Progresiștii dau alarma, modelul Șoșoacă lovește Franța: „Le Pen îl va bate pe Macron”

Modelul femeii politician puternică și patriotă revine în Franța – Marine Le Pen îl va învinge pe Macron la alegerile din 2022, avertizează un important lider progresist francez.

Diana Șoșoacă și Marine Le Pen

După o controversată înfrângere la alegerile din 2017, când a avut loc o ciudată răsturnare de situație pe ultima sută de metri în favoarea lui Macron, lidera naționalismului francez și european, Marine Le Pen, revine în forță.

Mai mult, există șanse mari ca Marine Le Pen să îl învingă pe actualul președinte la alegerile din 2022!

Aprecierea aparține unui important lider progresist, Julien Bayou, secretar general al Europe Écologie Les Verts (EELV), un partid ecologist și euro-federalist bine reprezentat în Parlamentul European.

Emmanuel Macron va pierde în fața lui Marine Le Pen în 2022”, a spus la sfârșitul lunii februarie, liderul EELV într-un interviu pentru Le Point, consemnează Sputnik France.

Pe măsură ce se apropie alegerile prezidențiale franceze, președintele Republicii urmărește o politică non egalitară, care reprezintă unul dintre combustibilii protestelor naționale”, spune liderul progresist.

Bayou spune clar: „Știam că Emmanuel Macron va fi dezamăgitor, dar reușește să dezamăgească și mai mult”.

Decalajul faţă de Marine Le Pen s-a redus considerabil, din cauza lui! În medie, ea este undeva la 48% față de 52% procente ale lui Macron”.

Liderul ecologist consideră că ar fi suficient ca partidul lui Macron (La République En Marche!) să revină la controversata reformă a pensiilor „pentru ca Marine Le Pen să devină din nou favorită la alegerile prezidențiale”.

Emmanuel Macron este prea preocupat de prezent – se adaptează atât de mult încât nu mai știe ce proiect vrea să apere în următorii 20 sau 30 de ani. Nici măcar nu știe ce vrea pentru sfârșitul mandatului său de cinci ani – între reforma pensiilor și proporționalitate. Emmanuel Macron este cel care nu mai știe de ce se reformează”, spune Julien Bayou.

Astăzi, există doar două forțe care pot câștiga împotriva lui Marine Le Pen, conchide Bayou: „dreapta și noi, ecologiștii, dar Emmanuel Macron va pierde împotriva lui Marine Le Pen”.

Viitorul este lupta împotriva schimbărilor climatice și a nedreptăților sociale, două provocări ale secolului XXI”, spune liderul ecologist.

Ori, Marine Le Pen, modelul contemporan al femeii puternice, patriote și apărătoare a valorilor naționale și tradiționale revine puternic – iar asta va fi un imbold pentru Diana Șoșoacă, care a fost supranumită „Marine Le Pen de România”.

***

Există multe și evidente asemănări între cele două politiciene, Diana Șoșoacă și Marine Le Pen: ideile forță, abordarea directă, dură, adresată direct cetățeanului; există și asemănări în privința profesiei, amândouă sunt avocate, dar chiar și a fizionomiei!

În plus, amândouă reprezintă zona suveranistă și națională, un curent deloc iubit de Bruxelles.

Nu este nevoie să mai spunem ce imbold ar fi pentru „fenomenul Diana Șoșoacă” o victorie la prezidențialele franceze a „Dianei Șoșoacă de Franța”, Marine Le Pen.

Citiți și:
În căutarea Franţei pierdute
Diana Iovanovici-Șoșoacă, singurul senator care ține cu românii?

yogaesoteric
23 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More