Prof. dr. Vlad Ciurea: În Biblie se spune că noi putem să trăim 300 de ani. Și este adevărat

Prof. Vlad Ciurea a explicat legătura dintre creierul uman și Dumnezeu. El a declarat că în creier există și centri ai credinței.

Vlad Ciurea

„Creierul ni l-a dat Dumnezeu. Creierul este centrul de comandă, se află la pupitru, la butoane, și apasă. Este uluitor ce putere are. El este cel care dezvoltă inteligența, care studiază Universul. Creierul te apropie de Dumnezeu, pentru că există și centri ai credinței.

Cu cât ești mai prins în probleme de viață, la limita dintre viață și eternitate, cu atât te apropii de structura creierului și te apropii de Ființa Supremă.

Dacă la nivelul unui organ, peste noapte, se produce o supărare, acest organ «pleacă» cu petiția la împărăție și-i transmite creierului: «Dragul meu creier, eu, stomacul, mă simt rău, că am mâncat prea mult». Și atunci, creierul îi dă comanda: «Varsă! Du-te la WC». Și stomacul execută. Și iar trimite depeșa: «Înălțimea ta, încă nu mă simt bine». Și creierul zice: «Mai varsă o dată! Ia un medicament!»

Creierul dă comanda, nu organul care este mic, jos undeva. Este foarte interesant acest feedback care se efectuează între creier și organe, zi și noapte, atâta timp cât suntem pe pământ”, a declarat neurochirurgul, potrivit Trinitas TV.

„Toate organele trec, mai mult sau mai puțin, prin suferințe pe care noi le creăm. În Biblie se spune că noi putem să trăim 300 de ani. Și este adevărat. Avem atâtea celule nervoase esențiale numiți neuroni, încât noi putem trăi 300 de ani.

Noi pierdem o celulă nervoasă pe secundă. Și totuși putem să mergem înainte, și totuși putem să funcționăm. Dacă se produce o dereglare a diferitelor organe și acestea trimit aceste informații către creier, creierul urmăreşte să le rezolve”, a explicat neurochirurgul Vlad Ciurea.

Citiţi şi:
Neurochirurgul Alexandru Vlad Ciurea și cele 10 obiceiuri benefice zilnice care ne țin sănătoși
Un renumit neurochirurg face câteva precizări uluitoare: Creierul nu doarme niciodată, dar sunt câteva metode pentru a-l odihni și a-l stimula
De ce Dumnezeu nu va pleca. Ştiinţa creierului şi biologia credinţei

yogaesoteric
29 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More