Presa vaccinală independentă


Fiecare țară a avut scandaluri în istoria sa de cumpărare a presei de către agenții economici privați, în defavoarea interesului autohton și, mai în general, al țării respective. Exemplul tipic românesc, hegemonia ProTV asupra fibrei tradiționale și religioase. Ei bine, această situație este în prezent Lege la nivel european!

De exemplu, Fundația Bill și Melinda Gates au donat în anul 2019 către:
– Der Spiegel: 2.537.294 USD.
– Die Zeit: 297.124 USD.
– Le Monde: 2.126.790 USD. Atlantic: 500.222 USD.
– The Bureau of Investigative Journalism: 1.068.169 USD.
– The Guardian: 175.000 USD.
– The Project Syndicate: 1.619.861 USD.

Prin finanțarea sondajelor (The Bureau of Investigative Journalism) sau prin finanțarea autorilor de tribune, editoriale, articole sau a blogurilor gratuite traduse și difuzate în mai multe limbi (The Project Syndicate), donatorul influențează toate ziarele care le preiau, fără ca acesta să fie nevoit să le dea bani în mod direct. Practic, putem vorbi de corupție pasivă. Cam aceasta este „presa liberă” din care se preiau „știri și analize obiective”, care apoi sunt prezentate în România ca fiind informații demne de toată încrederea…

În etapa actuală, aceste surse „oficiale” ridică semne serioase de întrebare în privința „vaccinului minune” promovat de Bill Gates și Laboratorul Gilead, filiala Big-Pharma care își întreține activitatea, proiectul economic în jurul Covid-19 și imaginea prin finanțarea masivă a „presei independente” mainstream.

Citiţi şi:
Bill Gates controlează statisticile mondiale despre Coronavirus și totodată recomandă cartea: «Cum să minți folosind statisticile»
Criza replicării dezvăluie publicarea tendențioasă și chiar canonizarea unor false fapte în studiile științifice


yogaesoteric
19 iulie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More