Raportul edificator al lui Benjamin Fulford din data de 30.05.2016 – Filiala din New York a mafiei khazare, ultimul obstacol în calea păcii mondiale

 

Atunci când baronul Jacob Nathaniel Rothschild, ascuns în casa lui Mark Rich de pe dealul din Zog, Elveția, a fost identificat ca fiind capul mafiei khazare, Rothschild a luat legătura cu Societatea Dragonul Alb printr-un nepot de-al său pentru a negocia un acord de pace care implică un schimb aur – bani și înfiinţarea unei noi agenții de planificare pentru eradicarea sărăciei şi stoparea distrugerii mediului înconjurător.
Acordul nu a putut fi încheiat deocamdată deoarece filiala din New York a mafiei khazare, condusă de familia criminală Cohen, a blocat tranzacția, potrivit unor surse din familia Rothschild.

Focarele finale de rezistență ale mafiei khazare încearcă să prezinte planurile WDS (White Dragon Society – Societatea Dragonul Alb) pentru economia mondială ca fiind socialiste sau staliniste. Ei speră să se folosească de vice-preşedintele Joe Biden sau de candidatul democrat Bernie Sanders sau, poate de candidatul republican la președinție, Donald Trump ca viitorii oameni care vor reforma sistemul existent suficient de mult, astfel încât să poată evita înlocuirea completă a sistemului, așa cum a propus WDS.

Ceea ce acești oameni trebuie să înțeleagă este că pe 2 mai 2016 United States of America Corporation a intrat în faliment, atunci când filiala sa din Puerto Rico nu a efectuat o plată de 422 de milioane de dolari.

Din punct de vedere legal, guvernul corporatist din SUA este acum sub controlul Corporației Organizația Națiunilor Unite, condusă de baronul Rothschild. Oricum, starea acestei Corporații a Organizației Națiunilor Unite este în sine îndoielnică, din moment ce nu au nici aurul, nici autoritatea morală necesare pentru a menține actualul sistem haotic şi distrugător prin care controlează planeta.

Controlul exercitat de mafia lui Rothschild și a khazarilor a fost redus în mod esențial la grupul de națiuni distruse G-7. Aruncați o privire la această fotografie făcută la reuniunea G7 din Japonia .
 

 
Rețineți că, în timp ce toți ceilalți lideri flutură din mână în fotografia de grup, cancelarul german Angela Merkel face semnul lui Horus cu mâinile sale și cu ajutorul nasturelui de la sacou ca și ochi.
Din moment ce Merkel este singurul lider cu linii de sânge de Saxa Gotha Rothschild de la acea întâlnire, iar ochiul lui Horus reprezintă conducerea supremă, ea transmite mesajul că ceilalți lideri ai fotografiei sunt doar servitori.

Ceea ce este important de știut este că WDS și aliații săi au identificat numele și locațiile tuturor membrilor seniori ai liniei conducătoare și au capacitatea tehnică de a-i scoate afară din această lume. WDS va face acest lucru numai ca o ultimă opțiune, dacă este necesar, pentru a preveni genocidul.

În realitate, familiile care controlează în prezent G-7 și corporația ONU nu mai sunt în nicio poziție pentru a dicta lumii. Sistemul lor financiar, sursa puterii lor, este acum bazat aproape în întregime pe fraudă. Rothschild-zii au rămas celebrii pentru ruinarea Băncii Angliei, impunând retragerea bancnotelor și cerând plata în aur. WDS și aliații lor sunt acum capabili să facă același lucru familiilor liniilor genealogice din Europa și Statele Unite ale Americii. Piețele de tranzacționare de aur din Londra și SUA tranzacționează acum de 600 de ori mai mult „aur de hârtie” decât aurul cu adevărat disponibil ca acoperire. Aproape tot aurul real din lume este acum în mâinile aliaților WDS.

Aceasta înseamnă că WDS se află acum în poziția de a oferi aur pentru acoperirea întregului volum de euro și dolari americani ce pot fi atrași în activități legale de afaceri. După o perioadă de două luni, dolarii și euro nu vor mai fi acceptați pentru plățile internaționale.
Conform acestei propuneri, armata și agențiile USA vor fi finanțate cu noua monedă. Acest lucru va elimina, în esență, ultimele rămășițe ale puterii mafiei khazare.
Într-o astfel de situaţie, WDS propune ca toate activitățile comerciale legale să continue ca de obicei.

Viitoarea agenție de planificare propusă de WDS ar începe prin numirea unor primi „planificatori” (7-9 persoane) pentru configurarea agenției. De exemplu, președintele Chinei, Xi Jinping, sau vice-președintele Li Keqiang ar putea reprezenta China, Donald Trump sau oricine va fi ales în calitate de președinte al SUA, va reprezenta SUA, preşedintele rus, Vladimir Putin, sau ministrul afacerilor externe, Serghei Lavrov, pentru a reprezenta Eurasia, premierul Narendra Modi poate să reprezinte India, cineva care să reprezinte lumea islamică, probabil, președintele indonezian Joko Widodo, cineva care să reprezinte Africa, eventual, Jose Eduardo Dos Santos din Angola și Angela Merkel din Germania sau orice alt înlocuitor adecvat pentru a reprezenta liniile de sânge ale vechilor familii din Europa.
Această listă este doar ceea ce japonezii numesc un „tatakidai” sau propunerea inițială menită să stimuleze dezbaterea cu privire la un anumit subiect.

Membrii acestei agenții vor continua să își îndeplinească sarcinile actuale și își vor aduce contribuția la viitoarea agenție de planificare prin consultări part-time.

Principala sarcină inițială a agenției ar fi de a opri distrugerea continuă a planetei. Aceasta presupune oprirea distrugerii mediului, eradicarea sărăciei, încetarea războiului, eliminarea bolilor și restabilirea deplină a sănătăţii la nivelul întregii planete.

După aceasta, chinezii ar putea pune în practică planurile lor pentru implementarea în lume a unei înalte tehnologii, care acoperă comunicațiile și rețelele de energie electrică.

Americanii s-ar putea dedica transformării „săbiilor în fiare de plug” (în ceea ce priveşte complexul militar industrial) și s-ar putea concentra pe dezvoltarea tehnologiilor viitorului și de explorare a universului.

Rușii și familia Rothschild ar putea lucra la integrarea economică și socială a Rusiei și a Europei.

Africanii ar lucra la modernizarea Africii, în conformitate cu cultura lor tradițională iar Modi ar putea continua reformele benefice pe care le face în subcontinentul indian. Reprezentantul islamic ar trebui să lucreze pentru a pune capăt diviziunii dintre sunniți-șiiți și să aducă pace și prosperitate în întreaga lume islamică.

Complexul militar industrial al Statelor Unite ar ajuta la eradicarea definitivă a războaielor generate şi întreţinute da khazari, care urmăresc destabilizarea a diferite regiuni ale lumii.

Cele mai multe proiecte ale viitoarei agenții de planificare vor fi alese pe bază de concurs și vor fi dirijate de sectorul privat, astfel că niciodată agenţia nu va deveni un monolit de planificare centralizată de tip stalinist. Acest lucru este menit să fie un punct de plecare pentru o dezbatere serioasă cu privire la modul de a îmbunătăți viaţa şi organizarea pe Pământ.

După cum s-a menționat anterior, sistemul actual, sub „mandatul” Corporației ONU a familiei Rothschild, este în stare de faliment și este în mare măsură disfuncțional. Prin urmare, există o nevoie urgentă de a începe să se lucreze la repornirea sistemului în modul în care este cel mai benefic pentru oameni și pentru alte forme de viață de pe această planetă.

WDS crede că trebuie să începem cu o campanie similară ca amploare și ambiție cu cea a unui război mondial doar că, de această dată, inamicul este sărăcia, distrugerea mediului, bolile și orice altceva care perturbă armonia acestei planete frumoase, dar fragile, pe care o împărțim cu toții.

Un jubileu, sau iertarea tuturor tipurilor de datorii și redistribuirea activelor ar fi o modalitate foarte bună pentru a intra pe o traiectorie de creștere exponențială în viitor.
Aliații din Asia deja au oferit o tranșă inițială de 20.000 de tone de aur, care urmează să fie vândute cu o reducere de 13%, în scopul de a sprijini aceste planuri ale WDS.
Cumpărătorii acestui aur l-ar putea folosi pentru a sprijini proiectele lor, în timp ce vânzătorii de aur ar putea folosi banii pe care îi primesc pentru a face același lucru.

Agenția de planificare şi-ar orienta acţiunile în conformitate cu cele mai bune practici cunoscute, în vederea angajării unora dintre cei mai inteligenţi oameni de pe planetă pentru a aduce o viziune asupra viitorului pe care ei doresc să o vadă transpusă în realitate.
În orice caz, negocierile sunt în desfășurare și ce a fost prezentat anterior reprezintă poziția inițială de negociere a WDS și a aliaților săi.

În cazul în care nu se primește nicio contrapropunere în termen de o săptămână, WDS și aliații săi vor continua cu acţiuni ofensive, într-un mod care va fi „imprevizibil și mai rău decât unii și-ar putea imagina”.

Pentru moment, atacul asupra mafiei khazare se desfășoară după cum urmează, potrivit agențiilor WDS și aliaților Pentagonului:
– Concesiunile sale (n.t. ale mafiei khazare) de petrol din Orientul Mijlociu sunt sub asediu cu atacuri asupra ISIS în Mosul, Falluja și Raqqa.
– La granița cu Israel, Rusia a înarmat până în dinți milițiile Hezbollah și au returnat un tanc israelian distrus din 1982 de la invazia Libanului ca un avertisment pentru israelieni, spun sursele.
– În sfera financiară, Banca pentru Reglementări Internaționale (Bank for International Settlements – BIS), Banca Mondială, New York Stock Exchange și Consiliul Rezervei Federale au fost piratate, spun surse ale agenției.
Ei spun că Departamentul de Trezorerie al Statelor Unite, acum liber de control khazar, emite o nouă bancnotă de 20 $, care fie va fi acoperită de aur din Asia, fie va fi noua monedă națională din SUA, în funcție de modul în care merg negocierile financiare.
– Surse spun, de asemenea, că aliații WDS din Asia au atacat sistemul SWIFT de plăți internaționale controlate de către khazari din Bangladesh, Vietnam, Filipine, Ecuador și alte țări. Noua monedă internațională care va înlocui dolarul SUA și euro va utiliza sistemul CIPS deoarece SWIFT nu poate face comerț cu yuani din China.

Președintelui Obama i-a fost ordonat în luna mai să se întâlnească cu victimele bombei atomice din Hiroshima și să facă un apel public pentru o lume fără arme nucleare, printr-un avertisment criptic SUA-Rusia adresat Israelui, că aceștia vor trebui să distrugă arsenalul lor nuclear, au spus surse din Pentagon.

În ciuda manevrelor de a influența viitoarele alegeri prezidențiale din SUA, totul va fi stopat, spun sursele. Ca o confirmare pentru aceasta, candidata la președinție, khazara Hillary (Killary) Clinton, a arătat semne de instabilitate mentală în timp ce procurorii au luat-o în vizor și l-au obligat pe Obama să renunțe la a o mai proteja.

Pentru a încheia, în cazul în care familia Rothschild și colegii lor gangsterii khazari eșuează să negocieze în curând un acord cu WDS, atunci vor rămâne fără monedă de schimb și vor fi forțați să cerșească pe străzile din New York sau oriunde altundeva în lume, pentru ceva mărunţiş, dacă vor fi norocoși.


Citiţi şi:

Raportul edificator al lui Benjamin Fulford din data de 23.05.2016: Capul din umbră al mafiei khazare este baronul Jacob Nathaniel Rothschild

Un email dezvăluit publicului arată că Hillary Clinton a dorit război în Siria pentru beneficiul Israelului

Ce le place cel mai mult la Siria lui Rothschild, Murdoch, Cheney şi Statului Israel?

 

yogaesoteric
29 septembrie 2016

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More