Profesori germani propun drogarea celor care nu-i acceptă pe migratorii musulmani!


Drogul poate fi administrat prin pulverizarea în aer. Atenţie la avioane şi locuri aglomerate!


Poate că sună incredibil, dar ceea ce am enunţat în titlu este absolut real!

Patru „distinşi” profesori şi cercetători de la Universitatea din Bonn (foto de mai jos) propun ca cei recalcitranţi să fie trataţi cu oxitocină, numită şi „drogul iubirii”, un hormon produs de glanda pituitară şi eliberat ca răspuns la trăirea sentimentelor de afecţiune.De la stânga la dreapta: prof. Rene Hurlemann, dr. Holger Gerhardt, Nina Marsh și dr. Dirk Scheele

Cei patru au determinat că oamenii sunt mai amabili cu prietenii şi cu cei din familie decât cu străinii, ceea ce ştiam cu toţii. Dar ei au descoperit şi că o persoană poate fi făcută mai prietenoasă prin efectul combinat al oxitocinei – care să simuleze efectele emoţionale ale unei stări de afecţiune reală – şi al „forţării” normei sociale prin intermediul semenilor care privesc cu deschidere sosirea migratorilor.

„Efectul combinat al oxitocinei şi al influenţei semenilor poate diminua motivele egoiste” – spune profesorul Hurlemann de la departamentul de psihiatrie. „Date fiind circumstanţele, oxitocina poate ajuta la promovarea acceptării şi integrării migratorilor în culturile vestice.”

Este etic să se facă acest lucru? Hurlemann este sigur că „da”!

„Cercetarea” lor s-a desfăşurat în trei etape, pe un eşantion de 100 de persoane cărora le-au fost dați bani pe care să-i dea unor oameni în nevoie; apoi la 50 dintre ei li s-a administrat oxitocină şi, în final, le-a fost dată oxitocină şi celor recalcitranţi. Efectele: primii 50 drogaţi au devenit şi mai generoşi cu migratorii decât cu germanii în nevoie (ei fuseseră deja oarecum mai generoşi cu migratorii şi în prima fază), apoi sub presiunea oxitocinei şi a comportamentului semenilor, chiar şi cei cu atitudini negative au devenit cu 74% mai generoşi.

Dacă nu se cunoaşte sursa fondurilor pentru această cercetare (probabil Soros?), se ştie însă că cei patru propun nu numai drogarea semenilor lor germani, ci a tuturor celor care au o atitudine negativistă.

ATENŢIE, oxitocina poate să fie administrată prin pulverizare în aer sub formă de aerosoli! De exemplu, din avion, sau de la sol sub acoperirea că se combat ţânţarii, în aerul condiţionat al marilor clădiri, în trenuri, avioane, autobuze, metrouri, magazine….


Citiți și:

Vă plac chiar așa mult migranţii? Primiţi-i atunci în casele voastre, dar pe banii voştri

Il Giornale – Ce fir roșu îl leagă pe Soros de afacerile valului migrator care a adus în Europa milioane de migranți
 

yogaesoteric
19 aprilie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More