Răscoala medicilor împotriva Big Pharma! Europa se ridică, România încă îi așteaptă pe americani

Frontul de luptă împotriva totalitarismului sanitar este activ, în unele țări oamenii fiind decişi să-şi apere drepturile cetățenești până la sânge.

În altele, nu multe, doar câteva, dar printre care este și România, avem teribile experimente sociale, însă la noi e sol fertil, poporul obedient nu numai că permite să fie subiect de încercări, dar chiar agită mâna ca tocilarul clasei, vrea să le ia fața celorlalți când stăpânirea strigă „aport!”.

„Grupul de lucru”, comitetul semianalfabeților piloși

Mass-media oficială încearcă să prezinte știința ca fiind grupată în unanimitate în spatele unor comitete politice pompos prezentate drept „Grupuri de lucru”. Avem și noi, la București, d-ăștia, semianalfabeți ajunși „la butoane” doar fiindcă au urmat cursurile „PCR” (Pile, Cunoștințe și Relații). Adevărul este că, de ceva vreme, acești tăietori de frunze la câini nu mai au nicio treabă cu știința adevărată, poate doar cu o formă degenerată de scientism și aia vândută intereselor private.

Exact asta reflectă lista conflictelor de interese în cazul „vorbeților” de apar la tv. Activitatea acestor „grupuri de lucru” nu mai are de-a face cu știința, ci cu o negare a realității și un oracol sistematic fals în predicțiile sale, pus în slujba intereselor preponderente ale industriei vaccinului farmaceutic.

Răscoala medicilor împotriva Big Pharma! Tehnicile de manipulare folosite

În cartea „Propaganda, manipularea în masă în lumea contemporană”, scrisă de David Colon, profesor de Istorie și cercetător permanent la Sciences Po, unde predă în special Istoria propagandei, tehnici de persuasiune și etica comunicării, găsim în capitolul 20 „Tehnicile industriei mincinoase”.

Sunt înșiruite acolo toate neadevărurile ultimului an, precum și tehnicile de manipulare folosite de specialiștii în comunicare din Big Pharma. Nu sunt multe, dar sunt eficiente:
1. Discreditarea adversarului;
2. Discurs insistent despre urmărirea interesului general;
3. Cuvântul „știință” folosit cât mai des;
4. Teamă insuflată consumatorilor / cetățenilor;
5. Diversiune;
6. Experții și factorii de decizie să fie câștigați, pentru cauza comună;
7. Influențarea jurnaliștilor.

Mass-media refuză dezbaterile de idei și cenzurează părerile contra

Dovada? În timp ce gardienii dogmelor Big Pharma sunt din ce în ce mai prezenți în viața publică, mass-media exclude orice dezbatere de idei și cenzurează toate părerile care nu sunt de acord cu specialiștii industriei farmaceutice; chiar dacă unele sunt exprimate de somități ale medicinei, personalități marcante în domeniile lor!

De exemplu, despre ce nu vrea nimeni să vorbească în Franța, Elveția, chiar și Germania – un raport incendiar, semnat de cei mai buni statisticieni și epidemiologi din Hexagon arată cifrele reale ale pandemiei covid și mai ales corecta lor interpretare: morbiditatea și mortalitatea corespund unei gripe comune, dar oarecum severe, corelate cu îmbătrânirea populației!

De ce sunt secțiile ATI supraîncărcate? Pentru că au făcut asta!

De parcă toate astea nu erau de ajuns, a mai apărut și temporara aglomerare a spitalelor, dar asta numai fiindcă, în ultimii 20 de ani, toate spitalele din Franța și-au redus numărul de paturi cu aproape 30%! Bine, în România e și mai grav – pe multe le-a închis definitiv Băsescu și gașca lui, pedeliștii pripășiți azi prin PNL!

În realitate, nu a fost nimic din catastrofa sanitară anunțată în cor de presă și organisme internaționale. Și, totuși, cumva, manipulate în mod corespunzător de „grupul de lucru”, autoritățile au fost determinate să ia măsuri despre care acum știm nu numai că au fost inutile, dar încă foarte dăunătoare; măsuri de constrângere, cum ar fi izolarea sau obligativitatea purtării măștii de protecție, nu au avut nici cel mai mic efect asupra pandemiei, după cum era de așteptat.

În România, revolta a început la Sibiu. Cine se mai ridică?

Occidentul se mișcă și o face în viteză, lupta împotriva totalitarismului Big Pharma este condusă de o societate civilă care are în fruntea ei chiar MVP-uri ale medicinei.
• În Elveția, 13.705 oameni de știință și cercetători și 41.458 de medici au semnat Declarația de la Great Barrington, care solicită o politică de sănătate sensibilă și rezonabilă.
• În Franța, cca. 30.000 de medici și tot atâția îngrijitori din spitale au susținut inițiativa colectivului „Covid-19 lasă medicii să prescrie”.
• În Elveția, 1000 medici și îngrijitori au trimis o scrisoare deschisă tuturor parlamentarilor, atacând măsurile ineficiente privind impunerea unor restricții.

În România, un prim caz este cel al medicului de la Sibiu, care a ales să rupă tăcerea și să facă publică povestea „deportării în lagărul ATI” trăită de pacienții covid. Dar, dacă unul s-a răsculat împotriva sistemului, și alții o vor face!

Citiți și:
ANALIZĂ: Ce s-a petrecut cu România în pandemie și unde ne aflăm acum – privire retrospectivă, date oficiale, studii, avertismente (I)
Avocatul Piperea vorbește despre un Nürnberg al profitorilor pandemiei
Criminalii din România îi depășesc pe cei de la OMS. Gheorghiță vrea vaccinarea copiilor de la 6 luni în sus

yogaesoteric
12 iulie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More