Primarul New-York-ului a oferit 100 de dolari fiecărui copil care se vaccinează. „Poți cumpăra o mulțime de bomboane”

Primarul orașului New York, Bill de Blasio, le-a oferit copiilor 100 de dolari pentru a-i încuraja să se vaccineze anticovid înainte de Crăciun, spunându-le: „Poți cumpăra o mulțime de bomboane cu 100 de dolari”.

Vești bune, copiii vor primi stimulentul de vaccin în valoare de 100 de dolari”, a spus de Blasio.

Așadar, vrem ca ei și familiile lor să profite de asta. Toată lumea ar putea avea mai mulți bani în preajma sărbătorilor. Dar, cel mai important, ne dorim ca toți să fie în siguranță.”

Centrul pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC) a aprobat la începutul lunii decembrie administrarea vaccinului Pfizer copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani. Decizia a făcut ca aproximativ 28 de milioane de copii din America să fie eligibili pentru vaccinare.

Însă în cazul nefericit al unor efecte secundare grave post vaccinare, copiii nu vor mai primi nimic, producătorii serurilor anticovid beneficiind de imunitate.

Citiți și:
Federația Pro Vita, semnal de alarmă față de vaccinarea copiilor: „Vaccinarea anticovid este cadoul otrăvit pregătit copiilor!”
Raportul risc-beneficii NU justifică vaccinarea anticovid a copiilor. Moderna recunoaște că durata protecției e necunoscută, în schimb pot apărea tromboze, miocardite și pericardite

 

yogaesoteric
27 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More