Replică la ipocrizia fenomenului #metoo. #120db, mișcarea «fiicelor Europei» contra violențelor comise de migranți și a deschiderii granițelor

Replică la ipocrizia fenomenului #metoo. #120db, mișcarea «fiicelor Europei» contra violențelor comise de migranți și a deschiderii granițelor

„Nu suntem sclave sau o pradă ușoară.”

Pe fondul agresiunilor tot mai frecvente comise de migranții ajunși în Europa occidentală, femeile din Germania au lansat mișcarea #120db, sponsorizată de organizația Generația Identitară, care își propune să sprijine victimele actelor de violență comise de refugiați.

„Ne-ați abandonat și ne-ați sacrificat. Predicați peste tot feminismul și drepturile omului, dar sunteți adevărații dușmani ai femeilor”, se spune în videoclipul postat pe site-ul mișcării.

Tinerele nemțoaice critică autoritățile că nu i-au expulzat pe criminali și nu controlează miile de migranți ajunși în Europa. Ele invită femeile să nu tacă. Să povestească pe rețelele de socializare prin ce au trecut, însoțind postările lor cu hashtag #120db.

Hashtag-ul 120db se referă la cei „120 de decibeli” care reprezintă frecvența zgomotului emis de noii „pantaloni anti-viol” creați în Germania în ianuarie 2017, ca răspuns la violențele comise de refugiați împotriva femeilor germane din Köln.

„Criminalii ne pândesc peste tot. Când alergăm în parc. Când ne întoarcem seara de la muncă. Când așteptăm un autobuz. Nu suntem în siguranță pentru că nu ne apărați. Pentru că refuzați să vă apărați granițele”, spun tinerele, cu trimitere directă la politica ușilor deschise a Europei în fața sutelor de mii de migranți.

Mai mult, intenția videoclipului femeilor germane se dorește și o replică acidă la adresa #metoo, mișcarea care s-a născut la sfârșitul anului trecut în SUA împotriva hărțuirii sexuale a femeilor, declanșată de acuzațiile la adresa producătorului de la Hollywood, Harvey Weinstein. De altfel, una dintre protagoniste spune că mișcarea a fost lansată ca „rezistență a femeilor, pentru femei” pentru că există o doză mare de ipocrizie în mișcarea #metoo, care nu a menționat nicio secundă hărțuirea sexuală și „violurile la care au fost supuse femeile europene de către migranți”.

„Noi suntem ceea ce voi încercați să suprimați, dar nu vom renunța. Nu suntem o pradă ușoară, nu suntem sclave, nu suntem trofee de război sau pierderi colaterale. Noi suntem fiicele Europei”, avertizează autoarele mesajului, declarându-se gata să se apere de agresori.

Dacă mișcarea americană #metoo a fost aplaudată unanim de presa occidentală și de tot felul de ong-uri, campania femeilor germane – despre care puține publicații au scris – este deja etichetată de Media Matters, o organizație progresistă, drept „xenofobă” și „etno-sexistă”.

Campania #120db a fost publicată pe canalul YouTube al austriacului Martin Sellner, una dintre principalele figuri ale Generation Identity, o mișcare paneuropeană creată pentru a apăra identitatea europeană și a lupta împotriva islamizării și migrării în masă în Europa.

Mișcarea are filiale în întreaga Europă, în special în Italia, Franța, Austria și Germania. Deși mișcarea #120db este alcătuită în principal din femei, Generation Identity a fost creat ca un site separat, care să includă toate europencele agresate de migranți. Iar principalul său mesaj este ca „frontierele Europei să fie închise imediat”.

Cotele obligatorii de refugiați au fost decise în septembrie 2015 la Consiliul Justiție și Afaceri Interne (JAI) în urma unui vot prin majoritate calificată.

Incidentele petrecute în noaptea de Anul Nou dintre 2015 și 2016, când în mai multe orașe germane, mai ales la Koln, numeroase femei au fost agresate de migranți veniți din Orientul Mijlociu au determinat multe state, printre care Ungaria, Polonia și Slovacia să spună NU cotelor obligatorii.


Citiți și:

ONG-uri care aduc migranți ȋn UE sunt finanțate de George Soros și de donatori ai lui Hillary Clinton

Halucinant dar real: Poliția din Germania a primit ordin să nu sancționeze infracțiunile migranților!!!

O jurnalistă daneză trage un semnal de alarmă pertinent…
 

yogaesoteric
13 iunie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More