„Reiau rugămintea: nu sprijiniți statul în efortul de a susține dictatura”

Am o rugăminte pentru toți cei care s-au vaccinat: nu participați la campania de apartheid medical din România.

Refuzați să participați la piese de teatru și evenimente pentru vaccinați. Nu vă duceți să luați cărți (oricum proaste) gratuit pentru că v-ați vaccinat. Vă spun un „secret”: cel puțin anticariatele din București sunt pline de cărți excelente la prețuri de nimic. Cartea lui Pascal Bruckner, Tentația inocenței, care arată încă din 1995 cauza dezastrului de acum: imbecilizarea societății occidentale, infantilizarea ei, era astăzi la doar 10 lei.

Deci reiau rugămintea: nu sprijiniți statul în efortul de a susține dictatura.

Mai ales că mulți dintre dumneavoastră v-ați vaccinat la presiuni economice și sociale. Nu v-ați vaccinat pentru că ați crede în escrocheria asta. Poate toți ne vom vaccina. Sau aproape toți. Dar important este ca acești ticăloși să știe că nu îi credem, că nu ne-au păcălit, chiar dacă, pentru că au forța de partea lor, au reușit să se impună, că știm ce sunt: o dictatură infectă, mai infectă decât covidul.

Autor: Bogdan Alexandru Duca

Citiți și:
Bogdan Alexandru Duca: „Eu din 2012 mă vaccinez periodic. Și dezvolt o imunitate în crescendo. E vorba de imunitatea la propagandă”
Într-o lume care a ales dictatura ca să nu facă o viroză, absurdul, ilogicul, abuzul, sunt justificate

 

yogaesoteric
30 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More