Primul român important care rupe tăcerea: Un general și fost șef al SIE afirmă că Joe Biden are demență senilă: Cine ia deciziile în locul lui?

Generalul (r) Silviu Predoiu, fost director al Serviciului de Informații Externe (SIE), se întreabă cine ia deciziile în locul președintelui SUA, Joe Biden.

Predoiu afirmă că Biden suferă de „demență senilă”.

Eu am o problemă: scăderea abilităților cognitive e un fenomen care nu însoțește natural procesul de îmbătrânire, dar apare cu o frecvență ridicată la persoanele în vârstă. Unii ajung în zona de demență senilă. Demența senilă care se manifestă prin dezorientare spațială, temporală, incapacitatea de a lua decizii, pierderea frecventă a echilibrului, dezorientare permanentă, nerecunoașterea persoanelor care vorbesc…

Domnul Biden… numai la noi nu se vorbește despre asta.

Și dacă nu e apt personajul, atunci cine ia decizii în locul lui? Se pare că e clar că nu poate lua decizii. Atunci, cine ia decizii?”, s-a întrebat Predoiu la „Marius Tucă Show”.

Silviu Predoiu s-a referit la nenumăratele gesturi și gafe făcute de Joe Biden în ultimii doi ani: de la confundarea orașelor sau a țărilor, la rătăcirea în grădina Casei Albe.

La un moment dat, Biden a strigat o persoană moartă de două luni.

Citiți și:
Joe Biden a dat mâna cu aerul! Imagini video tulburătoare cu președintele Americii
38 de parlamentari americani cer ca Joe Biden să fie supus testării cognitive cât mai curând posibil

 

yogaesoteric
13 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More