Dr. Adrian Cacovean: Ultimul comunicat al autorităților – De mâine se poate circula doar într-un picior, între orele 08:13 și 18:36, cu 3 măști pe față, una pe urechi și scutire de la părinți

Ultimul comunicat al autorităților:

De mâine se poate circula doar într-un picior, între orele 08:13 și 18:36, cu 3 măști pe față, una pe urechi și scutire de la părinți.

În plus, circulația este liberă doar între 44°29’07.6″N 26°10’02.7″E și 44°29’07.6″N 26°10’02.7″E, asta doar în cazul în care temperatura nu depășește 22 de grade Celsius, în zilele de miercuri și sâmbătă.

În toate spațiile publice este necesară o declarație pe proprie răspundere în care se spune că ești Ok cu orice ar zice oricine oricând.

* * *

În drum spre casă, în jurul orelor 21.00.

În București, automobilele private au cedat locul mașinilor de Miliție, Jăndari și Ambulanțelor SMURD! Majoritatea cu girofar, câteva cu sirenele pornite!

Ei ne arată pulanul, noi le arătăm efectul măsurilor lor, ei ne amenință, noi nu mai producem, ei ne închid, noi plecăm în alte țări, ei continuă mitocănia, sursa lor de buget se termină și vin peste ei alte nații.

Noi nu mai suntem, alte nații îi vor reduce la număr, tăcere, respect față de nația cotropitoare și se va alege praful de ei!

Continuați!

Îngenuncheați poporul care vă dă de mâncare și slujiți pe ăia care vin aici să vedeți cum e sub ăia de care ascultați acum și le spuneți „să trăiți”!

Citiți și:
Dr. Adrian CacoveanSfaturile medicului la vreme de covidură
Pute a dictatură și măsuri criminale. Trăim în Sodoma, Gomora, Babilon, Auschwitz, Infern, Socola în același timp
ANALIZĂ: Ce s-a petrecut cu România în pandemie și unde ne aflăm acumprivire retrospectivă, date oficiale, studii, avertismente (I)

 

yogaesoteric
14
decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More