Proteina Spike intră în nucleul celulei și împiedică refacerea ADN-ului, constată cercetătorii din Suedia

După ce directorul Pfizer, Albert Bourla, a dezvăluit că se lucrează la tratamente mARN, prin care să fie editat ADN-ul uman, o altă bombă explodează pe aceeași temă. Doi cercetători de la două universități din Suedia, din Stockholm și Umea, susțin că în urma unor experimente de laborator au detectat faimoasa proteină Spike în nucleul celulelor. Acolo unde ne asigurau reclamele la vaccin că nu poate ajunge cu niciun chip. Mai mult, misterioasa proteină ar avea un efect direct asupra ADN-ului, printr-un mecanism care afectează imunitatea.

După nume (Hui Jiang și Ya-Fang Mei) par chinezi, dar le vom spune în continuare suedezi, după universitățile în care activează. Articolul lor științific a fost trimis în august (2021) revistei medicale MDPI, din Basel, Elveția. În septembrie, redacția revistei a recenzat critic articolul, care a primit girul editorului științific helvet Oliver Shildgen. În fine, în 13 octombrie, articolul a fost publicat într-o ediție specială a revistei, dedicată integral interacțiunii virusului SARS-CoV-2 cu celulele gazdă.

Titlul e mai complicat: „Proteina Spike din SARS-CoV-2 afectează repararea daunelor ADN și inhibă recombinarea in vitro V(D)J”. (Recombinarea V(D)J e un mecanism somatic în interiorul limfocitelor.) Cercetătorii descriu în mare detaliu ce linii celulare au folosit, ce fel de microscop și derularea experimentului, dar vom rămâne la un nivel accesibil tuturor.

În mod surprinzător, am găsit o abundență de proteină Spike în nucleu.

Virusul, ne spun ei, constă din proteine structurale și nestructurale. După infectare, proteinele capturează și dezorganizează mașinăria celulară a gazdei pentru a se multiplica.

În apărarea sa, organismul omului are două sisteme critice: sistemul imunitar și sistemul de reparare a ADN-ului. Acestea sunt interdependente, în special în dezvoltarea limfocitelor.

O eroare în procesul de reparare a ADN-ului poate duce la imunodeficiență. (…) Dacă daunele la nivelul ADN-ului nu pot fi reparate corespunzător, ele vor contribui la amplificarea patologiei induse de virus.

Repararea ADN-ului are loc în principal în nucleu pentru a asigura stabilitatea genomului. Deși proteinele SARS-CoV-2 sunt sintetizate în citosol (lichidul intra-celular, n.trad.), unele proteine virale sunt detectabile și în nucleu.”

Proteinele Spike trec prin aparatul membranei celulare împreună cu alte proteine virale, pentru a forma virionul matur” (un virion e un singur virus întreg, n.trad.).

Cercetătorii au constatat că proteina Spike poate avea și o formă prescurtată, respectiv că doar varianta întreagă are acel efect inhibitor periculos. După cum se poate constata, ei nu sunt nici pe departe „negaționiști” ai existenței virusului și nici anti-vacciniști. Dimpotrivă, vin cu sugestia ca în vaccin să se folosească doar o parte din proteina Spike.

În cadrul experimentului, ei au supus celulele unor tratamente de natură să producă alterări de ADN, cum ar fi iradierea sau tratamentele cu peroxid de hidrogen (H2O2) sau doxorubicin. Și au constatat că remedierea are loc mai puțin în prezența proteinei Spike.

Pentru a confirma existența proteinei Spike în nucleu, am efectuat analiza fracției subcelulare și am găsit că proteina Spike nu este îmbogățită doar în fracția membranei celulare, dar se află din abundență și în fracția nucleară, cu expresii detectabile și în fracția legată de cromatină.

Descoperirile noastre oferă dovezi că proteina Spike preia mecanismul de reparare a ADN-ului și mașinăria imuno-adaptativă in vitro.

Ei presupun că acest mecanism ar explica și de ce virusul este mai periculos pentru cei în vârstă, al căror organism nu are oricum aceeași capacitate de refacere. Dar mai ales, subliniază explicit că descoperirea lor poate indica un efect advers al vaccinurilor care folosesc întreaga proteină Spike.

Implicațiile descoperirii

Cercetarea sintetizată mai sus vine după alte descoperiri, care i-au pus pe savanți pe gânduri. O cercetare arată că proteina Spike însăși poate afecta celulele endoteliale. Același aspect cu referire la celulele creierului. Alt studiu a arătat că proteina Spike se poate alipi de celulele inimii.

Ca să contracareze aceste dezvăluiri, verificatoarele de conținut au început să producă la foc automat pagini de infirmare – la adresa unor interviuri, nu a studiilor citate – și să susțină că proteina Spike nu este toxică.

Desigur, elefantul din cameră este că vaccinurile mARN „dresează” organismul să producă proteină Spike (fără a se putea ști cu precizie pentru cât timp și în ce cantitate).

Dar interferența proteinei singure cu ADN-ul uman, aflat în nucleul celulelor trupului, ridică și semne de întrebare dacă nu este rodul faimoasei „gain of function – procedura de modificare a virusului în laborator, pe care doctorul Fauci este acuzat că a finanțat-o. Încă de la descoperirea virusului, laureatul Nobel Luc Montagnier a opinat că virusul este o creație de laborator, în care s-ar recunoaște unele aspecte ale virusului HIV. A presupus atunci că virusul ar fi scăpat unor cercetători care nu încercau să facă o armă biologică, ci un tratament pentru SIDA. Oficial, SARS-CoV-2 este considerat incapabil să lase urme în genom, așa cum poate un retrovirus ca HIV.

Citește și:
Profesorul canadian Byram Bridle, care a dezvăluit că proteina spike din vaccinuri e o toxină periculoasă, a devenit ținta unei campanii vicioase de denigrare, hărțuire și intimidare
Ucigașul din sânge: „proteina spike”
O mare bombă. Lucrarea ştiinţifică a Institutului Salk dezvăluie că de fapt proteina covid spike cauzează cheaguri de sânge mortale şi se află în toate vaccinurile covid cu premeditare

 

yogaesoteric
6 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More