Principiul dominoului: oare ce efecte va avea cererea de azil politic a lui Gregorian Bivolaru?

un articol de Jeanne d’Arc

În ultimul timp, în presă au apărut diferite articole despre M.I.S.A. şi yoghini, conform cărora suntem toţi nişte dezaxaţi, lipsiţi de valori şi orizont social, îndoctrinaţi şi folosiţi fără scrupule.

Pentru cineva din afară, învelişul „ştiinţific”, mai exact de termeni ştiinţifici, poate să pară credibil. În realitate, excesul de termeni de specialitate este menit să ascundă lipsa de consistenţă a articolelor.

Probabil că această nouă ofensivă mediatică pregăteşte terenul în cazul eşecului acţiunilor îndreptate împotriva lui Gregorian Bivolaru. Autorităţile par a fi conştiente de şansele mici pe care le au şi schimbă abordarea: încearcă să atace organizaţia. Dacă nu pică liderul, măcar să discrediteze M.I.S.A., ca să poată începe hărţuirea yoghinilor.

Să vedem însă…
 
Ce efecte poate avea obţinerea de către Gregorian Bivolaru a azilului politic în Suedia?

Cererea de azil politic în Suedia făcută de Gregorian Bivolaru poate avea efecte care depăşesc cu mult acţiunea în sine. Comentariile de mai jos nu se vor o analiza şi nici un răspuns exhaustiv, dar prezintă câteva aspecte care merită a fi subliniate. Astfel, se poate vedea mai bine care este miza „jocului”.

Să plecăm de la urmatoarele două variante de lucru: va primi sau nu va primi azil politic.

Dacă nu va primi azil politic, va fi adus în Romania, iar persecuţiile împotriva lui vor continua. Chiar dacă s-a schimbat conducerea politică, în justiţie, în procuratură şi în poliţie sunt aceiaşi oameni. La fel şi în SRI. Şi, mai ales, în masonerie. Aşa cum ştiam de anul trecut, se va încerca probabil suprimarea sa fizică, într-un fel sau altul, cel mai probabil printr-o înscenare.

Dacă va primi însă azil politic, situaţia în ţară se va schimba foarte mult. Primirea azilului politic va avea efecte în lanţ, asupra a numeroase instituţii şi persoane care sunt direct interesate ca Grieg să fie trimis înapoi în ţară.

1. Masoneria
Pentru noi este clar că Grieg le stă masonilor ca un os în gât. Câmpul spiritual existent în momentul de faţă în România, în mare măsură rezultatul acţiunilor de natură spirituală realizate de yoghini, nu permite materializarea unor energii „aruncate” prin magie neagră asupra ţării. Mai mult, au fost realizate de câteva ori acţiuni care vizau explicit anihilarea unor astfel de energii negative.

2. Adrian Năstase
Acesta a eşuat în încercarea de anihilare a MISA şi a lui Grieg. Acum este furios pentru că yoghinii nu l-au votat şi continuă să preseze prin aceleaşi vechi pârghii. După ce a eşuat lamentabil şi la alegerile prezidenţiale, deşi a avut în mână aproape toate atuurile: mass media, bani, influenţă politică, sprijn extern şi îşi comandase inclusiv sigiliu cu numele său, nu mai are o poziţie foarte solidă nici în PSD. Mentorul său, Ion Iliescu, îl pune pe locul 2, iar zvonurile despre reţeaua de trafic de copii se înmulţesc, devin tot mai clare. Când pică, pică de sus de tot.
 

3. Guvernul României
România îşi negociază intrarea în Uniunea Europeană. Suedia este membră a Uniunii. Persecutarea unui om, indiferent din ce motive (religioase, sexuale sau altceva) şi recunoasterea acestei persecuţii prin acordarea azilului politic este o gravă lovitură, şi nu numai de imagine, pentru guvern. Este un motiv care poate duce la refuzul statelor membre UE de a accepta aderarea României.

Ca urmare, guvernul va trebui să arate explicit că persecuţia lui Grieg a început în regimul politic anterior lui. Şi, mai mult, va trebui să găsească un vinovat. Vinovatul e clar – Adrian Năstase şi masoneria – mai greu este să-l dovedească, deoarece Năstase e bine protejat de încrengătura mafiotă din care nu e exclus să facă parte şi membri ai actualului guvern. Căderea lui Năstase poate însemna căderea multor capete. Vom vedea, deci, dacă se va fabrica un vinovat sau, de ce nu, mai mulţi. Iţele sunt foarte încâlcite şi rezultatele pot fi de-a dreptul „ultrazguduitoare”.

4. Procuratura
Persecuţia recunoscută prin acordarea azilului politic ridică imediat problema instrumentelor prin care s-a realizat aceasta. Procuratura s-a remarcat în mod deosebit prin obedienţa fată de politic. A fabricat un dosar din tot ce a găsit şi dosarul a ieşit extrem de subţire, deşi are 5000 de pagini. Nu ne referim aici la mulţimea de acuzaţii, ci la probe.

Acordarea azilului va determina  schimbări şi în procuratură, începând cu procurorul general, Ilie Botoş, continuând cu George Bălan, cel care a condus cazul, plus diferiţi subalterni ai acestora, dintre care îl menţionăm cu deosebită revoltă pe A. G. Chaborsky, care l-au „fabricat” ignorând complet un principiu de drept fundamental: prezumţia de nevinovăţie.

5. Poliţia şi jandarmeria
Dacă procuratura va fi atinsă, poliţia cu atât mai mult. Să nu uităm că percheziţiile au fost făcute de procuratură împreună cu reprezentanţii cu grade ai acestor instituţii. Imaginea lor, şi aşa şifonată, va fi extrem de afectată. Cu atât mai mult încrederea în cei care „protejează şi apără”. Şi de aici se vor zgudui un scaun-două.

6. Mass media
Ziarele şi televiziunile, principalele instrumente media, vor trebui să recunoască ceea ce au negat atâta timp: că Grieg e nevinovat şi că asupra lui s-a desfăşurat o campanie paranoic-furibundă de denigrare. Că au minţit cu neruşinare atâta timp. Că sunt nişte incompetenţi. Sau nişte obedienţi. Sau ambele.

7. SRI
Acordarea azilului politic ar fi o grea lovitură pentru neo-securitatea zilelor noastre. L-au scăpat din mână pe Grieg, deşi erau cei mai în măsură să-l „lucreze”, având în vedere dotarea tehnică, financiară şi intelectuală (oare?). Diverse zguduiri se anunţă şi aici. Şi e posibil să iasă la lumină diferite adevăruri incredibile, pe care au vrut să le ascundă „fumigena MISA”.

Una peste alta, mişcarea lui Grieg este genială. A ales ţara potrivită din multe puncte de vedere. A ales momentul potrivit. A ales modalitatea potrivită. Gestul său poate avea efecte care ating aspecte incredibil de profunde în ţară.

Este evident că sunt posibile mai multe variante. Aici le-am expus doar pe cele care sunt evidente. Să nu uităm, sistemul e pe cale să primească o lovitură mortală. Şi reacţiile sale pot fi neaşteptate. Rămâne ca şi noi să acţionăm aici. Rămâne ca noi să ne molipsim de genialitatea lui Grieg.

13 aprilie 2005
yogaesoteric.net

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More