Vă prezentăm filmul Thrive (Prosperă)

Avem tot ce ne trebuie pentru a prospera

A prospera este tendinţa naturală a vieţii. Dacă natura ne învaţă ceva, acel lucru este că viaţa e menită să prospere şi că pentru fiecare fiinţă umană scopul este acela de a înflori, de a prospera, de a se dezvolta. Cu toate acestea, pentru majoritatea fiinţelor de pe planeta noastră, viaţa nu înseamnă a prospera, ci a supravieţui. În cadrul acestui film inspirat – Thrive (Prosperă) – Foster Gamble, cercetător independent, caută să răspundă la întrebări pe care ar trebui să ni le punem cu toţii: Ce s-a petrecut pe planeta noastră? Cum se face că fiinţa umană a ajuns un duşman al vieţii însăşi? Cine este responsabil pentru această  agonie cutremurătoare şi pentru lipsurile crunte de care suferă majoritatea oamenilor din lume?
Este oare posibil ca toţi oamenii să prospere? Şi dacă da, de ce nu facem asta?

Foster Gamble ne conduce printr-o fascinantă poveste ştiinţifică şi totodată spirituală a omului şi a condiţiei sale, a Universului şi a modului inteligent în care este el structurat, a cauzelor pentru care planeta noastră se află în starea dezastruoasă din prezent şi a maşinaţiunilor malefice ale elitei mondiale care plănuieşte din umbră să subjuge întreaga omenire pentru a instaura dominaţia globală. Filmul prezintă totodată o modalitate de a transforma modul de viaţă, de a crea sisteme eliberatoare, sănătoase pe tot pământul prin aşa numita energie liberă, deconspirând faptul că această elită satanică ascunde şi suprimă în mod constant, de decenii, tehnologii avansate care ar putea elibera omenirea de lipsuri și suferinţă. Se prezintă magistral modul în care ni s-a ascuns în mod deliberat propria noastră splendoare, ni s-a răpit puterea, am fost făcuţi să ne ignorăm geniul devenind inconştienţi faţă de adevărata noastră putere şi măreţie.

Prin acest film, Foster Gamble ne invită în călătoria sa inedită prin timp şi spaţiu, dezvăluind maşinaţiunile criminale care au fost realizate de unii oameni de pe planeta noastră pentru a o distruge şi a o controla, comparând situaţia dezastruoasă la care s-a ajuns, cu o dezvoltare sănătoasă şi echilibrată care ar fi putut avea loc pe planeta noastră dacă ea nu ar fi fost sugrumată şi îngenunchiată de aceşti odioşi maeştrii ai distrugerii.

Torul şi echilibrul vectorial sunt tipare fundamentale esenţiale pentru Creaţia Universului, la orice scară. Unii inventatori folosesc dinamica toroidală ca bază pentru echipamente ce generează energie fără combustie internă. Această dezvoltare revoluţionară accesează ceea ce unii oameni de ştiinţă numesc energia punctului zero sau energia liberă. Utilizarea unei tehnologii care să aibă la bază această energie nu doar ar îmbunătăţii, ci ar transforma cu totul calitatea vieţii pe această planetă. Toţi savanţii geniali ai planetei noastre care au dezvoltat tehnologii pe baza acestei energii libere au fost ostracizaţi, suprimaţi, marginalizaţi, ridiculizaţi, în unele cazuri chiar închişi sau ucişi de către autorităţile guvernamentale.
Dacă această tehnologie a noii energii (aşa cum a fost ea numită) ar fi răspândită gratuit în lume, transformarea la nivel planetar ar fi profundă. Ea ne-ar ajuta pe fiecare dintre noi şi ar putea fi aplicată în orice domeniu.

Atunci, cine beneficiază de pe urma suprimării acestei tehnologii şi a cercetărilor ştiinţifice revoluţionare?
A cui avere şi bunăstare este ameninţată de accesul la o energie curată şi liberă? 
Cine are interesul de a trăi într-o lume în care atât de puţini au atât de mult şi atât de mulţi au atât de puţin?

Răspunsurile la aceste întrebări sunt descifrate pas cu pas de către Foster Gamble în filmul său, într-un mod bine structurat şi plin de bun simţ.
 
Cât de departe ar merge aceste forţe pentru profit? Oare ar merge până acolo încât să suprime leacurile bolilor, la fel cum au suprimat tehnologia energiei libere?
Răspunsul la această întrebare este DA.

Cercetările sale de-o viaţă l-au condus şi pe Gamble, ca pe atât de mulţi alţii,  la concluzia inevitabilă şi profund tulburătoare că un grup mic format din elita mondială şi corporaţiile pe care aceştia le conduc au obţinut controlul asupra resurselor noastre energetice, asupra rezervelor noastre de hrană, asupra educaţiei şi a sistemului medical, deci practic asupra fiecărui aspect al vieţii noastre. Ei fac aceasta controlând finanţele lumii, nu prin crearea valorilor suplimentare, ci controlând, de fapt, sursa banilor.

Acum corporaţiile şi nu statele naţionale conduc lumea

Este uluitor cât de puţine întrebări ne punem de fapt despre lucruri foarte obişnuite, în situaţiile comune de viaţă, cum ar fi atunci când luăm un împrumut de la o bancă, de exemplu. Ce se petrece de fapt? Majoritatea oamenilor îşi trăiesc vieţile pe baza unor imagini destul de vagi ale procesului real. S-a creat un sistem modern de servituţi, în care masa societăţii munceşte acum pentru a-şi plăti datoria la bancă.

„Este bine că oamenii naţiunii nu înţeleg sistemul nostru bancar şi monetar, fiindcă dacă ar face-o, cred că ar porni o revoluţie înainte de ziua de mâine.” – Henry Ford, 1992    

Sub schema înşelătoare a sistemului bancar oamenii devin inevitabil sclavi ai datoriilor pentru clasa conducătoare a elitei financiare. Nu pentru că ei sunt mai buni sau mai deştepţi decât alţii, ci pentru că au falsificat sistemul ca să beneficieze ei înşişi pe seama majorităţii oamenilor de pe planetă.
Toboganul financiar pe care l-au creat maschează cauza, îi ascunde pe vinovaţi şi ne lasă pe noi, sclavii datoriei, să muncim ca să ne plătim facturile.

Cine controlează banii, controlează lumea

„Daţi-mi controlul asupra monedei unei naţiuni şi nu-mi pasă cine face legile!” – Baron Mayor Amschel Rothschild

La nivel internaţional, oligarhii financiari sau altfel spus, cei mai bogaţi bancheri ai lumii, folosesc Banca Mondială şi Fondul Monetar Internaţional pentru a face mai mulţi bani, exploatând resursele ţărilor debitoare şi falimentându-le prin acest proces.
Elitele îşi asigură poziţia de a controla accesul la practic tot ceea ce ne este necesar pentru a supravieţui.
Oriunde în lume banii sunt controlaţi de sistemul bancar. Ei decid dacă oamenii mănâncă sau nu… cine este miliardar şi cine trăieşte cu mai puţin de un dolar pe zi. Cine controlează banii, controlează lumea. Şi sunt foarte puţini cei ce controlează banii. Dar ei au deja toţi banii. Ce le mai trebuie? Care este de fapt scopul lor final?

Dovezi cutremurătoare arată din ce în ce mai clar, pentru toţi cei care au ochi de văzut, că planul secret al elitei bancare este de fapt dominaţia globală. Ca mulţi alţii, la început şi Foster Gamble a respins această idee, însă el era hotărât să descopere ce anume împiedică prosperitatea pe întreaga noastră planetă. Astfel, el şi-a început periplul de a descoperi ce se află în spatele situaţiei dezastruoase în care se află planeta noastră în prezent, punându-şi câteva întrebări pertinente: Dacă acest mic grup vrea să domine întreaga lume, de ce anume are nevoie pentru a-şi împlini scopul? Înainte de toate, trebuie să controleze banii. Şi îi controlează! Controlul banilor le permite să conducă orice altceva. Trebuie să controleze energia. Şi o controlează! Deja, elita mondială controlează marile afaceri agricole şi comerţul mondial şi cumpără rezervele mondiale de apă. Au „în buzunar” sistemul medical şi se străduiesc să suprime alternativele naturale. În principal, ei trebuie să controleze ce informaţii primim şi modul în care reacţionăm la ele.
Dominaţia completă presupune să fim controlaţi. Trebuie să ne anuleze drepturile, să spioneze cetăţenii de rând şi să ne supravegheze fiecare aspect al vieţii. Toate acestea se petrec deja, de multă vreme, chiar sub ochii noştri!   

Pentru a înţelege cum putem ieşi de sub controlul acestei elite mondiale este necesar să înţelegem cum este şi cum funcţionează structura lor de conducere. Un grup relativ mic de familii conduc şi controlează de generaţii elita occidentală. Ei controlează interesele corporatiste şi bancare pentru a îndeplini schema sinistră care distruge atât de multe vieţi. Cei care conduc în secret planul diabolic de dominare a lumii sunt cunoscuţi sub multe nume, cel mai frecvent folosit fiind acela de Illuminati sau Francmasoneria. Diverse rapoarte confirmă că ei se întâlnesc în diverse locuri din lume, în spatele uşilor închise, pentru a dezbate  implementarea planurilor lor ciminale. Apoi, cu regularitate de ceasornic, aceste planuri încep să apară în mass-media, în domeniile financiare, corporatiste, guvernamentale şi militare.

Ne aflăm la o răscruce critică pe drumul evoluţiei umane. Un drum conduce către tiranie şi autodistrugere. Celălalt ne-ar conduce către o civilizaţie paşnică şi sănătoasă, bazată pe respectarea drepturilor şi a libertăţii fiecărei fiinţe umane de pe planetă. Pentru a ne îndrepta în acestă nouă direcţie, depinde de fiecare dintre noi să ne curăţăm drumul. A sosit monentul să spunem: „Ajunge!” „Există o altă cale!” împreună avem cunoştinţele, resursele şi soluţiile necesare pentru a face faţă acestei provocări.
Transformarea începe cu răspunsul la întrebarea: „Cine suntem cu adevărat?” „Ce este natura umană?” Să fim noi, oamenii, ceea ce elitele vor să ne facă să credem că suntem? Creaturi proaste şi lacome care se aruncă de bună voie în decadenţă, violenţă, haos? Şi astfel, spre propriul nostru bine, trebuie să fim conduşi de o elită auto-desemnată?

Atunci când suntem sănătoşi şi avem tot ce ne trebuie pentru supravieţuire, putem crea o lume bazată pe integritate, libertate şi compasiune. O lume în care toată lumea poate prospera. Avem tot ceea ce ne trebuie pentru a prospera cu toţii! Haideţi s-o facem!  
 
 

 
 

Citiţi şi:

Lupta pentru apă

Implementarea abuzivă a tehnologiei RFID în SUA. Pericolele implanturilor RFID (1)

Preşedinţi sau marionete ale francmasoneriei?

yogaesoteric

16 ianuarie 2012

 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More