Reptilienii încearcă să pregătească omenirea pentru a i se arăta?

 

Iată ce putem citi într-un articol intitulat „Reptilienii”, de pe site-ul Deconspirarea masoneriei: https://deconspirareafrancmasoneriei.wordpress.com/reptilienii/

Reptilienii sunt nişte fiinţe de origine extraterestră, aflate foarte jos pe scara evoluţiei, care se află şi pe planeta noastră de mii de ani. Ei sunt descrişi ca fiind monstruoşi, uneori având solzi în loc de piele şi având un aspect de reptile, şerpi, balauri, dragoni. Reptilienii încearcă să trăiască ca paraziţi, în simbioză cu fiinţele umane. Nu sunt capabili să aibă sentimente, de aceea ei se hrănesc cu cele umane, însă cu cele inferioare (frică, mânie, ură, suferinţă, durere).

Există şi alte fiinţe care provin din alte locuri ale universului şi care au luat contact cu planeta noastră, cum ar fi cei numiţi Marii Blonzi, care sunt foarte evoluaţi spiritual, puri, frumoşi şi a căror natură esenţială este iubirea şi înţelepciunea. Tradiţiile spirituale vorbesc despre aceste două tipuri de fiinţe ca fiind demoni, respectiv îngeri.

Francmasonii care au contact şi sunt susținuți de reptilieni, urmăresc să creeze şi să menţină pe această planetă o stare de mizerie, ignoranţă şi suferință, pentru a crea mediul propice de dezvoltare al acestor fiinţe, care în schimb le oferă francmasonilor putere efemeră în această lume. Majoritatea războaielor sunt provocate şi întreţinute de francmasoni, pentru a crea un climat prielnic reptilienilor. Francmasonii consideră câmpurile de luptă ca fiind altare de sacrificiu pentru demonii lor. Câmpurile de război, pline de durere şi sânge, sunt „hrana” preferată a acestor entităţi.

Aceşti reptilieni-demoni trăiesc de obicei într-o dimensiune paralelă lumii noastre fizice, dar există şi unii care trăiesc chiar printre noi, pe această planetă, având forme umane. Pentru a-şi putea menţine forma fizică umană, ei au nevoie să consume sânge uman. Însă în ultimii ani, datorită creşterii frecvenţei de vibraţie a planetei noastre, reptilienilor le este tot mai dificil să-şi menţină forma fizică, umană. Aşa se face că au apărut celebrele schimbări de formă (shift-shape) în care, în unele momente, unii „oameni” se transformă parţial sau total în creaturi hidoase.

În anii ce vor urma, vom asista tot mai mult la astfel de schimbări de formă. Reptilienii sunt conştienţi de faptul că nu îşi vor mai putea păstra forma umană şi de aceea, prin supuşii lor francmasoni încearcă să pregătească terenul, obişnuindu-i pe oameni cu acest lucru (vezi emisiunile Discovery despre extratereştri).

Ei încearcă acum să facă public faptul că există de mii de ani pe planeta noastră şi că s-au implicat în mersul istoriei, ceea ce este adevărat, însă vrând să ne păcălească că ne-ar fi ajutat în bine. Practic, ei vor să facă o substituire cu rasa Marilor Blonzi, care şi ei au intervenit de multe ori, însă chiar pentru a ajuta omenirea în momentele cruciale. Marii Blonzi pot interveni pentru a a-i ajuta pe oameni, însă numai dacă oamenii vor cu adevărat şi le cer aceasta; ei nu intervin niciodată forţat, pentru a nu viola liberul arbitru al oamenilor care le-a fost dăruit de Însuşi Dumnezeu.

Citiți și:

Frăția Babiloniană satanică a Șarpelui – istoria dezvăluită a așa-zișilor Iluminați și a reptilienilor Anunnaki (I)

Istorie ascunsă! Șaman african susține că reptilienii au luat formă umană și sunt infiltrați printre noi

Ciudatele statui ce reprezintă reptilieni de pe insula Nuku Hiva… arată că reptilienii există

 

 

yogaesoteric
11 martie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More