Rasa umană se transformă la nivel celular

Fiecare persoană are o spirală dublă de ADN, însă acum există și alte spirale. Se pare că, în viitor, oamenii vor dezvolta 12 spirale de ADN. Misticii din toate timpurile au considerat că principiile fundamentale ale creației sunt lumina și sunetul. Astăzi știința tinde să valideze această intuiție spirituală, printr-o nouă concepție asupra realității. Învățătorii ezoterici și spirituali au știut dintotdeauna că trupul nostru poate fi programat prin limbaj, cuvinte și gând.

În prezent, acest aspect a fost demonstrat și explicat. ADN-ul uman este un fel de internet biologic și, în multe sensuri, superior celui artificial”, spune Monica Vișan, de la Editura For You.

Limbajele umane, o reflecție a ADN-ului

Numai 10% din ADN-ul nostru este folosit pentru construirea proteinelor și tocmai această subcategorie prezintă interes pentru cercetători, fiind examinată și clasificată. Celelalte 90 de procente sunt considerate „ADN nefolosit”. Însă cercetătorii ruși, fiind convinși că natura nu este lipsită de inteligență, s-au alăturat lingviștilor și geneticienilor în explorarea acestui „ADN nefolosit”.

Rezultatele, descoperirile și concluziile lor arată că ADN-ul nu este responsabil numai de construirea trupului nostru, ci servește, de asemenea, ca depozit de date și mijloc de comunicare. Lingviștii ruși au descoperit că acest cod genetic – mai ales în procentele aparent „nefolositoare” – urmează aceleași reguli ca toate limbajele noastre umane.

Ei au comparat regulile sintaxei (felul în care sunt aranjate cuvintele între ele, pentru a forma fraze și propoziții), semantica (studiul semnificației în formele limbajului) și regulile de bază ale gramaticii, constatând că alcaloizii ADN-ului nostru urmează o gramatică regulată și au reguli fixe, exact ca și limbajele. Prin urmare, limbajele umane nu au apărut accidental, ci sunt o reflecție a ADN-ului nostru. Aceasta înseamnă că ei au reușit, de exemplu, să moduleze anumite tipare de frecvență (sunete) pe o rază laser, să influențeze frecvența ADN-ului și astfel, informația genetică propriu-zisă.

Având în vedere că structura principală a perechilor de ADN-alcalin și a limbajului e aceeași, nu este nevoie de nicio decodare. Putem folosi, pur și simplu, cuvinte și propoziții din limbajul uman, fapt demonstrat experimental.

Substanța ADN vie (din țesut viu, nu in vitro) va reacționa întotdeauna la raze laser modulate prin limbaj și chiar și la unde radio, dacă se folosesc frecvențele adecvate de sunet. Acest fapt explică științific, în sfârșit, de ce afirmațiile, hipnoza și alte elemente asemănătoare pot avea asemenea efecte puternice asupra oamenilor și a trupului lor. Dar, bineînțeles, frecvența este necesar să fie adecvată. Și acesta este motivul pentru care nu toată lumea are la fel de mult succes sau nu poate obține aceste efecte întotdeauna cu aceeași forță. O persoană este necesar să lucreze la dezvoltarea proceselor interioare pentru a stabili o comunicare conștientă cu ADN-ul. Și, cu cât este mai evoluată conștiința unei ființe, cu atât este mai puțină nevoie de orice tip de mecanism exterior, ea reușind să obțină rezultatele dorite de una singură.

Copii angelici sau supraumani?

Dr. Berrenda Fox, cercetător în domeniul testării și terapiei imunologice, a dovedit prin teste de sânge că unele ființe au dezvoltat noi lanțuri în ADN.

Ea spune: „Există transformări majore, mutații care nu s-au mai petrecut, după geneticieni, de când se presupune că viața s-a ivit din apă. Cu câțiva ani în urmă, în Mexico City a fost o convenție a geneticienilor din toată lumea, și subiectul principal a fost legat de transformările care se produc la nivelul ADN-ului. Se petrece, cu siguranță, o transformare evolutivă, numai că încă nu știm în ce anume ne transformăm. Aceste descoperiri nu au fost făcute publice deoarece comunitatea științifică se teme să nu înspăimânte populația.

Totuși, oamenii se modifică la nivel celular.”

,,Lucrez chiar acum cu trei copii care au 3 spirale de ADN. Mare parte din oameni știu și simt asta. Multe religii au vorbit despre această transformare, și acum ea devine realitate, în moduri diferite. Știm că este o mutație benefică, chiar dacă fizic, în sfera conștiinței și psihologic poate fi înțeleasă greșit și poate înspăimânta”, spune dr. Berrenda Fox.

Acești copii speciali, telepatici, din ce în ce mai numeroși în ultimii ani, pot muta obiecte în cameră doar concentrându-se asupra lor sau pot umple pahare cu apă doar privindu-le. Poți să te gândești că ar fi angelici sau supraumani, dar nu sunt. Ei sunt ceea ce vom deveni noi, ca specie. Pământul își înalță vibrațiile iar sistemele noastre imunitare și endocrine pun cel mai bine în evidență aceste transformări. Testele pe adulți care sufereau numeroase transformări ale organismului, dar și ale conștiinței au arătat că, de fapt, aceștia treceau printr-un proces de formare a unei noi spirale de ADN. Câțiva o aveau deja pe a treia.

Cert este că Pământul și orice există aici, în această lume, își înalță vibrațiile. Problema este că aceia dintre noi care sunt mai în vârstă și aleg să se transforme sunt nevoiți să treacă prin multe transformări fizice.

Cei mai mulți dintre oamenii care trec prin acest proces aleg să aibă o nouă profesie, un nou mod de a gândi sau cel puțin încep un alt mod de viață. Chiar dacă se pot simți bolnavi, obosiți sau deznădăjduiți la un moment dat, acesta e un dar. Li s-a acordat o șansă de a-și modifica atât structura ADN-ului, cât și organismul într-unul mai sănătos, mai luminos, ceea ce-i poate integra în noua generație. Întreaga viață a planetei se transformă.

Astfel, în prezent ne modificăm structura ADN-ului (care are acum două spirale) într-una nouă, ce va cuprinde mai multe spirale întrepătrunse. Însă nu doar noi, oamenii, ne transformăm. Întreaga viață de pe planetă suferă aceleași modificări, pregătindu-se pentru o nouă stare de existență. Noile condiții necesită să renunțăm la vechile tipare de gândire și emoționale, numite „de vibrație joasă”. Ca și moartea, renunțarea la vechile concepte este foarte importantă în procesul de transformare, de evoluție umană.

Astfel că trecerea la un nou mod de viață ne cere să renunțăm la modul actual de a vedea situațiile cotidiene, la modul de a forma relații interumane, mai ales că majoritatea modelelor curente nu pot face față noilor condiții de viață. Prin urmare, nu e de mirare că există deja foarte multă frică, anxietate, neliniște în legătură cu viitorul nostru, mai ales că deja aceste transformări au început să se simtă, deși mulți dintre noi nu le conștientizăm. De asemenea, modificările fiziologice ale trupului uman încep să se intensifice și din această cauză apar diverse simptome temporare.

Semne ale transformării:

 1. Simptome gen răceală (febră, transpirație, dureri osoase sau articulare), dar care nu răspund la tratamentul clasic;
 2. Migrene, dureri de cap care nu se ameliorează cu tratamentul clasic;
 3. Amețeală, palpitații, țiuituri în urechi, senzația că întregul trup vibrează interior (mai ales noaptea);
 4. Spasme musculare (involuntare), dureri de spate, pierderea puterii musculare a brațelor (datorate modificărilor în sistemul circulator);
 5. Respirație greoaie sau zgomotoasă;
 6. Modificări în sistemul limfatic și în cel imunitar;
 7. Oboseală nejustificată, tendința de a dormi mai mult decât în mod obișnuit;
 8. Unghiile și părul cresc mai repede;
 9. Episoade depresive fără motiv, fascinația trecutului (relații, evenimente, oameni);
 10. Tensiune, neliniște, stres (senzația că se petrece ceva, dar nu știi ce).

Acest gen de simptome, dar și altele se întâlnesc la foarte multe persoane. Cele mai multe dau buzna la medicul lor, fac analize, dar află cu stupoare că totul e în regulă. De reținut că simptomele sunt temporare, dispar de la sine și indică faptul că aceste modificări fiziologice sunt în plină desfășurare.

Cum reacționezi

 1. Încrâncenarea și lupta nu vor duce decât la creșterea și agravarea simptomelor. Este indicat să lași trupul să-și poarte singur de grijă, întrucât știe să o facă foarte bine. Dacă te simți obosit, dormi. Consumă multă apă cât mai pură (de preferat apă de izvor) pentru că, în procesul de purificare, trupul eliberează toxine mai intens decât până acum.
 2. Nu este cazul să intri în panică. Nu vei muri, e vorba doar de o transformare fiziologică și subtilă a trupului. Totuși, dacă situația se complică, fă investigații și apelează la un sfat medical. Dacă este necesar să urmezi un tratament, este recomandat să renunți la medicamentele de sinteză în favoarea remediilor naturiste, cu acțiune mult mai blândă.
 3. Acest proces de transformare interioară este cunoscut sub numele de „înălțare” pentru că implică creșterea frecvenței de vibrație specifică a trupului, ceea ce face să apară aceste simptome temporare.

Recalibrarea trupului

Structura genetică operează ca un sistem de transmisie-recepție prin satelit.

Fiecare componentă a ADN-ului rezonează specific pe o anumită frecvență de vibrație, iar acest ansamblu reprezintă, de fapt, conexiunea noastră biologică și energetică cu toate cele ce există, nu numai din mediul imediat înconjurător, ci chiar universal. Frecvențele acestor componente genetice sunt foarte înalte, vibrațiile lor sunt foarte fine. Practic, sunt lumină. Modificările ce au loc în aceste momente în trup sunt o re-armonizare, o nouă calibrare a frecvențelor proprii la cele de referință din întregul univers.

Este vorba de procese de natură electrochimică și electromagnetică. În primul rând, relațiile de tip electrochimic dintre diferitele segmente se modifică, ducând astfel la alte conexiuni între componentele ADN, formând un alt fel de spirală.

Aspectele electromagnetice corespondente noilor legături sunt, de fapt, creșteri ale frecvențelor de vibrație specifice. În consecință, întregul trup va avea o frecvență rezonantă mai înaltă. Pe măsură ce procesul cunoscut ca „înălțarea” se desfășoară, ființa este pregătită pentru a face față tranziției.

Procesul de acordare a creierului

Un alt fapt important, care apare ca urmare a acestei creșteri a frecvenței specifice, este folosirea unei părți mult mai importante din creier. Se știe azi că omul obișnuit nu folosește mai mult de 10% din întregul potențial al creierului, astfel că, pe măsură ce se realizează „înălțarea”, vor deveni operaționale anumite zone din creier care au fost inactive timp de multe milenii și care sunt răspunzătoare de modul intuitiv și subtil de înțelegere și acțiune superioară.

Cunoscutele frecvențe cerebrale (de tip alfa, gamma etc.) despre care se știe că determină stările specifice ale conștiinței umane au un rol important în acest proces de „acordare”. Undele de tip gamma sunt cele mai importante, ele fiind cheia către celelalte realități (subtile, invizibile).

Aceste noi modele urmează un proces format din trei stadii.

Primul stadiu este denumit „inițierea”.

Este vorba de începutul folosirii intenționate a conștiinței în afara trupului. Odată cu acest proces, apare și conștientizarea celorlalte forme de realitate.

A doua fază este „comuniunea” – o adevărată interacțiune și comunicare directă (non-verbală) în celelalte realități dimensionale. Cel mai adesea va fi sub formă telepatică, dar conținutul nu va fi cu mult diferit de cel obișnuit, din prezent.

A treia faza este „înălțarea”.

În acest stadiu al conștiinței vom putea face adevărate călătorii plecând din realitatea aceasta, obișnuită, spre realitatea supremă.

Toate cele trei stadii este necesar să fie experimentate gradat, pe rând, în ordinea expusă.

Pentru a atinge „înălțarea” nu e suficient și nici necesar să te gândești la ceva anume sau să ai un anumit tip de emoție. Este vorba despre o călătorie conștientă, care înseamnă renunțarea la vechile modele comportamentale pentru a deveni cu adevărat liber în a alege noi moduri de interacțiune cu ceilalți, dar și cu celelalte realități invizibile.

Citiți și:
Procese ce au loc la nivel cuantic pot declanșa mutații ale ADN-ului. Ce înseamnă aceasta și cum ne poate afecta
Studii recente despre ADN arată că păstrăm în ființa noastră memoria tuturor strămoşilor de la facerea lumii!

 

yogaesoteric
19 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More