Renumita rețetă de suc de la Rudolf Breuss, care va vindeca întregul organism

 

Naturopatul Rudolf Breuss din Austria și-a dedicat întreaga viață găsirii unui remediu natural eficient pentru tratarea cancerului. El a inventat o rețetă de suc special, care oferă rezultate excelente în tratamentul acestei boli.

Datorită acestei metode, el a vindecat mai mult de 45.000 de persoane care sufereau de cancer și alte boli incurabile. Breuss spune că celulele canceroase pot supraviețui numai cu proteine. Astfel, a alcătuit un program special de alimentație pe o perioadă de 42 de zile, timp în care se bea doar ceai și suc special de legume, al cărui principal ingredient este sfecla. În această perioadă, celulele canceroase se înfometează și mor, iar sănătatea întregului organism se îmbunătățește.

Sucul este alcătuit exclusiv din produse ecologice și include:
– sfeclă (55%),
– morcovi (20%),
– rădăcină de țelină (20%),
– cartofi (3%),
– ridiche (2%).

Mod de preparare:
Puneți toate aceste ingrediente într-un blender, amestecați până când veți obține o masă omogenă și… sucul este gata!

Este important să rețineți că nu este nevoie să beți în cantități uriașe, ci doar atât cât are nevoie organismul vostru.

Sfecla roșie este un leac cunoscut împotriva leucemiei. Datorită aminoacidului betaină, ea are proprietăți anti-cancerigene. Consumul acestei legume are efecte benefice în cazul leucemiei și a multor altor tipuri de cancer.

Dacă veți mânca regulat sfeclă, aceasta vă va ajuta în lupta împotriva bolilor cauzate de stresul oxidativ, iar sfecla poate reduce nivelul de colesterol din sânge cu până la 40%. De asemenea, ea normalizează tensiunea arterială și ajută la menținerea elasticității vaselor sangvine.

Acest suc este recomandat în special femeilor însărcinate. Sfecla conține mult acid folic, care previne multe boli ale nou-născutului. Sucul de sfeclă stimulează ficatul și vezica biliară și, de asemenea, previne constipația.

Combinați-l cu morcovi, această combinație vă poate ajuta în gută, problemele cu rinichii și vezica biliară. De asemenea, acest suc ajută în cazul durerilor de cap, durerilor de dinți, dizenteriei, durerilor de osoase, menstruației și acneei.

Citiţi şi:

Atacat de autorităţi şi concerne farmaceutice, un doctor a vindecat timp de 30 de ani cancere în faza terminală – documentarul «Burzynski-The Movie»

Un medicament perfect natural de excepţie – Sfecla roşie


 

yogaesoteric
23 mai 2020

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More