Reaudierea conferințelor noi din programul de Revelion – 14, 15, 16 și 17 ianuarie

 

Conferința profesorului de yoga Gregorian Bivolaru ce a fost difuzată în premieră în cadrul programului spiritual de Revelion, având titlul „Informaţii esenţiale, pline de o dumnezeiască înţelepciune, ce erau transmise de Iisus Christos discipolilor săi spre a fi predicate şi care reprezintă fără încetare o cunoaştere ezoterică de bază în cadrul creştinismului”, va fi reaudiată după următorul program:

• partea 1 – joi 14 ianuarie, orele 21:10 și 23:40;
• partea 2 – vineri 15 ianuarie, orele 21:10 și 23:40;
• partea 3 – sâmbătă 16 ianuarie, orele 21:10 și 23:10;
• partea 4 (în premieră) – duminică 17 ianuarie, orele 21:10 și 23:10.

Precizăm că, față de prima audiere, au mai fost făcute unele modificări și completări la această conferință.

Deoarece conferința a fost transmisă pe platforma dedicată evenimentelor organizate pentru cursanții școlii noastre, events.misatv.ro, reaudierile vor fi transmise tot pe această platformă.
Cei care s-au înregistrat pentru programul de Revelion cu codul de cursant vor putea accesa direct secțiunea REAUDIERI CONFERINȚE.
Cei care nu s-au înregistrat, dar au codul de cursant, se vor înregistra întâi pe pagina events.misatv.ro/inregistrare/, folosind codul primit, după care vor putea avea acces la secțiunea REAUDIERI CONFERINȚE.

Reamintim că este vorba de codul de cursant primit pe e-mail de toți cei care l-au solicitat conform procedurii anunțate anterior.

 

yogaesoteric
13 ianuarie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More