Psihoza încălzirii globale generează mari aberații: vaca poluează mai nou prin respirație, iar câinii poluează mai mult decât o mașină de teren. Ce soluții au găsit „cercetătorii”

Oamenii de pseudo-știință lansează periodic tot felul de aberații în sprijinul minciunii încălzirii globale, o politică de reducere masivă a populației.

Mai nou aflăm că vacile emană metan prin râgâit, în timpul rumegării. Da, ați citit bine, gaz metan, care se spune că ar avea un mai mare impact asupra mediului înconjurător decât toate maşinile cu combustie internă din întreaga lume. Iar pentru „salvarea” de la extincție din cauza vacilor, tot slujitorii pseudo-științei au inventat o mască pentru vaci. Săracele, nu au scăpat nici ele.

Dar, din vizorul „cercetătorilor” nu a scăpat nici cel mai bun prieten al omului, câinele. Nici acesta nu este prea bio, căci poluează mai mult decât un SUV. Este uimitor cum se pot emite astfel de absurdități, iar mai ciudat este cum de sunt și crezute de adepții încălzirii globale.

„Cercetătorii” spun că impactul de carbon asupra mediului al câinilor și al pisicilor este generat în principal de alimentația lor.

O soluție, pentru planetă dar și pentru animal, este să nu fie hrănit de manieră excesivă. Există și experți care pledează pentru încorporarea altor surse de proteine în regimul animalelor de companie, precum insectele. Dar și aici opiniile sunt divergente în ceea ce privește impactul asupra mediului al crescătoriilor specifice destinate alimentației animale.

În ceea ce privește transformarea animalului de companie într-un vegetarian, „teoretic nu este imposibil pentru un câine”, sub control veterinar, arată Sébastien Lefebvre, care avertizează însă asupra riscului de a-ți ucide pisica, un adevărat carnivor.

Un carnivor cu instinct de vânătoare responsabil de o „catastrofă ecologică”, dar de altă natură, avertizează el. „Un masacru în jurul casei tale: păsări, șoareci, șopârle …”

Citiți și:
Nebunia acestei lumi: Pentru a salva planeta de emisii de carbon, au interzis felicitările de Crăciun. Şi alte măsuri
Dictatura Verde – Planurile Comisiei Europene pentru taxarea emisiilor de carbon și dubla tranziție verde și digitală

 

yogaesoteric
10
decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More