Pro TV normalizează tulburările de comportament, în prime time. La emisiunea „Vocea României” a fost adus pe scenă un travestit

Tudor Chirilă a salutat momentul și a criticat România: Suntem o țară intolerantă

Emisiunea „Vocea României”, de la Pro TV, a găzduit un travestit în ediția din 9 septembrie.

Un bărbat pe nume Ricardo Gabor a venit îmbrăcat în femeie și a concurat sub numele de „Rubi Diamante”.

În prezentarea în care apare pe site-ul Pro TV, personajul recunoaște că are probleme de comunicare cu semenii, fiind excesiv de timid. „Soluția” aleasă de acesta, de a se îmbrăca în femeie, încă de pe vremea de când era adolescent, este lăudată de Pro TV.

Rubi Diamante este artista care se urcă pe scenă, personajul pe care eu l-am creat ca să pot să am încredere în mine și să cânt. Eu am început să fac «drag» de la 17 ani, când mi-am pus perucă și tot. A fost o senzație plăcută pentru că erai altă persoană. Puteai să joci în două lumi diferite. Este lumea lui Ricardo și după este lumea lui Rubi Diamante. Tot ce nu poate să facă Ricardo, poate să facă Rubi Diamante. Așa că este foarte interesant. Ricardo e un copil foarte timid, nu are încredere în el. Rubi este o fată foarte puternică, care mănâncă lumea dacă e nevoie și merge tot înainte, nu are rușine, are încredere în ea”, scrie pe site-ul Pro TV.

Apariția travestitului a fost salutată de Tudor Chirilă. Actorul / cântărețul / activistul l-a lăudat pe acesta și a criticat poporul român. Chirilă a apreciat că travestitul era important să meargă mai departe în competiție, „pentru a aduce un pic de normalitate”, nu pentru că ar fi avut vreun talent.

În primul rând mie mi se pare extraordinar că tu ești în 2022 la Vocea României, venind din Spania, cu look-ul ăsta și cu orice fel de orientare sexuală ai avea tu. Este extraordinar. Pentru că noi suntem o țară intolerantă, noi suntem o țară cu un model cultural care are mari prejudecăți vizavi de minoritățile sexuale. Și indiferent dacă tu ai fi «straight» sau orice altceva, mie mi se pare important ca tu să fii aici cât mai mult. Regret că nu m-am întors ca tu să fii în echipa mea, pentru a merge cât mai departe, pentru a aduce un pic de normalitate și a vedea că oamenii nu este indicat să fie discriminați pe niciun fel de criteriu, de la cel sexual, etnic și așa mai departe. (…) Este necesar să ne uităm la ce face omul, nu la ce este omul!”, a spus Tudor Chirilă, din nou, insistând pe orientarea sexuală a concurentului, scrie Rost.

Reamintim că Pro TV a insistat cu normalizarea homosexualității, urmărind să promoveze căsătoriile între persoane de același sex încă din 2013. Atunci, într-o emisiune, Pro TV a înscenat „o nuntă între homosexuali”. Ceremonia, pur simbolică și fără efecte juridice în România, a fost oficiată de o „popeasă”, a avut loc în 2013, pe fondul unei tentative de modificarea a Constituției, în sensul precizării că familia se întemeiază pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

Citiți și:
O lume în dezacord: marea ștergere a principiilor
Iohannis ține partea transsexualilor

 

yogaesoteric
24 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More