Profesorilor nevaccinați din New York le-au fost trimise amprentele digitale la FBI

Angajaților Departamentului de Educație din New York care au refuzat să se vaccineze împotriva covid-19 le-au fost trimise amprentele și dosarele la Serviciile de Justiție Penală din New York și la FBI, potrivit ReclaimTheNet.

New York a avut o lege de vaccinare pentru angajații Departamentului de Educație care le cerea să fie complet vaccinați până la 2 septembrie 2022. Până la jumătatea lunii septembrie, aproximativ 1.950 de angajați au fost concediați pentru că au refuzat să se vaccineze. Celor care au refuzat să se vaccineze li s-a adăugat, de asemenea, un „cod de problemă” la dosarul lor personal.

Vedeți o copie a declarației în cauză aici.

Și, deși a aplicat la peste 60 de locuri de muncă în acest interval, nu a primit nicio ofertă pentru că, așa cum i-a spus un intervievator, DOE i-a atașat un cod, din cauza unei presupuse «conduite necorespunzătoare». În timp ce aștepta o decizie, casa ei a intrat în executare silită, fiul ei a fost nevoit să părăsească facultatea, iar ea a fost nevoită să se vaccineze pentru a-și hrăni familia”, se arată în declarația sub jurământ a unei directoare din Bronx care a fost suspendată fără plată pentru că a refuzat să se vaccineze.

Teachers For Choice a susținut că „amprentele digitale ale profesorilor sunt trimise împreună cu acel cod la FBI și la serviciile de justiție penală din New York”. Grupul a mai susținut că, după ce dosarele personalului au fost marcate, acestea au fost trimise la Departamentul de Justiție și la FBI.

În plus, aveți aceste coduri de probleme în dosarele de personal”, a declarat în fața instanței John Bursch, un avocat de la Alliance Defending Freedom, un grup juridic care apără angajații care au fost concediați de către oraș.

Atunci când orașul pune aceste coduri de probleme angajaților care au fost concediați din cauza politicilor lor neconstituționale, nu numai că aceste coduri apar în dosarele lor, dar amprentele le sunt trimise împreună cu acest cod la FBI și la serviciile de justiție penală din New York. Astfel, acest aspect are un impact asupra capacității lor de a se angaja în continuare. Chiar și în cazul celor care sunt eligibili pentru reintegrare, atunci când aplică pentru un servici, toți au așa-numitele «coduri de problemă» în dosarul personal, deoarece se presupune că nu au îndeplinit o condiție contractuală, care era aceea de a se vaccina. Primăriei pur și simplu nu i-a plăcut că unii oameni s-au opus vaccinării din motive religioase și i-a pedepsit pentru asta.”

Citiți și:
Monitorizarea nevaccinaților: În obediență față de OMS, Sistemul Internațional de Clasificare Medicală adaugă noi diagnostice de codificare pentru cei nevaccinați
Despăgubiri de milioane de dolari pentru angajații din Sănătate concediați fiindcă au refuzat să se vaccineze anti-covid!

 

yogaesoteric
18 martie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More