Raportul asupra politicii israeliene privind vaccinurile și rezultatele lor: depășește imaginația

În Israel, un organism legal independent, Civil Probe (CP), a întocmit un raport asupra impactului catastrofal al vaccinului Pfizer asupra națiunii.

În raportul prezentat procurorului general și ministrului Sănătății, comisia a enumerat un lanț de eșecuri juridice și etice critice care indică o posibilă încercare de a induce în eroare nu numai israelienii, ci și întreaga lume. CP confirmă existența unei corelații incontestabile între vaccinări, cazuri și decese, dar studiul lor prezintă și rezultate medicale alarmante în ceea ce privește amploarea efectelor secundare letale.

În document, CP indică o încercare a guvernului de a-și ascunde relația cu Pfizer. Documentul afirmă că „acordul Pfizer-Israel este plin de fragmente ascunse, prin urmare, nu este posibil să îl analizăm legal și/sau să înțelegem pe deplin implicațiile sale pentru sănătatea publică… Această acoperire aruncă o umbră grea asupra oricui a participat la negocieri (Israel / Pfizer)”… CP continuă apoi să susțină că „pentru a genera cerere (în rândul oamenilor) pentru vaccin, guvernul și Ministerul Sănătății au lansat o campanie agresivă fără precedent, cu scopul de a-i face pe israelieni să se grăbească să se vaccineze”.

În timpul acelei campanii, toate regulile de bază ale precauției și eticii medicale au fost ignorate și, împreună cu ele, și orientările cheie formate după cel de-al Doilea Război Mondial privind participarea la studii medicale (Codul de la Nürnberg). În loc de explicații clare și transparente, publicul a fost indus în eroare de afirmații oficiale repetate conform cărora (vaccinul Pfizer) a fost „aprobat de FDA” după ce a trecut „testarea riguroasă”.

CP acuză statul Israel de conduită intenționat nesăbuită… „Sistemele de monitorizare care permit detectarea efectelor secundare sunt o condiție fundamentală și critică pentru acordarea unui permis de utilizare în masă a oricărui medicament nou, cu siguranță atunci când o operațiune în masă de tratament definit ca fiind experimental este administrat la milioane de oameni și mai ales atunci când acest tratament este administrat unei țări întregi…” Dar Israelul nu a reușit să instituie un astfel de sistem de monitorizare.

Pe de o parte, statul nu a informat cetățenii că vaccinul Pfizer se află într-o fază experimentală neterminată și că ei participă de fapt la experiment în acest stadiu. Pe de altă parte, statul nu a menținut sisteme transparente și deschise de control și monitorizare pentru public. În consecință, există o îngrijorare serioasă că această omisiune critică și neglijentă provine din: (a) frica că o astfel de dezvăluire ar putea interfera cu realizarea obiectivelor care pot fi implicate în acordul Israel-Pfizer sau (b) frica de a diminua cererea pentru numărul excepțional de vaccinuri pre-cumpărate de Israel și/sau (c) teama de a dezvălui rezultate nefavorabile din «experimentul» în desfășurare în Israel.

CP are curajul să admită că lipsa unui sistem de monitorizare nu este doar o crimă potențială împotriva poporului israelian, ci ar putea fi și o crimă împotriva restului lumii (adică a umanității): „În absența unui sistem de monitorizare transparent care să raporteze efectele secundare, guvernul israelian și Ministerul Sănătății au dezamăgit cetățenii oferindu-le informații înșelătoare, dar guvernul israelian a eșuat atât față de Pfizer, cât și față de restul lumii în anticiparea rezultatelor (așa-numitului) «experiment din lumea reală» (care are loc în Israel).” Pentru a înlătura toate îndoielile, CP îl avertizează pe procurorul general israelian cu privire la posibilele fapte criminale implicate în politica de vaccinare a Israelului.

Aceasta este o presupusă înșelăciune, suspectă de criminalitate, care ar fi necesar să fie investigată temeinic înainte ca procurorul general să permită guvernului israelian să continue presupusa campanie de înșelăciune a cetățenilor israelieni și a (restului) lumii.” CP și-a extins practica mult dincolo de sfera juridică, deoarece urmărește, de asemenea, să umple marea gaură creată de lipsa unui sistem de monitorizare de către stat.

Ce învățăm din faptele de pe teren?”, întreabă raportul CP. „O examinare a datelor de mortalitate publicate de guvern arată că există o corelație între numărul de vaccinări și numărul de decese. Excesul de mortalitate se găsește în rândul persoanelor cu vârsta de până la 70 de ani și, de asemenea, în rândul adulților peste 70 de ani și rămâne chiar și după compensarea deceselor atribuite coronavirusului. La populația cu vârsta peste 70 de ani – în ianuarie 2021, s-a observat un exces de mortalitate de 19,5% față de octombrie 2020 – luna în care datele [răspândirii] coronavirusului erau mai ridicate și 22,4% față de ianuarie 2020. În populația mai tânără – un exces de mortalitate de 7% a fost observat în ianuarie 2021 comparativ cu octombrie 2020, luna în care numărul deceselor din cauza coronavirusului a fost cel mai mare și 7% comparativ cu ianuarie 2020. Este important de remarcat faptul că această tendință continuă și în luna următoare.”

În Marea Britanie și Statele Unite, se observă o corelație identică între vaccinarea în masă și deces. Cu toate acestea, mult mai problematic este tărâmul efectelor secundare, aspect pe care guvernele, OMS, industria farmaceutică coruptă și, bineînțeles, giganții social media urmăresc să-l suprime în modul cel mai orwellian.

CP israelian pare să fi produs primul raport robust despre efectele secundare ale vaccinului Pfizer. Iată un rezumat al constatărilor lor:

„… există aproape 200 de decese și asta doar examinând aproximativ 800 de cazuri de efecte secundare grave. După cum s-a menționat, CP încă lucrează la analiza efectelor secundare și avem sute de rapoarte suplimentare care fac obiectul analizei. Studiul nostru de până acum indică faptul că aproximativ 25% dintre decese au loc la persoanele cu vârsta sub 60 de ani. Aproximativ 15% dintre aceștia au sub 50 de ani. 7 dintre cei decedați sunt tineri – sub 30 de ani. În plus, studiul a identificat 27 de cazuri de probleme cardiace la persoanele cu vârsta sub 60 de ani, inclusiv 24 de cazuri în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 17 și 30 de ani. În ceea ce privește problemele care au legătură cu complicațiile medicale feminine: inclusiv complicațiile travaliului, menstruație întârziată sau menstruație neregulată etc.”

Timp de mulți ani, părea că nu există o forță în Orientul Mijlociu care să poată înfrunta, ca să nu mai vorbim de a înfrânge, Israelul. Însă acum, cu Pfizer care se ocupă de bunăstarea națiunii, Israelul chiar nu are nevoie de dușmani. Cu toate acestea, fiecare cetățean al lumii îngrijorat de viitorul umanității ar fi necesar să fie alarmat de descoperirile CP și mai ales de încercările disperate și implacabile de a suprima discuțiile academice, științifice și etice despre covid, așa-numitele „vaccinuri” sau orice altceva…

Citiți și:
France Presse: Israelul a făcut oare din populația sa un grup de cobai?
Coordonatorul campaniei de de vaccinare din Israel a acuzat Pfizer că eficiența vaccinului este MULT MAI MICĂ decât cea pretinsă de companie

 

yogaesoteric
13 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More