Propagandă homosexuală vădită într-un popular joc pentru copii. Parlamentul rus cere interzicerea jocului

Activiștii LGTB nu au limite și se folosesc chiar și de copii pentru a-și atinge scopul.

Creatorii jocului FIFA 17, extrem de popular în rândul adolescenților, au oferit jucătorilor posibilitatea să-și îmbrace fotbaliștii virtuali într-un echipament în culorile curcubeului, această idee venind după ce fotbaliștii a 134 cluburi din Anglia promovaseră homosexualitatea cu câteva săptămâni înainte.

Parlamentul rus nu a fost de acord însă ca acest joc să fie comercializat pe teritoriul țării și a cerut modificarea acestuia sau ridicarea vârstei de la care poate fi utilizat.

Rusia este una dintre puținele țări din Europa care au rezistat propagandei LGTB, având din 2013 o lege care prevede pedepse împotriva promovării relațiilor sexuale netradiționale.


Citiți și:

Un mare actor, simbol al frumuseții masculine, despre homosexualitate: «Este împotriva naturii. Noi, bărbații, ne-am născut pentru a iubi femeile!»

Malta, raiul pe pământ pentru homosexuali: este prima țară care interzice prin lege terapiile de modificare a orientării sexuale

Tacticile insidioase ale mişcării homosexuale

 

yogaesoteric
6 ianuarie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More