Marchizul de Sade ar fi invidios pe Monkey Bill și Joe Alzheimer

Imediat după declanșarea războiul din Ucraina, în februarie 2022, obloanele gogoșeriei covid-19 au căzut brusc, atenția omenirii îndreptându-se către refugiații din Ucraina (nu toți ucraineni), spre geamantanele (deschise la graniță) doldora de bilețele verzulii ale unora dintre aceștia, spre controversatul masacru de la Bucha, spre realele laboratoare criminale de prin subteranele ucrainene, unde se fabricau arme biologice și alte „cadouri” din care nu lipsea vestita ebola.

Laboratoarele globaliste criminale nu mai sunt un secret (se spune că ar fi vreo 300 amplasate în 36 de țări), cum secretă nu mai este nici capturarea de către militarii ruși a doi generali (unul francez și altul canadian), zice-se, șefi peste unele dintre laboratoarele incriminate.

Media alternativă a întrebat de ani de zile ce caută americanii în coasta rușilor. Astăzi, în pofida strădaniilor de întreținere deliberată a tensiunii belicoase de către SUA-NATO față de Federația Rusă, prin alimentarea cu armament și „carne de tun” în uniforme a Batalionului Azov (inclusiv de către România), se pare că până și resbelul acesta ciudat s-a cam veștejit de la atâtea dezinformări. Era nevoie de o reactivare a tensiunii şi fricii globale și, hopa, a explodat ca o bombă virusul maimuţei printre oameni.

Unii susțin că ar fi vorba de o moștenire de la extratereștrii malefici precum cei de la Roswell – New Mexico din 1947. S-ar putea, dar „fitilul” legat de „bombă” a fost supradimensionat ca lungime. Drept consecință, bomba cu eticheta „variola maimuței” a explodat 75 de ani mai târziu.

Haideţi să dăm puţin timpul în urmă, şi vom vedea că piaza-rea a tuturor timpurilor, „Nostradamusul vaccinurilor și a relelor planetei” – nimeni altul decât reprezentantul maimuțelor demente, Bill Gates, allias Monkey Bill, declarase la Conferința pentru Securitate din 2017 de la München că există amenințarea unei pandemii apocaliptice, asemănătoare cu epidemia de gripă din 1918, când aproximativ 50 de milioane de oameni au murit, și că o astfel de criză ar putea să izbucnească în următorii 10-15 ani. Și a venit covid. Acelaşi Monkey Bill se întreba public – din nou evident prevestitor al nenorocirii – cu un an în urmă: „Ce-ar fi dacă, în aeroporturi, ne-ar întâmpina o variolă a maimuţei?”.

Fiindcă nici nu se putea altfel, după o gândire „profundă” sub vreo „piatră îndrumătoare” (aluzie la Guiding Stones din Gerogia – pietrele unde sunt înscrise îndemnurile masonice – n.n.), „inteligentul” senil de la casa văruită în alb a eliminat recent alte ambiguități logoreice înainte de a se ridica în aer cu Air Force One: „ Focarul de variolă a maimuței este ceva de care toată lumea ar fi necesar să fie îngrijorată. Lucrăm din greu să ne dăm seama ce să facem”. Și dus a fost, să elaboreze „din greu” alte tulburări de personalitate, tip Alzheimer, Borderline & Asociații.

În noiembrie 2021, Monkey Bill a anunțat noi pandemii și atacuri biologice cu virusul variolei. Tot el a lansat și cererea înființării unei forțe de acțiune globală a Organizației Criminale a (Ne)Sănătății, botezată „Pandemic Task Force” (Grupul de Lucru pentru Combaterea Pandemiilor), care să primească finanțări de zeci de miliarde de dolari. Știa maimuța malthusianistă ce știa! Așa a apărut și cedarea suveranității sănătății naționale a statelor Terrei către organizația criminal-globalistă OMS. Cu certitudine, sănătatea românilor se vrea adusă în stare de metastază, fapt pentru care până și extrem de sadicul Marchiz de Sade ar fi invidios pe Monkey Bill și Joe Alzheimer!

Citiți și:
Monseniorul Viganò: Dictatura Sanitară a OMS face parte din „lovitura de stat globală” a Marii Resetări
Nărodul nu întrebă norodul
O simulare care devine realitate


yogaesoteric
29 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More