Reptilienii sunt printre noi? Ce îi face deosebiţi faţă de alte specii extraterestre


Se spune despre ei că există de mii de ani pe planeta noastră, şi că s-ar fi implicat în mersul istoriei…


O specie de extratereştri a devenit în ultima vreme subiectul principal al multor dezbateri din sfera realității conspiraţiei. Unii dintre cei preocupaţi de subiectul speciilor extraterestre sunt de părere că reptilienii văd în noi proprietatea lor biologică, percepându-i pe oameni inferiori.

Pe internet circulă relatări ale unor martori care ar fi văzut cum fiinţe pe care le credeau oameni „au căpătat înfăţişarea unei reptile în momente de furie”. Sunt descrişi ca fiind monstruoşi, uneori având solzi în loc de piele. „Reptilienii încearcă să trăiască pe post de paraziţi, în simbioză cu fiinţele umane”, spun unii dintre cei care au aprofundat această temă.

Scriitorul britanic David Icke relatează, de exemplu, un caz petrecut în SUA: „Pe 20 iulie 1988 mai mulţi oameni din Bishopville, Carolina de Sud, au fost terorizaţi de un om şopârlă fără păr, sprâncene şi buze. El avea câte trei degete la fiecare mână, ochii mari ieşiţi din orbite şi roşii. S-au scris articole despre omul şopârlă, care au apărut în Los Angeles Times şi Herald Examiner”.

Un alt caz este cel al unor prezentatori de televiziune care în timpul unui interviu luat unui important om politic i-au văzut amândoi faţa transformându-se în cea a unei reptile şi apoi revenind la forma ei umană. Plus multe alte mărturii asemănătoare.

Unii dintre adepţii realității conspiraţiei spun că existenţa reptilienilor este o de fapt o problemă foarte veche şi că cea mai clară dovadă se află în istoria Terrei, acolo unde se vorbeşte despre zmei, balauri, dragoni, şerpi, monştri care îi terorizau pe pământeni şi le cereau sacrificii umane. În plus, străvechile scrieri şi inscripţii sumeriene, egiptene, indiene, mayaşe ar reda în imagini astfel de fiinţe malefice, care seamănă izbitor cu ceea ce descriu martorii de astăzi. Alţii aduc aminte despre faimoasele manuscrise de la Marea Moartă, mai precis despre unele fragmente din ele, în care se vorbeşte despre „Belial, prinţul întunericului sau regele răului care are o înfăţişare terifiantă ca un şarpe cu faţă de viperă”.

 
Statui din epoca pre-sumeriană

Cercetători ai „fenomenului” precum dr. Arhtur David Horn, bio-astrofizicianul Fred Hoyle, scriitorul David Icke vorbesc la unison despre „fiinţe cu piele de reptilă şi sânge rece, cu ochi mari ieşiţi din orbite având de multe ori pupilă verticală, cu nas turtit şi gură fără buze, mâini cu patru sau şase degete acoperite de solzi şi o coadă”, aşa cum întâlnim în descrierea populară a demonilor.

Reptilienii sunt descrişi ca fiind foarte avansaţi din punct de vedere tehnologic şi având o minte ascuţită, dar foarte cruzi, violenţi, lipsiţi de compasiune şi de iubire. Conform adepţilor realității conspiraţiei, reptilienii se hrănesc cu energii joase şi le place foarte mult sângele uman, în special cel încărcat de hormonii secretaţi în timpul unor stări de teroare, frică, durere, suferinţă.

De asemenea, această specie extraterestră ar fi foarte atrasă de simboluri şi de forţa lor magică. Se spune că nu ar fi deloc întâmplător faptul că în preajma unor clădiri care au cupole impresionante se află obeliscuri. Acestea sunt simboluri falice, cupolele fiind simboluri feminine, iar alăturarea lor este explicată de către cercetătorii menţionaţi drept menită să intensifice energia şi să creeze chiar vortexuri artificiale, folosite de către reptilieni pentru a domina psihic locuitorii marilor oraşe.

„Aceşti reptilieni-demoni trăiesc de obicei într-o dimensiune paralelă lumii noastre fizice, dar există şi unii care trăiesc chiar printre noi, pe această planetă, având forme umane. În ultimii ani, datorită creşterii frecvenţei de vibraţie a planetei noastre, reptilienilor le este tot mai dificil să îşi menţină forma umană”, mai spun cercetătorii acestui fenomen.

Deşi clasificate drept poveşti şi aberaţii de majoritatea lumii ştiinţifice şi nu numai, toate aceste observaţii şi concluzii continuă să atragă atenţia, fie şi din punct de vedere al ineditului.

Citiți și:

Frăția Babiloniană satanică a Șarpelui – istoria dezvăluită a așa-zișilor Iluminați și a reptilienilor Anunnaki (I)

Ciudatele statui ce reprezintă reptilieni de pe insula Nuku Hiva… arată că reptilienii există

Reptilienii încearcă să pregătească omenirea pentru a i se arăta?

 

yogaesoteric
16 decembrie 2019

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More