Raport Benjamin Fulford 5 iulie 2021 – La începutul lunii iulie PCC a împlinit 100 de ani, SUA a împlinit 245 de ani

La începutul lunii iulie, cu ocazia celei de-a 100-a aniversări, Partidul Comunist Chinez s-a lăudat cu succesul său. În același timp, patrioții americani s-au adunat pe 4 iulie pentru a 245-a sărbătoare a Zilei Independenței. În timp ce Statele Unite pot părea acum la pământ, fiți siguri că, de îndată ce vor elimina infecția parazitară a Mafiei Khazare, așa cum au făcut chinezii la sfârșitul anilor 1970, Statele Unite își vor reveni.

Așadar, de data aceasta vom vorbi despre războiul secret de independență al Chinei împotriva Mafiei Khazare, pentru a găsi indicii despre cum să eliberăm Statele Unite. Vom prezenta, de asemenea, o descărcare de date de la FSB-ul rusesc cu privire la vaccinurile de control al conștiinței ale Mafiei Khazare, care sunt impuse popoarelor ostatice din țările G7.

Să începem prin a observa că Partidul Comunist Chinez a fost fondat de agenți ai Mafiei Khazare care acționau sub steagul Cominternului. Mulți dintre primii comuniști chinezi au fost pregătiți pentru rolul lor de către familia Rothschild din Franța, care aparținea Mafiei Khazare.

Comuniștii chinezi au fost aproape exterminați de societățile secrete asiatice – în special de cea Roșie și cea Verde – înainte de încheierea celui de-al Doilea Război Mondial. Nu credeți istoria falsă despre un război de gherilă glorios câștigat de comuniștii chinezi sub conducerea președintelui Mao. Comuniștii au fost instalați la putere abia atunci când armata sovietică a invadat China și a luat-o de la japonezi.

Din 1950 până la începutul anilor 1970, China comunistă a fost o colonie sovietică. Marioneta lor, președintele Mao, a fost un dezastru. Printre multe alte crime, a prezidat moartea a cel puțin zeci de milioane de oameni prin dezastruosul său mare salt înainte. Situația s-au modificat doar după ce chinezii au obținut propriile arme nucleare. De îndată ce au avut un mijloc de descurajare nucleară, au dat afară toți consilierii comuniști străini și l-au redus pe Mao la un rol ceremonial și lipsit de putere.

Mulți dintre acești comuniști nu aveau unde să se ducă, deoarece majoritatea guvernelor occidentale nu i-ar fi primit înapoi. Unii dintre ei au ajuns la departamentul de studii asiatice al Universității British Columbia, iar eu am studiat cu ei acolo. De la ei, precum și de la membri ai societăților secrete asiatice etc., am aflat o mare parte din această istorie ascunsă.

În orice caz, a existat o luptă violentă pentru putere în interiorul Chinei în anii 1970, inclusiv contraatacul revoluției culturale a lui Mao. Aceasta s-a încheiat când Mao a murit, iar Deng Xiaoping, discipolul lui Zhou Enlai, membru al societății secrete asiatice, a preluat puterea în 1978.

Mafia khazariană a încercat să își reafirme controlul în 1979, trimițând o armată uriașă de tancuri sovietice. Aceasta a fost distrusă de o bombă chineză cu hidrogen (conform surselor serviciilor secrete militare chineze), iar China a devenit, pentru prima dată de la războaiele opiului, o țară independentă.

Când China a devenit independentă, Deng Xiaoping a mers în Japonia pentru a studia modelul economic japonez sub îndrumarea unor profesori precum Matsushita Konosuke (fondatorul Panasonic).

China a copiat Japonia, deoarece aceasta dezvoltase un sistem hibrid de planificare centrală/capitalist care a dus la decenii de creștere economică de două cifre. În 1985, Japonia avea cel mai mare venit pe cap de locuitor de pe glob și cel mai mic decalaj între bogați și săraci din toate țările OCDE. În ciuda acestei creșteri economice, râurile și parcurile din centrul orașului Tokyo erau pline de pești și de animale sălbatice.

George Bush Sr. și tovarășii săi din facțiunea nazistă a Mafiei Khazariene au forțat Japonia să desființeze acest sistem. Cu toate acestea, China a continuat să îl folosească și de aceea a depășit acum Occidentul.

Permiteți-ne să cităm aici un fragment din discursul de victorie al președintelui chinez Xi Jinping de la aniversare, în care acesta descrie sistemul pentru care chinezii își revendică meritele, dar care a fost de fapt dezvoltat de Germania antebelică și Japonia postbelică:

Poporul chinez a arătat lumii că este capabil nu doar să demonteze vechea lume, ci și să construiască una nouă…

Aceasta a permis Chinei să se transforme dintr-o economie planificată puternic centralizată într-o economie de piață socialistă plină de vitalitate și dintr-o țară care era în mare parte izolată într-una care este deschisă în totalitate către lumea exterioară… să conducă o guvernare solidă, democratică și bazată pe lege…

Vom dezvolta o democrație populară pe tot parcursul procesului, vom proteja echitatea și justiția socială și vom rezolva dezechilibrele și neajunsurile în dezvoltare, precum și dificultățile și problemele cele mai presante care preocupă foarte mult poporul…

China susține principiul de bază… de a căuta adevărul din fapte… suntem, de asemenea, dornici să învățăm ce lecții putem din realizările altor culturi și salutăm sugestiile utile și criticile constructive. Națiunea chineză nu poartă în genele sale trăsături agresive sau hegemonice…

Vom lucra pentru a construi un nou tip de relații internaționale și o comunitate umană cu un viitor comun, pentru a promova valorile umane comune ale păcii, dezvoltării, echității, justiției, democrației și libertății într-un context mai larg al schimbărilor care au loc o dată la un secol în lume.” http://www.xinhuanet.com/english/special/2021-07/01/c_1310038244.htm

În prezent, există un consens în rândul agențiilor militare și de informații din Occident că singura modalitate de a evita să devenim vasalii Chinei este de a realiza reforme care vor duce la un sistem și mai bun. Nu uitați că Occidentul este cel care a inventat lucruri precum mașinile, avioanele, computerele, internetul etc. Odată ce ne vom elibera de mafia khazariană, îi vom lăsa în urmă pe chinezi în praf.

Cu toate acestea, înainte ca acest fapt să fie posibil, este necesar să câștigăm războiul împotriva acestor gangsteri uimitori de malefici, puternici și inteligenți. Membrii Pălăriilor Albe din FSB-ul rusesc, Mossad, CIA și MI6 ne-au furnizat o mulțime de dovezi despre ceea ce pun la cale acești gangsteri și despre cine sunt liderii lor.

Să începem cu acest document trimis de MI6 care descrie următoarele mișcări planificate în campania lor de vaccinare reală împotriva falsei pandemii. Acest document secret al lui Neil Ferguson https://www.imperial.ac.uk/people/neil.ferguson de la Colegiul Imperial de Medicină din Londra a fost trimis, printre alții, lui Nick Clegg (Facebook), Jack Dorsey (Twitter), Susan Wojcicki (YouTube) și Sundar Pichai (Google/Alphabet)” și solicită o lege marțială medicală permanentă, cenzurarea completă a tuturor adevărurilor despre pandemie, desfășurarea armatei pe străzi, lansarea constantă a unor noi variante de „covid-19” și discută despre cum să forțeze pe toată lumea să se vaccineze etc. Vă rugăm să o distribuiți pe scară largă. 9556d7b6-e243-495e-8b0f-53095aa428ec.pdf (constantcontact.com)

MI6 a explicat de ce a divulgat acest document:

Când [mafia khazară] și-a dat seama că a pierdut controlul asupra complexului militar-industrial, s-a orientat către laboratoarele de război biologic (biowarfare) de la Porton Down. Tot acest haos este o mușamalizare și ceea ce noi numim un calamar și cerneala lui. Ne-a usturat chestia cu Diana și nu vrem să mai avem nimic de-a face cu crimele. Tot felul de denunțători au venit la noi în ultima vreme.”

FSB-ul rusesc spune că planul KM este „să segregăm oamenii în două grupuri, cei ascultători și cei rebeli…

Tipii ascultători vor accepta vaccinuri care îi vor face să fie controlați în totalitate de inteligența artificială și de programele mașinilor. Ei se vor simți calmi, inteligenți și fericiți. Stăpânii lor le vor oferi bani, case, călătorii etc.”

Dacă vi se pare neverosimil, aruncați o privire la acest articol de la Universitatea Rockefeller (unde fratele meu și-a luat doctoratul) publicat în aprilie 2017:

Jeffery Friedman și colegii săi au demonstrat o telecomandă operată prin radio pentru apetitul și metabolismul glucozei la șoareci – o tehnică sofisticată de modificare fără fir a neuronilor din creierul animalelor. Printr-o simplă apăsare de întrerupător, ei sunt capabili să le facă foame șoarecilor – sau să le suprime pofta de mâncare – în timp ce șoarecii își duc viața în mod normal.

Biologii pot activa sau dezactiva în mod voit neuronii unui animal viu – rapid, repetat și fără implanturi – prin ingineria celulelor pentru a le face receptive la undele radio sau la un câmp magnetic.

Aceasta se bazează pe o proteină fluorescentă verde împrumutată de la meduze, un anticorp ciudat derivat de la cămile, pungi ghemuite de particule de fier și echivalentul celular al unei uși realizate dintr-o proteină care străpunge membrana – toate acestea fiind livrate și instalate de un virus modificat genetic. Telecomanda pentru această invenție este o unealtă de sudură modificată (deși funcționează și un magnet cumpărat din magazin).” https://seek.rockefeller.edu/flipping-a-switch-inside-the-head/

Denunțătorii spanioli au ieșit la iveală și au mărturisit că:

Toate vaccinurile sunt fabricate cu ajutorul aceleiași nanotehnologii. În Spania a fost chiar descrisă ca fiind nanoparticule secrete. Aceste nanoparticule devin magnetice atunci când ajung la aceeași temperatură ca cea a trupului uman. Atunci când rămân într-un mediu sub zero grade, ele rămân nemagnetice. [De ce se îngheață vaccinurile?] https://www.nature.com/articles/s41598-020-78262-w

Moleculele de grafen pot interacționa cu neuronii din creier, făcând posibilă influențarea acestora de la distanță folosind diferite frecvențe radio (5G ar putea fi una dintre acestea), pot cartografia creierul și pot transmite și primi INSTRUCȚIUNI de la distanță.”
https://www.henrymakow.com/2021/06/covid-vaccine-delivers-nanoparticles.html

Iată mai multe dovezi dintr-un studiu realizat în Luxemburg:

În grupul celor nevaccinați, din cele 30 de persoane intervievate, numărul celor care au manifestat atracție față de magnet a fost 0 (zero). Prin urmare, experimentul s-a încheiat aici pentru acest grup. Pe de altă parte, în grupul vaccinat, 29 din cele 30 de persoane intervievate au manifestat atracție față de magnet. Altfel spus, magnetul a aderat la pielea lor fără dificultate.”
https://www.efvv.eu/images/content/2021/0617/study-on-electromagnetism-of-vaccinated-persons-in-luxembourg_6edfa.pdf

KM este disperată să injecteze tuturor aceste vaccinuri pentru controlul conștiinței înainte de a pierde puterea. Acesta este motivul pentru care președintele sclavagist al Rothschild, Emmanuelle Macron din Franța, încearcă să facă vaccinurile obligatorii. https://summit.news/2021/07/02/french-government-considers-making-covid-vaccine-mandatory-for-everyone-aged-24-59/

Aici puteți viziona un scurt videoclip cu Macron și colegii săi lideri europeni care își manifestă public loialitatea față de KM.
https://stillnessinthestorm.com/2021/07/benjamin-fulford-july-5th-2021-the-ccp-turned-100-last-week-the-usa-turned-245/

Există o presiune similară în multe țări pentru a ne obliga pe toți să luăm aceste vaccinuri. Nu faceți nicio greșeală, această campanie de vaccinare este o crimă de război de cel mai înalt nivel, iar moartea este singura pedeapsă care îi va opri pe acești criminali.

Bineînțeles, campania va eșua acum că militarii lumii s-au trezit în sfârșit. Vedem că miniștrii sănătății și alții demisionează în Marea Britanie, Israel, Noua Zeelandă etc. De asemenea, a fost publicat un raport de către auditori independenți care documentează „fraude, hărțuire, nerespectarea standardelor profesionale și comportament sexual inadecvat”, sub conducerea directorului general al OMS, Tedros Ghebreyesus.
https://apnews.com/press-release/business-wire/united-nations-health-coronavirus-pandemic-f6faff241380411c934403d4c4d11ec4

Tedros Adhanom Ghebreyesus

Iată ce a avut de spus o sursă din cadrul Forțelor Speciale ale Pentagonului despre toate acestea: „Fiți siguri că întreaga conducere a acestei crime cu vaccinuri va fi urmărită și pedepsită.”

La rândul său, o sursă CIA spune că este posibil să se confirme din înregistrările publice un număr mare de avioane care zboară de la Washington DC la baza aeriană Thule din Groenlanda. „Acestea sunt avioane Cargo special amenajate, pline de condamnați de la Gitmo și de la tribunalele militare care au loc la Casa Albă”, spune el.

Sursa confirmă, de asemenea, că John McAfee „a făcut o înțelegere foarte asemănătoare cu Jeff Epstein. El a făcut o depoziție împotriva oamenilor răi din IRS, CIA și DOJ. El a spus totul. Pălăriile Albe împreună cu guvernul spaniol au făcut sinuciderea înscenată pentru a le permite să îl pună în programul de protecție a martorilor, la fel ca Epstein. I-au pus chiar și un bilet de sinucidere fals în buzunar pentru a face să pară o sinucidere reală.”

Bineînțeles, KM nu are de gând să se ducă liniștită în neant. Primim informații din mai multe surse care confirmă că plănuiesc pene de curent, oprirea internetului, penurie de alimente etc. în următoarele luni. După cum arată articolele de la linkurile de mai jos, acestea au început deja.

https://news.trust.org/item/20210703144707-t9mti
https://finance.yahoo.com/news/massive-ransomware-attack-hit-more-142607052.html
https://www.godlikeproductions.com/forum1/message4834761/pg1?c1=1&c2=1&disclaimer=Continue
https://www.zerohedge.com/geopolitical/powerful-explosion-rocks-azerbaijans-umid-gas-field-caspian-sea
https://www.zerohedge.com/geopolitical/5-bizarre-new-plagues-have-made-headlines-us-within-last-30-days

Observăm, de asemenea, că falsul proiect de invazie OZN condus de Lawrence Rockefeller este încă în desfășurare.

Se pare că funcționează campania lor de propagandă, deoarece un sondaj recent „efectuat pe 2.000 de adulți din Regatul Unit a arătat că 6 din 10 cred că este doar o chestiune de timp până când Pământul va deveni ținta unei invazii extraterestre”. https://www.studyfinds.org/ufo-alien-invasion-inevitable/

În cele din urmă, remarcăm decesul fostului secretar american al apărării Donald Rumsfeld. Deoarece despre cariera sa nefastă (dispariția miliardelor de dolari de la Pentagon etc.) s-a scris pe larg în altă parte, vom vorbi doar despre relațiile noastre personale cu el.

Practic, Rumsfeld ne-a recunoscut că a furnizat Coreei de Nord tehnologie de rachete și arme nucleare sovietice învechite. Scopul a fost acela de a avea o scuză pentru a vinde rachete Patriot scumpe Japoniei și Coreei de Sud. Bănuim că recenta reorganizare a guvernului nord-coreean este strâns legată de moartea sa.

Această manevră se datorează faptului că atât serviciile secrete chineze, cât și serviciile de informații militare japoneze ne-au spus că ele consideră Coreea de Nord ca fiind o colonie secretă a SUA, condusă de oameni precum Rumsfeld și Eric Schmidt de la Google.

Citiţi şi:
SPYGATE: Domnia psihopaților a luat sfârșit
Deep state virus

 

yogaesoteric
24 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More