se va cere revizuirea practicilor medicale. Este important să se avertizeze pacienţii cu privire la faptul că există riscuri potenţiale asupra vieţii legate de chimioterapie, iar medicii trebuie să fie mai atenţi la selecţia pacienţilor, deoarece există diferenţe semnificative în ceea ce priveşte supravieţuirea pentru persoanele vârstnice şi pentru pacienţii cu stare generală de sănătate precară.ˮ

De fapt, ceea ce reiese în mod clar din studiu nu este numai riscul de mortalitate asociat cu chimioterapia, ci mai degrabă proasta calitate a îngrijirii medicale din Marea Britanie.


Citiți și:

Savanţii americani descoperă că de fapt chimioterapia sporeşte creşterea tumorală

Este evident că chimioterapia eşuează în 97% din cazuri – DE CE mai este totuși administrată? 
A refuzat în permanenţă chimioterapia şi a trăit 102 ani
 

 


yogaesoteric
3 octombrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More