Previziuni astrologice pentru anul 2012

Anul 2012 nu este sfârşitul lumii, aşa cum se vehiculeaza peste tot, chiar şi în paginile revistelor care se doresc de ţinută. Este vorba doar despre sincronicitatea dintre sfârşitul a trei calendare fundamentale pentru spiritualitatea umană a acestor timpuri, şi anumite aspecte planetare, toate indicând finalul unei ere cereşti, al unei vârste din dezvoltarea civilizaţiilor terestre, şi, totodată, începutul unei noi etape de evoluţie. În acest sens, inclusiv termenul „apocalipsă” trebuie înţeles aşa cum se cuvine, deoarece el înseamnă „transformare”. Evenimentele pe care le aşteptăm cu sufletul la gură, în speranţa că „cineva” ne va scuti peste noapte de propriile lecţii la nivel planetar, se vor desfăşura ceva mai lent, intervalul rezervat lor fiind cel dintre 2010 şi 2030.

Ştiind aceasta, şi din anumite puncte de vedere, am putea spune că anul 2012 este un an în care va trebui să facem ceea ce este necesar şi nevoie să facem, şi nu ceea ce ne place sau ce vrem noi sa facem, deoarece este un an în care vom constata elevarea frecvenţei de vibraţie a fiinţelor noastre, ridicarea nivelului nostru de conştiinţă şi aducerea lui Dumnezeu pe primul loc în viaţa noastră. Ne place sau nu – Dumnezeu există cu adevărat şi evenimentele care să ne confirme aceasta vor deveni de acum încolo de domeniul evidenţei.

 
de astrolog Rodica Purniche

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More