Relaxarea covid: O cacealma sinistră cu iz de reeducare

Un fâsâit ca un oftat prelung de ușurare s-a auzit în toată lumea. Cazanul amenința să explodeze și s-a dat drumul la supape.

Diavolul s-a viclenit. După ce a băgat cărbuni ca disperatul, de a trezit broasca din toropeală, a schimbat merchezul. A lăsat grosolănia de fochist de-o parte și cazanul la foc mic, s-a spălat pe față de funingine și și-a pus mănuși albe de valet de casă bună.

Cu plecăciuni lingușitoare, a adus vestea fericită pe tipsie de argint: „Relaxare!”.

Vestea că vom putea ieși fără mască pe stradă a provocat o vie emoție. Oamenii râd și își fac planuri de viitor, ca la sfârșitul războiului. În entuziasmul general, cine să mai bage de seamă la detalii? Cine să observe că valetul lingușitor are o strălucire ciudată în priviri?

Nu vorbim de o relaxare totală, vorbim de o relaxare prudentă”, a turnat pelin în vin ministrul român de Interne, Bode, amenințând cu controale și amenzi. „Relaxare prudentă” înseamnă că aberația continuă, dar cu surdină. Că, de pildă, masca ar putea redeveni obligatorie în parcuri (!).

Și că, în general, am putea fi oricând băgați înapoi sub zăvor, dacă nu suntem cuminți. Damucles!

De sub masca neagră, de Bonnie and Clyde, Florin Cîțu a fornăit sinistru:

Dacă vaccinarea nu merge în direcția corectă, putem trage și frâna de mână, nu putem să ne jucăm.” Seriozitate, numele tău e Cîțu!

Între timp, au avut loc primele spectacole exclusiv pentru vaccinați, iar studenții sunt condiționați la examene de dovedirea stării de sănătate: vaccin sau test. Ministrul Educației, mai culant, a propus ca nevaccinații să se poată prezenta la facultate și în costume de protecție.

Testul costă, vaccinul e gratuit, costumul e o tâmpenie, sunt cinci-șase examene pe sesiune. Ce credeți că vor alege „în deplină libertate” studenții?

Peste ocean, pe Joe Biden, capul (năuc) al lumii, l-a luat Alzheimerul pe dinainte și ne-a dezvăluit planul: „Acum, regula este simplă: vaccinați-vă sau purtați mască până când vă vaccinați. Alegerea este a voastră.

Nevasta lui Biden a trântit-o și dânsa, mărturisind https://www.independent.co.uk/life-style/fashion/jill-biden-face-mask-naked-coronavirus-b1847492.html că fără mască „se simte dezbrăcată”.

Organizația Mondială a Sănătății, de unde ne vine lumina sanitară, Mecca tuturor arafaților, a avertizat https://www.lefigaro.fr/flash-actu/les-personnes-vaccinees-doivent-garder-le-masque-dans-les-regions-a-forte-transmission-estime-l-oms-20210514 și ea: „Chiar și în situația în care numărul vaccinaților este mare, dacă rata de infectare este mare, masca nu se scoate.

Iar unde se scoate, poate fi pusă la loc. Pentru că, spune șefa departamentului științific al OMS, Soumya Swaminathan, datele din țările cu o rată mare de vaccinare arată că vaccinurile „protejează împotriva infecției într-o proporție de 70-80%”.
Nu de 95%, cum scrie la prospect?

Și Swaminathan a continuat: „De aceea, avem nevoie de alte măsuri de protecție, cum ar fi masca, distanțarea…

Michael Ryan, directorul pentru probleme de urgență sanitară al OMS, a avertizat și el: „În cazul în care o țară dorește să restrângă portul măștii sau să îl elimine, sau să renunțe la alte măsuri de sănătate publică și sociale, să o facă numai dacă ține cont de intensitatea transmiterii în regiune și a nivelului de vaccinare.

Dacă v-a luat durerea de cap, fiți siguri că nu e de la covid. E de la balamucul din declarațiile ăstora.

Asistăm la o modificare de strategie la nivel mondial

Popoarele manifestă o reticență în masă la vaccinare, iar restricțiile le-au adus la un asemenea nivel de exasperare încât sunt posibile explozii necontrolate, care să arunce în aer tot planul.

Mogulii covid-ului sunt la ananghie. E musai să modifice ceva. Nu pot să rămână cu Vaccinarea și Resetarea în mijlocul drumului. Și atunci adoptă un tertip vechi de când dictatura pe pământ: anchetatorul bun și anchetatorul rău.

După mai bine de un an de teroare generalizată, deținutului i se dă o brumă de speranță. I se oferă o țigară, i se spune o vorbă bună, i se dă voie să-și scoată un pic masca.

Buimbăcit de bătaie și buimăcit de modificare, prizonierul tinde să vadă în paiul întins cu bunăvoință de schingiuitor un fel de Pod al Prieteniei. Câțiva pași să facă și ajunge la mal…

La urma urmei, ce i se cere în schimbul libertății? O înțepătură, acolo. Și o albină dacă te înțeapă, există riscuri. Apoi să fie înregistrat într-o bază de date. Ca la un credit la bancă. Și așa CNP-ul omului a ajuns pe toate drumurile. Plus că cine ce are de ascuns?

Principiile? Nu e nevoie de principii! Cu principiile nu ajungi nici în Creta, nici la „Dineu cu proști”.

S-a întors lumea pe dos în numele combaterii discrimării și rasismului. Pentru asta, se rescrie istoria, se dărâmă statuile și se ciopârțește cultura. Se fac clasamente și liste de priorități între discriminați, pentru a ști cui să îi iei apărarea în caz de.

Bunăoară, este corect politic să sari în ajutorul unei femei albe violate de un imigrant? Sau cui îi dai dreptate într-un conflict: homosexualului sau musulmanului?

Ca să te descurci prin hățișurile lumii actuale, ai nevoie de știință de carte. Această știință care face lumină între priorități, ca un Cod Rutier, se numește Intersecționalitate.

Ei bine, în epoca BeLeMismului, a Cancel-ului Cultural și a puzderiei de minorități care necesită ocrotire cu orice preț, la cel mai de jos nivel există o categorie umană de care nimeni să nu se sinchisească. Categorie umană este mult spus: niște suboameni, niște gunoaie, niște scârne, care merită scuipate și ostracizate: Nevaccinații.

Relaxarea covid este o colosală cacealma. Un proces de reeducare ca la Pitești. Un număr de dresură cu biciul și zăhărelul. Amândouă te împing în aceeași cușcă. În același iad.

Poți rezista în același timp la suferință și la tentație? Există Cineva care ne-a arătat că se poate.

Autor: Adrian Pătruşcă

Citiţi şi:
Virusul ticăloșiei
Sociologul Shmuel Trigano, despre statul polițienesc instaurat de frica pandemiei
Un medic spulberă campania de vaccinare. El spune: „Vaccinarea în masă nu se justifică! Şi vaccinaţii transmit boala la fel de uşor ca şi cei nevaccinaţi”

 

yogaesoteric
16 septembrie 2021

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More