Profesor creștin din Irlanda, trimis la închisoare, după ce a refuzat să numească un băiat drept fată: Transgenderismul este împotriva Scripturilor și a credinței mele

Un profesor creștin din Irlanda a fost încarcerat pentru că a refuzat să se supună unui ordin judecătoresc care contravenea convingerilor sale creștine, transmite Western Journal.

RTE a relatat că profesorul de liceu Enoch Burke a fost trimis la închisoarea Mountjoy după ce judecătorul Michael Quinn a stabilit că este vinovat de sfidarea instanței.

Școala Wilson’s Hospital School din Multyfarnham, comitatul Westmeath, Irlanda, l-a pus pe Burke în concediu administrativ plătit după ce acesta a refuzat să se refere la un elev de sex masculin cu pronumele „ei”, a relatat New York Post.

La cererea școlii, a fost emis un ordin judecătoresc care îi interzice lui Burke să încerce să predea sau să fie prezent pe proprietatea școlii până la finalizarea procesului disciplinar.

Enoch a sfidat ordinul, potrivit poliției, și a fost găsit ulterior într-o sală de clasă goală, la școală.

Judecătorul a emis un ordin de arestare pentru Burke, după ce a stabilit că acesta a sfidat ordinul de a rămâne departe de școală. Profesorul a fost arestat și dus în instanță, iar acesta i-a spus judecătorului că nu poate, în cunoștință de cauză, să se conformeze ordinului.

Sunt profesor și nu vreau să merg la închisoare”, a spus Burke. „Vreau să fiu în clasa mea astăzi. Acolo eram în această dimineață când am fost arestat.”

El a spus că este o „nebunie” să fie trimis la închisoare pentru că și-a susținut convingerile biblice.

Transgenderismul este împotriva credinței mele creștine”, a spus Burke. „Este potrivnic Scripturilor, potrivnic moralității Bisericii Irlandei și școlii mele.

El a spus instanței că, dacă ar respecta ordinul judecătoresc și ar rămâne departe de școală, ar recunoaște că a comis un fel de abatere atunci când a refuzat să se refere la un elev de sex masculin cu pronumele „ei”, a mai relatat RTE.

Îmi iubesc școala, cu motto-ul ei Res Non Verba (Acțiuni, nu cuvinte), dar mă aflu astăzi aici pentru că am spus că nu voi numi un băiat drept «fată»”, a declarat el în fața instanței.

Citiți și:
Transgenderismul: Percepția și realitatea sunt două aspecte diferite
Precedent foarte grav: CEDO condamnă România în favoarea transgenderismului
Ideologia transgender: O universitate din Ohio a fost obligată să plătească daune în valoare de 400.000 de dolari unui profesor, după ce cadrul didactic a fost raportat de către un student căruia nu i s-a adresat cu „apelative feminine“

 

yogaesoteric
20 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More