Preşedintele Chilian Sebastián Piñera a dezvăluit un plan de control al conștiinței umane

După cum știm cu toții, scopul infractorilor cocoțați în vârful piramidei sociale este de a-și spori permanent puterea și averea. Ei nu sunt niciodată mulțumiți, ci tânjesc în permanență după mai multă putere și bani. În cele din urmă, ei vor să joace rolul de „Dumnezeu” peste întreaga lume, iar toți oamenii să fie servitorii lor.

Pentru a continua să-și sporească puterea, au nevoie de o singură condiție: supunerea oarbă a maselor. Numai o populație total ignorantă și total obedientă va colabora la îndeplinirea planurilor lor. De aceea, ei au cumpărat mass-media principale din întreaga lume, sistemele de educație, agențiile de sănătate și guvernamentale etc. pentru a le putea folosi în slujba scopurilor lor criminale și pentru a-și răspândi propaganda de spălare a creierului către fiecare om din fiecare colț al lumii.

Recent, agenda lor a fost enunțată clar și răspicat de președintele chilian Sebastián Piñera. Într-un discurs public, acesta a anunțat fără menajamente întreaga națiune:

Să auzim ce lansează liderii lumii în această comunitate. Este vorba de posibilitatea ca mașinile să ne poată citi gândurile și chiar să ne poată induce gânduri, să ne inducă sentimente.

5G reprezintă un salt uriaș. Este un salt cosmic, un salt copernician, pentru că, într-adevăr, tehnologia 5G va însemna o modificare și mai mare în viața noastră decât au însemnat toate tehnologiile anterioare. Aceasta oferă posibilitatea ca mașinile să ne citească gândurile și chiar să ne inducă gânduri și sentimente. Asta nu doar ne va modifica viața, ci o va schimba din temelii. 5G pur și simplu în sistemul nostru nervos, în societatea actuală. Este implementat pentru a moderniza statul nostru, pentru a face o schimbare care să ajungă în fiecare casă din țara noastră.” (Sursa)

După ce ne-au furat vocile prin cenzură agresivă, ne-au furat voturile prin fraudă electorală, ne-au furat banii prin impozite tot mai mari, acum ne vor fura propriile gânduri și sentimente prin 5G. Acesta va fi apogeul tiraniei lor, deoarece vor fi capabili să impună gândurile și sentimentele dorite asupra întregii lumi, astfel încât nimeni nu va mai putea să se abată de la narațiunea lor. Acesta este motivul pentru care Klaus Schwab afirmă cu atâta încredere în videoclipurile sale promoționale despre viitorul apropiat: „Nu veți deține nimic, nu veți avea viață privată și veți fi fericiți.

S-ar putea ca el să se refere la o stare falsă de fericire indusă artificial? Ce legătură are acest aspect cu vaccinurile? S-ar putea să fie mai mult decât știm noi acum. Pentru ca 5G să poată modifica gândurile și sentimentele populației este nevoie de un alt element: nanoparticule în interiorul creierului oamenilor, care să primească și să transmită semnalele 5G.

Se pare că cea mai eficientă substanță pentru a facilita comunicarea cu 5G este aceeași care este prezentă masiv în injecțiile covid: oxidul de grafen. (Vezi aici și aici.)

O companie care a folosit grafenul pentru a manipula creierul uman, în scopuri medicale, este INBRAIN Neuroelectronics. Site-ul lor web precizează:
Folosim grafenul, cel mai subțire material cunoscut de om, pentru a construi noua generație de interfețe neuronale pentru refacerea creierului, pentru a ajuta pacienții din întreaga lume.

Compania își prezintă tehnologia ca fiind capabilă să „citească” creierul unei persoane, să detecteze tipare neurologice specifice și apoi să controleze neurologia acelei persoane pentru a-i modifica funcțiile cerebrale.

Faptul că oxidul de grafen este prezent masiv în vaccinurile anticovid este, prin urmare, extrem de îngrijorător, mai ales dacă știm care este agenda liderilor mondiali, așa cum a fost descrisă de președintele Chile: „5G oferă posibilitatea ca mașinile să ne poată citi gândurile și chiar să ne inducă gânduri și sentimente.

Un alt element pe care este necesar să îl abordăm pentru a completa aceste informații este agenda clară și publică a globaliștilor de a pune capăt umanității așa cum o cunoaștem și de a conduce omenirea spre o fuziune cu tehnologia, devenind cyborgi.

Acest aspect este explicat în mod clar și detaliat în cartea lui Klaus Schwab A patra revoluție industrială. El crede cu tărie că oamenii trebuie să devină una cu mașinile, care sunt complet conectate la cloud și care sunt supravegheate și controlate de inteligența artificială. De aceea, el spune că nimeni nu va mai avea nicio formă de intimitate, dar va fi „fericit”. Cât de bine stăpânește Schwab abilitatea de a înșela cu cuvinte inteligent alese pentru a-și ascunde adevăratele intenții, se vede clar la sfârșitul cărții sale A patra revoluție industrială:

În cele din urmă, totul se reduce la oameni și la valori. Trebuie să modelăm un viitor care să funcționeze pentru noi toți, punând oamenii pe primul loc și responsabilizându-i. În forma sa cea mai pesimistă și dezumanizată, cea de-a Patra Revoluție Industrială poate avea într-adevăr potențialul de a «robotiza» umanitatea și, astfel, de a ne priva de inimă și de suflet. Dar, ca o completare a celor mai bune părți ale naturii umane – creativitate, empatie, administrare – poate, de asemenea, să ridice omenirea la nivelul unei noi conștiințe colective și morale bazată pe un sentiment comun al destinului. Este de datoria noastră, a tuturor, să ne asigurăm că aceasta din urmă prevalează.

Aceasta înseamnă manipularea totală a conștiințelor tuturor oamenilor. Fiecare suflet de pe pământ va fi supus narațiunii pe care liderii mondiali o prescriu. Omenirea va avea o nouă conștiință colectivă.

Agenda este cât se poate de clară: umanitatea trebuie să fie conectată la inteligența artificială, care le va spune tuturor ce să gândească și ce să simtă. Pentru a realiza aceasta, omenirea este nevoie să fie injectată cu nanotehnologie, care preface fiecare persoană într-o antenă ambulantă capabilă să primească și să transmită tot felul de semnale.

Să fie acesta motivul pentru care insistă să impună omenirii un șir interminabil de injecții? Să fie pentru a putea crește continuu cantitatea de oxid de grafen și a altor nanotehnologii în interiorul oamenilor, împingându-i din ce în ce mai mult spre noua eră a transumanilor?

Dacă nu ar fi exact ceea ce promovează Forumul Economic Mondial în ultimele decenii și ceea ce este explicat în articolele, cărțile și videoclipurile lor recente, am putea considera că acesta este scenariul unui film prost. Dar nu este un film. Este în realitate ceea ce acești psihopați pun la cale în nebunia lor ca fiind viitorul omenirii.

Citiţi şi:
Comisia Europeană, în 2013, a acordat câte 1 miliard de euro proiectelor „Grafenul” și „Creierul uman”!!!
„Vaccinurile” cu ARNm, eugenia și tendința spre transumanism
Rețeaua spațială 5G: planul Lockheed Martin – Omnispace

 

yogaesoteric
20 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More