Prigonirea nevaccinaților, la o altă cotă: China interzice accesul cetățenilor nevaccinați în școli, benzinării, supermarketuri și transportul public

Unele provincii din China au început să interzică accesul persoanelor nevaccinate în școli, spitale, supermarketuri și alte locuri publice de la sfârșitul lunii iulie sau începutul lunii august, conform Insider.

Cel puțin 12 din totalul de 22 de provincii chineze au anunțat noi măsuri care vor intensifica supravegherea și restricțiile impuse locuitorilor nevaccinați ori de câte ori aceștia vor încerca să intre în zeci de spații comune. Alte locuri restricționate includ săli de sport, hoteluri, internet cafe-uri, benzinării și bănci, deși lista exactă variază de la un județ la altul.

A se vaccina este „datoria și obligația” fiecărui cetățean, conform unui anunț.

Cele mai multe dintre aceste județe au precizat că responsabilitatea de a aplica restricțiile revine conducerii diferitelor școli, zone publice și instituții.

Unele dintre ele, cum ar fi orașul Luzhou din provincia Sichuan, impun doar ca persoanele nevaccinate să furnizeze detalii personale și informații de contact atunci când intră în astfel de locuri, adăugând că acestea ar trebui încurajate să se vaccineze.

Altele au declarat interdicții totale pentru cei care nu și-au primit încă vaccinurile, cum ar fi districtul Yuehu din provincia Jiangxi.

Un județ, Tanghe din provincia Henan, a declarat că agențiile sale guvernamentale vor înceta să mai plătească angajații dacă aceștia nu se vaccinează, a relatat presa locală.

Anunțurile au fost făcute doar la nivel local până acum; Beijingul încă nu a făcut vaccinurile obligatorii la nivel național. Însă noile restricții sunt în concordanță cu eforturile Chinei de a atinge o rată de vaccinare de 80% – un obiectiv de imunitate colectivă despre care mass-media de stat a discutat frecvent.

China raportează că a vaccinat până acum cu ambele doze 70,78% din populație și 5,44% cu o singură doză. Cele mai multe dintre aceste injecții au fost vaccinurile Sinovac sau Sinopharm produse la nivel local.

Citiți și:
De ce sunt globaliștii și guvernele atât de disperate pentru a ajunge la rate de vaccinare de 100%?
Rețeaua de trădători care a ajutat China să mușamalizeze Operațiunea Covid

yogaesoteric
14 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More