Rata cancerului explodează în rândul tinerilor: Injecția anti-covid acționează ca un „turbocompresor”

În întreaga lume, numărul cazurilor de cancer a explodat de aproximativ un an și jumătate, afectând în principal persoanele cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani.

Specialiștii medicali suspectează circumstanțele vieții, cum ar fi obezitatea, mediul sau starea generală proastă a unei persoane ca principale motive. Dar adevăratele cauze sunt necunoscute, recunosc ei.

Alții, în special anatomopatologii, vorbesc direct: ei suspectează o legătură cu terapia genică împotriva covid-19, deoarece observă din ce în ce mai mult cazuri de „cancer turbo” după injectare. Pentru verificatorii de fapte, acestea sunt „afirmații nefondate”. Rata cancerului explodează însă la tineri: injecția anti-covid acționează ca un „turbocompresor”.

Mister sau adevăr incomod?

Potrivit unui nou studiu de la Harvard, aproximativ 44 de registre naționale de cancer raportează noi cazuri în stadiu incipient legate de 14 tipuri de cancer, dintre care multe afectează sistemul digestiv. Este posibil ca progresele în metodele de depistare să fi contribuit la creșterea ratelor, dar „există și o creștere reală a incidenței formelor precoce de cancer de mai multe tipuri”, spun autorii studiului.

Factorii de risc includ stilul de viață, obezitatea, mediul și un microbiom problematic (setul de microbi, gene și produse metabolice din organism). Cu toate acestea, efectele lor sunt în mare parte necunoscute, spun ei.

Injecția genică, ca un „turbocompresor” pentru cancer

Pentru patologul suedez, cercetător și medic senior de la Universitatea Lund, dr. Ute Kruger, faptele sunt clare pe baza observațiilor sale personale după injectarea împotriva covid-19 la pacienții cu cancer: sunt afectați și cei mai tineri, în special cei între 30 și 50 de ani, tumorile sunt de până la patru ori mai mari.

Turner vorbește despre „cancer turbo”. Pe care îl vede și ea: tumori din ce în ce mai multe în mai multe organe, precum și recidive și metastaze necontrolabile. Acestea nu mai pot fi explicate printr-un control întârziat pentru cancer din cauza blocajelor și a bolii covid, deoarece aceste vremuri au trecut de mult. Turner crede că injecțiile de ARNm „accelerează turbo” cancerele.

Dereglarea sistemului imunitar

Dr. Ryan Cole, anatomopatolog din Idaho, a exprimat îngrijorări similare. Verificatorii de fapte vorbesc despre „afirmații nefondate”. Cole crede că injecțiile genice accelerează în primul rând cancerele existente prin dereglarea sistemului imunitar.

El a făcut aceeași observație ca și colegul său suedez: cancerul care a fost ținut sub control de ani de zile, la mulți dintre pacienții săi, după injectarea genetică, a scăpat brusc de sub control și a dus rapid la moarte. Cole a studiat în detaliu modul în care funcționează injectările cu ARNm și a împărtășit observațiile sale cu alți medici, care la rândul lor au confirmat acest aspect.

Cazurile de cancer explodează în armata americană

S-a ajuns la concluzii similare în ceea ce privește personalul militar american. Ratele de cancer în rândul lor și al familiilor lor s-au triplat după introducerea terapiei genice împotriva covid-19.

După cum a raportat Wochenblick, bomba a explodat după ce trei medici militari au apelat la avocatul Thomas Renz și au prezentat date aferente din baza de date de supraveghere a sănătății a Departamentului de Apărare (DMED). Renz reprezintă clienți care au raportat efecte secundare ale vaccinărilor.

Acest aspect a fost făcut public de Senatorul republican Ron Johnson. Baza de date DMED a fost scoasă offline la scurt timp după aceea, aparent pentru a „identifica și corecta” o problemă de date. Când a revenit online, datele fuseseră modificate pentru a acoperi aceste aparente „semnale de siguranță”.

Limfom din nou după rapel

Rapoartele personale ale celor care și-au făcut cu mare convingere injecția genică anti-covid-19 și care au făcut, de asemenea, și rapeluri, indică faptul că un cancer controlat anterior poate izbucni din nou și mult mai agresiv. În acest caz specific, o persoană afectată raportează că anterior cancerul său limfatic a fost ținut sub control. Din cauza sistemului imunitar slăbit, a primit injecția genică și apoi un rapel. După aceea, cancerul limfatic a izbucnit mai agresiv decât înainte. El „suspectează” că rapelul covid-19 a fost cauza, a recunoscut el „cu inima grea”.

Agenția americană manipulează numerele

Citând analize ale rapoartelor săptămânale datelor deceselor din SUA (MMWR), mass-media relatează că Departamentul de Sănătate și Servicii Umane al SUA (CDC) a filtrat decesele cauzate de cancer începând cu luna august 2021 și le-a atribuit deceselor cauzate de covid pentru a ascunde ratele în creștere ale cancerului.

În acest scop, cauzele de deces au fost pur și simplu „schimbate” – decesele cauzate de cancer au devenit decese cauzate de covid, pentru a se putea estompa rata cancerului. În consecință, cel puțin 20% dintre așa-numitele „decese cauzate de covid” sunt de fapt „decese cauzate de cancer”.

De asemenea, se remarcă faptul că din 2015 nu a existat niciodată o rată atât de ridicată a cancerului ca în 2021. Observatorii critici se întreabă: ce va face CDC când covid va dispărea și nu va mai putea pur și simplu „schimba” cauzele de deces în cazurile de cancer?

BioNTech: Din 2030, un vaccin genic împotriva cancerului

Un nou anunț al companiei germane de vaccinuri BioNTech se potrivește perfect în tabloul de ansamblu. Potrivit directorului general Ugur Sahin, o injecție genică împotriva cancerului va fi disponibilă până în 2030. Aceasta ar funcționa după același principiu ca vaccinul împotriva covid-19.

În cadrul acestui proces, instrucțiunile genetice pentru „proteinele Spike, în esență inofensive” ale virusului covid sunt introduse în organism și indică anticorpilor și altor sisteme de apărare ale sistemului imunitar ce să caute și ce să atace. Același principiu ar putea fi folosit pentru a pregăti sistemul imunitar să caute și să distrugă celulele canceroase, a declarat directorul medical al BioNTech.

Citiți și:
Legătura dintre cancere și vaccinul covid. Dr. Roger Hodkinson: Slăbirea sistemului imunitar după administrarea vaccinului ARNm „ar putea duce la un tsunami de afecțiuni”
Hecatombă mondială: 20.000.000 de morți în urma vaccinării împotriva covid și peste 2 miliarde de oameni care au suferit leziuni?
Vaccinurile anti-covid: alertă roșie. Ne îndreptăm spre o catastrofă fără precedent în materie de sănătate!

 

yogaesoteric
20 noiembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More