Procedeu de «comuniune cu sufletul tainic al planetei Pământ» în vederea vindecării și regenerării sufletului planetei Pământ – sâmbătă 15 iunie

 

Sâmbătă, 15 iunie 2019, la sala Pipera 2, între orele 16:30-20:30, se va realiza Procedeul de „comuniune cu sufletul tainic al planetei Pământ” în vederea vindecării și regenerării sufletului planetei Pământ. Accesul în sală se va face în intervalul 16:00-16:25, pe baza legitimaţiei de curs yoga.

Sunt invitaţi să participe „cei care manifestă o aspiraţie suficient de puternică pentru a se angrena spiritual să ajute această Planetă. Acest mod de raportare este unic şi el are o eficienţă cu totul aparte când este integrat în consens cu legea ocultă a rezonanţei. (…) Confirm că acest gen de raportare are o importanţă covârşitoare în ceea ce priveşte trecerea planetei într-o nouă epocă.” – profesor de yoga Gregorian Bivolaru.

Participanţii sunt rugaţi să aducă un recipient din sticlă (este preferabil să fie din sticlă, nu din alte materiale, să aibă capacitatea de minim 200 ml., să fie umplut cu apă plată sau de izvor şi închis cu un dop de plută) şi o păturică (pe care să se aşeze). Cei care doresc pot aduce fructe şi flori.

 

yogaesoteric
10 iunie , 2019


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More